Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 25. (Read 1109215 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Bu yıl için kendi adıma degilim ben her ne kadar btcye inansamda şu aşamada bir yatırım aracı görevi görüyor büyükler bu rakamlardan mal alıp sağlayacağını sanmiyorum bence düşürup mal toplamak için hala birşeyler yapacaklardır.

Bana göre bu gelen yarılanma en onemlilerden biri bundan sonraki yarilanmalar bunlar gibi etkili olmayacaktır. Dolaşıma giren her geçen gün azalıyor.
member
Activity: 1011
Merit: 65

2023 yaraları sararız 2024 son silkelemeleri yaparız 2025 roketi takarız.

Burada ifade ettiğim gibi.

hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Yürü be kocum. Tam olarak sepeti dolduramadim ama olsun yürüyr dur. Vallahi moral geldi bir heyecan var piyasa genelinde.

Bir anda 21 k $ bandına yerleşti.Uzun zamandır BTC için bir sıkışıklık vardı ve düşüş veya yükseliş hangi tarafa kırarsa güzel bir kırış izleyeceğimizi düşünüyordum ve güzel oldu yukarı yönlü bu hareketi kırdı.Bitcoin ile birlikte altcoinlerde de hareket kendini gösterdi.Şubat gibi 25k $ görürsek çok güzel olacak.Halving için gereken süre günden güne azalıyor.Sabretmesini bilen bu piyasada her zaman kazanır.
21k bandında sıkıştı, pekte sıkışma sayılmaz seri yükselişten sonra iki gündür bu seviyede takılıyor. Güzel yükseliş oldu kar satışı olur biraz geriler diye bekliyordum öylede olmadı hala seyirci modu içerisindeyim, bu seviyede biraz daha yer edinirse yukarı cıkışı daha rahat olur gibi. Şubat ayında 25k güzel bir hedef, umarım olur Smiley
Bende bekliyorum hocam şu anda. Seyirci modu güzel oluyor da kaçırdığınız fırsatlara üzülüyorsunuz. Şu an piyasayı yemyeşil görünce insan biraz içerlemiyor değil. Sadece Bitcoinden kenarda kalan bir miktar değerlendi, altcoinlerden çıkmıştım.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Yürü be kocum. Tam olarak sepeti dolduramadim ama olsun yürüyr dur. Vallahi moral geldi bir heyecan var piyasa genelinde.

Bir anda 21 k $ bandına yerleşti.Uzun zamandır BTC için bir sıkışıklık vardı ve düşüş veya yükseliş hangi tarafa kırarsa güzel bir kırış izleyeceğimizi düşünüyordum ve güzel oldu yukarı yönlü bu hareketi kırdı.Bitcoin ile birlikte altcoinlerde de hareket kendini gösterdi.Şubat gibi 25k $ görürsek çok güzel olacak.Halving için gereken süre günden güne azalıyor.Sabretmesini bilen bu piyasada her zaman kazanır.
21k bandında sıkıştı, pekte sıkışma sayılmaz seri yükselişten sonra iki gündür bu seviyede takılıyor. Güzel yükseliş oldu kar satışı olur biraz geriler diye bekliyordum öylede olmadı hala seyirci modu içerisindeyim, bu seviyede biraz daha yer edinirse yukarı cıkışı daha rahat olur gibi. Şubat ayında 25k güzel bir hedef, umarım olur Smiley
copper member
Activity: 1190
Merit: 925

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Yıllardır bu piyasadayım. 2-3 kere batmaktan milyonları da gösterdi bu piyasa. Şu öldü bitticiler de ayrı bir rengi bu kriptonun. Kademeli alan spotta tutanın ve eklemesini , sabretmesini bilenin sırtı yeri gelmez. Her şeyin fiyatı bu derece artmışken Btc nin fiyatının artmamasını beklemek aptallık olur. Enerji fiyatları artmış, bilmem ne fiyatları 2x 3x 5x yapmış Btc mi yapmasın?
member
Exit pump olduğunu düşünmüyorum. 1 yıldır düşen piyasa toparlanıyor.

Toparlanma sürecektir. Eğer exit pump ise de zaten düşük maliyet olanlar için pekte sorun yok.

Aslında artık piyasa ölüyor ve git gide kar marjları düşüyor zorlaşıyor. Yaşadığımız boğa sezonu da bu yaşadığımız ayı sezonu da eskisi gibi değil. Bu yüzden eskisi gibi düşünmeyin. Eskiden az insan vardı, bereket çoktu. Şimdi hem insan çok, hem kaldıraç olsun spotta olsun insanları terse yatırmak için 24 saat mesai yapan balinalar var hemde bereket az.

O halde ana kuraldan sapmadan birikim yapmak en doğrusu. Bitcoin geçtiğimiz haftalarda 16 bindeyken de söyledim güzel fiyatlarda toplamak lazım. 1-2 yıl beklersiniz ama karşılığını verir. Şimdi 20 bin üstüne attı biraz beklemek lazım tekrar düşerse yine ufak ufak atmak lazım heybeye. 13-15-18 güzel seviyeler. Hedefi 100 bin dolar olanlar için tabi.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Uzun zamandır dar bir bantta sıkışmıştı. Yukarı yönlü kırılması güzel oldu. Yeni boğa geliyor mu yoksa son bir tuzak mı kuruluyor bilemem ama bildiğim şey yakın gelecekte bu fiyatların gülünç derecede düşük kalacağıdır. Hesabınızı uzun vadeli yaparsanız üzülmezsiniz. Bitcoin her döngüde zirvesini geliştirmiştir. Panik yapıp erken satanlar dışında bu zamana kadar Bitcoin'den zarar eden olmadı.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Piyasa değeri 10 trilyon dolardan fazla olan altın son 3 ayda %20 yükseldi, Bitcoin piyasa değeri sadece 400 milyar dolar.

yorum bu kadar.

bilmiyorum biraz hissi yaklaştım olaya 2020 mart'taki çöküşten önce de yüzde 20*30 arttı
gel gel dersin lazarus refleksi dersin exitpump dersin ne dersen de adına ama bana pek inandırıcı gelmedi bu yükseliş, kaldı ki 400milyar daha rahat spekülasyona açık...artsa bile yine de beklemede kalmayı tercih ediyorum, bol kazançlar dilerim
full member
Activity: 1176
Merit: 159
Piyasa değeri 10 trilyon dolardan fazla olan altın son 3 ayda %20 yükseldi, Bitcoin piyasa değeri sadece 400 milyar dolar.

yorum bu kadar.
legendary
acayip bi hacim var pek güvenemedim açıkçası, johnny cash'teyim
ytd
legendary
Activity: 994
Merit: 968
Piyasa hareketlenmeye başladı, yavaş yavaş yeşile bürünüyor, zamanı gelmişti diye düşünüyorum.
13k'nın geleceğini hiç düşünmemiştim, gelmezde bu saatten sonra,,  piyasada neler gördük gelmedi yani daha ne olabilir ki diye düşünüyorum en büyük olabilecek şey Binance'ın patlaması olur anca öyle düşer daha aşağıları BTC.

Binance patlama ihtimali her ihtimal gibi mevcut olsa da, sektörün dominanslığı ve geçmiş olumsuz olaylardan edinilen tecrübelere göre Binance şu anda en güçlü duran kripto para borsası konumunda. Binance’a umarım kötü şeyler olmaz ki olur da değer kayıpları da yaşanırsa sektörün gerçekten kan ağlayacağı bir gün olur.

Neyse konumuza dönecek olursak, bitcoin güzel bir artış trendinde dünden beri. Bu trend süreklilik gösterecek gibi görünüyor. Sektördeki tüm arkadaşların iyi para kazanabileceği bir dönem olur umarım.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Piyasa hareketlenmeye başladı, yavaş yavaş yeşile bürünüyor, zamanı gelmişti diye düşünüyorum.
13k'nın geleceğini hiç düşünmemiştim, gelmezde bu saatten sonra,,  piyasada neler gördük gelmedi yani daha ne olabilir ki diye düşünüyorum en büyük olabilecek şey Binance'ın patlaması olur anca öyle düşer daha aşağıları BTC.
legendary
Activity: 994
Merit: 968
yeni Bitcoin boğası hayırlı olsun, 20 bine 1200$ kaldı 20k üstünde yükseliş hızlanır, 3 aydır devam eden yatay seyir yukarı yönlü kırılmışa benziyor ben açıkçası mart nisan gibi yukarı kırılım bekliyordum daha erken harekete geçti Bitcoin.

20K kırılırsa 13k bekleyenler avucunu yalasın çünkü ''ekstrem bir olay'' olmadıkça bu saatten sonra %40 %50 düşüşler zor gelir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Yine de kesin konuşmamak lazım. Sektör her şeye gebe bir sektör ve her şey olabilir. Yukarı yönlü ciddi bir yükseliş var ve bu trend devam edecek gibi görünüyor. Parçalı alım yapanlar varsa şimdiden kâra geçmiş durumda olması gerekiyor. Uzun zamandır beklenen artışı yaşıyor gibi görünüyoruz. Bunun altcoinlere sıçraması komple boğayı getirir. En büyük pişmanlığım geçen hafta yüklü 8 dolarlık Solana alımından son anda vazgeçmem oldu.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
yeni Bitcoin boğası hayırlı olsun, 20 bine 1200$ kaldı 20k üstünde yükseliş hızlanır, 3 aydır devam eden yatay seyir yukarı yönlü kırılmışa benziyor ben açıkçası mart nisan gibi yukarı kırılım bekliyordum daha erken harekete geçti Bitcoin.

20K kırılırsa 13k bekleyenler avucunu yalasın çünkü ''ekstrem bir olay'' olmadıkça bu saatten sonra %40 %50 düşüşler zor gelir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
member
50 bin tane coin içinde şuan en mantıklı olan bitcoin almak.

Dile kolay 50 bin tane coin. Artık piyasayı ayağa kaldıracak para tedavüle girmedi giremeyecek. Katrilyon dolar bile basılsa 50-100 bin coini ayağa kaldıramazlar o yüzden şuan en mantıklı hareket bana göre Bitcoin almak olur.

Neden bitcoin; binlerce altcoin içinden ayı sezonunda tombala çekmek yerine alır bitcoini beklerim. Zaten güzel bölgede birikim yapılabilir seviyelere oturmuş. Niye kumar oynayım?

Kademeli şekilde toplama bölgesinde olduğunu düşünüyorum. Ucuz değil evet ama alınabilir fiyatlarda. 10 bin altı gelir mi gelirse daha da eklenir. Ne olacak yani. 1-2 sene bekletir ama sonra güzel yerlerden çıkılır.

hero member
Activity: 1092
Merit: 631
bence parçalı alım yapılabilir, 10k altı sürekli dillendirilmekle birlikte  Smiley
bu hayatta paran olacak, bir kısmıyla yavaştan toparlıycan, 10k altına düşerse de çakacan üjj bejj k BTC neticede artacağı kesin
ytd

10 bin dolar altı beklenmesi de bana göre fazla inandırıcı değil. Parçalı alım en mantıklısı olur. Yüksek yerden alırsan da parçalı alımla  maliyet düşürebilirsin. Yavaş yavaş toplamak iyi olur bence de şu an nakit parayı az az ekleme zamanı olabilir. Hazır halving de yaklaşıyor mutlaka artacaktır.
member
60 binden güvenle alım yapanlar.
16 binden alsak mı diyor.
Depresyon başlamadı. Bu ayı sezonudur. Alım yaparken ona göre almak lazım.

Artık felsefe tat vermiyor hikayeler fiyatlanmıyor artık cepte para da yok. Ay sonu nasıl gelir diye düşünülüyor.

Piyasa dipte ama alacak para yok genelde hep öyle olur.

Peki bitcoin ucuz mu , ucuz değil ortalama fiyatlarda alınabilir bölgede. Uzun vadeli 3-4 sene dokunmayacagınız paralar ile yatırım yapılabilir kademeli toplanabilir. En azından 50-60 binden balıklama alım yapmıyoruz.

legendary
bence parçalı alım yapılabilir, 10k altı sürekli dillendirilmekle birlikte  Smiley
bu hayatta paran olacak, bir kısmıyla yavaştan toparlıycan, 10k altına düşerse de çakacan üjj bejj k BTC neticede artacağı kesin
ytd
Pages:
Jump to: