Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 28. (Read 1109215 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1155
yatırım tavsiyesi değildir, çevremde ve sosyal medya da bitcoin almak isteyen ama bu düşüşleri değerlendirmeyen halen 13k gelecek diyenlere bir eleştiri, bu kafayla siz anca babayı alırsınız.

14.650 dolara 1 bitcoin almak için şöyle bir kademeli alım emri girilebilir. bitcoin bu seviyelere düşmez ve bir yerden yükselişe geçer ise hiç bitcoin sahibi olmamaktan iyidir, en azından aldığınız kadarı ile kazanç sağlayabilirsiniz.

19k - 1900$ 01 btc
18k - 1800$ 01 btc
17k - 1700$ 01 btc
16k - 1600$ 01 btc
15k - 1500$ 01 btc
14k - 1400$ 01 btc
13k - 1300$ 01 btc
12k - 1800$ 015 btc
11k - 1650$ 015 btc

11k seviyelerine artık ineceğini şahsen düşünmüyorum o tren kaçtı çoktan yine de geçmişte öyle dumplar yaşandı ki tekrar bir çöküşte belki o seviyelere inebilir o ihtimali göz ardı etmemek lazım bu arada alım emirleri mantıklı dün gece biraz daha düşüp 18800 seviyelerine çekilme yaşadı aşağı yada yukarı kırarsa biraz daha yükselir veya düşer
full member
Activity: 1176
Merit: 159
yatırım tavsiyesi değildir, çevremde ve sosyal medya da bitcoin almak isteyen ama bu düşüşleri değerlendirmeyen halen 13k gelecek diyenlere bir eleştiri, bu kafayla siz anca babayı alırsınız.

14.650 dolara 1 bitcoin almak için şöyle bir kademeli alım emri girilebilir. bitcoin bu seviyelere düşmez ve bir yerden yükselişe geçer ise hiç bitcoin sahibi olmamaktan iyidir, en azından aldığınız kadarı ile kazanç sağlayabilirsiniz.

19k - 1900$ 01 btc
18k - 1800$ 01 btc
17k - 1700$ 01 btc
16k - 1600$ 01 btc
15k - 1500$ 01 btc
14k - 1400$ 01 btc
13k - 1300$ 01 btc
12k - 1800$ 015 btc
11k - 1650$ 015 btc
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
üsteki yorumum şimdi okuyunca desteksiz göründü gözüme, ekleme

ağustosta petrol %12 düşmüş eylül de ağustos enflasyon verisi açıklanacak enflasyonun bekletinin altınca gelmesi çepte.

iki ay üst üst bekletinin altında enflasyon verisi gelirken fedin şahin bir karar alması hiç mümkün görünmüyor, fedin 75 puan altında faiz kararı alması da çepte.

ether güncellemes de var bu veriler ışığın da bitcoinin tekrar yükselmesi çepte gibi görünüyor.

Keşke her şey söylediğiniz gibi cepte olsaydı hocam. genellikle cepte dediğimiz şeylerden sonra sorunlar görülebiliyor. ciddi bir hack olayı veya bir sistem açığı ortaya çıkarsa bitcoin 15 bin dolara kadar bile belki düşebilir. orada bir satış ve panik dalgasıyla daha da aşağı seviyelere bile çekilebilir ki ben bunu isterim en azından ucuz maliyetli bitcoin almış oluruz.
member
Activity: 1011
Merit: 65
Tabikide 35 bin dolara doğru güzel bir yolcukluk bekliyoru . Eylülden sonra beklentim yukarı ivmenin siddetlenmesi. Ama Eylül silkeleme ayı biraz daha sabır.
full member
üsteki yorumum şimdi okuyunca desteksiz göründü gözüme, ekleme

ağustosta petrol %12 düşmüş eylül de ağustos enflasyon verisi açıklanacak enflasyonun bekletinin altınca gelmesi çepte.

iki ay üst üst bekletinin altında enflasyon verisi gelirken fedin şahin bir karar alması hiç mümkün görünmüyor, fedin 75 puan altında faiz kararı alması da çepte.

ether güncellemes de var bu veriler ışığın da bitcoinin tekrar yükselmesi çepte gibi görünüyor.
full member
an itibari ile 1 btc tutuyorum son parçaları da aldım. 5 günde %16 düştü bitcoin fed 50 puan faiz artıracak eylülde eylül enflasyon verisi de beklentinin altında gelecek ayrıca ether güncellemesi markete olumlu yansır petrol eylüle kadar böyle düşmeye devam ederse korkmamıza gerek yok bitcoin yeniden 24k olur kısa vade de.

canım yatırım tavsiyesi değil.
member
Activity: 1011
Merit: 65
Yukarda kapanması gereken bolca gap var. 35-40 bin neden olmasın.
full member
25200 gördük ama tutunamadı. 25k üzerinde kalıcı olmasını ve 28800 denemesi yapmasını beklerdim bu günlerde, etherin hype ile belki yükselişin devamı gelebilir, 18 19 20 22 den alımlarım var 28 30k civarı gelseydi satmayı düşünecek ilk düşüşte 24k civarı geri toplamayı düşünebilirdim ama şuan da 13k beklentisi giderek uzaklaştığı için hiç o toplara girmeden ilk düşüşte kalan alımı yapıp 1 bitcoine tamamlamak istiyorum, keşke 17k dan son parçayı da alsaydım diyorum şuan 13 17 pekte fark yokmuş aslında ama en dipten alma isteği işte yapılan büyük hatalardan birisi, yükseleceğine inanıyorsan al gitsin işte bu defa hiç almadın mı boğanın geldiğine ikna olana kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyorki neyseki o ihtimal bu defa başıma gelmeyecek 0,75 btc tutmaya devam bu defa boğanın hedefi 200k olucak.

yatırım tavsiyesi değil.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Şuan için FED'in Eylül ayı faiz oranını 75 puan arttıracak diye konuşulmaya başlandı, çoğu şirket 75 puan arttırmaya %80 olarak bakıyor, citigroup 100 puanlık bir artış ihtimalini de değerlendirmeye başlamış.
Tarih yaklaştıkça oran belli olur, yavaş yavaşta o oranın dışına çıkmadığı sürece Bitcoin fiyatı değişmez, Temmuz açıklamasında olduğu gibi.

TL'de 18'i kıracaktır bu açıklamayla bence.
sr. member
Merit: 374
Arkadaşlar Dünya'da kriz var ancak biz bu krizin daha henüz başındayız çok büyük fırtınalar bekliyor bizleri üstelik Ukrayna- Rusya  Çin - Taiwan krizlerini saymıyorum:(

Herkesin ağzında 2024 halving var dikkat etmek lazım herkesin gitti yol yol değildir:)

İstatistikler şimdiye kadar herkesin gittiği yolun yol olduğunu gösteriyor hocam Smiley şimdiye kadar halving zamanlarından sonra ciddi artışlar yakalandığına şahit olunmuş daima, halving öncesi alıp halving sonrası satmak şu anda bana da mantıklı geliyor, 24k seviyesi de buna müsait aslında hala çok yükselmiş sayılmaz, halvinge de daha süre var,
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
24 bin dolarlarda gidip geliyor BTC tam tutunamadı buraya, bu ay fed faiz toplantısı yok biraz daha yükseliş göstereceğini düşünüyorum bitcoinin, Eylül ayında da FED yine faiz arttırır gibime geliyor orda neler olur şuan için bir tahminim yok.
Genele baktığımız zaman global piyasalara, fed politikalarına daha fazla sıkı para politakası olacağı için bende yükselişin sınırlı olacağını düşünüyorum FED'in uygulayacağı faiz ayrıca diğer sıkılaştırma politakalarıyla bitcoin ve çeşitli emtialar baskılanmaya devam edecektir. Bitcoin öyle bir değer ki her şeye rağmen yükselişte yapabilir yakın zamanda neler olacağını kestiremesem de uzun vade de ok yaydan tekrar fırlayacaktır şuan bu seviyelerde gücünü koruyor.
legendary
Merit: 1313
24 bin dolarlarda gidip geliyor BTC tam tutunamadı buraya, bu ay fed faiz toplantısı yok biraz daha yükseliş göstereceğini düşünüyorum bitcoinin, Eylül ayında da FED yine faiz arttırır gibime geliyor orda neler olur şuan için bir tahminim yok.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1158
Bitcoin bu hafta sonu 24k civarını gördü. Galiba bu Haziran düşüşünden beri gördüğü en yüksek seviye olabilir. Şu an bi miktar düşmüş olsa da 23.923 dolar civarında. Genelde Amerikan Merkez Bankası'nın (FED) açıklamaları sonrası düşüşleri olurdu bu sefer aksine düşüş yaşamadı, galiba bu piyasa da olumlu bir hava estirdi.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Arkadaşlar Dünya'da kriz var ancak biz bu krizin daha henüz başındayız çok büyük fırtınalar bekliyor bizleri üstelik Ukrayna- Rusya  Çin - Taiwan krizlerini saymıyorum:(

Herkesin ağzında 2024 halving var dikkat etmek lazım herkesin gitti yol yol değildir:)
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
FED 75 baz puan faiz artırdı. Beklenen kadar yaptı artışı. Bitcoin de ilk defa düşmedi toparladı birazcık. FED'e bağışıklık kazandık sanırım artık. Cheesy 2 ay da konuşmayacaklar faizi üstelik. Çok güzel bir gelişme bence. Borsalara para akması için zaman yarattılar resmen. Bitcoin, altcoinler için toparlanma fırsatı olabilir bu iki ay. Çünkü 3 aydan sonra ilk defa pozitif kapattı Bitcoin temmuz ayı kapanışını. Altcoinler de Bitcoin'e uyum sağlayınca borsalara para gelmeye başlar tekrar. Birazcık güvene ihtiyacımız var hepsi bu. Tekrar hızlıca toparlayabiliriz bu defa.
full member
75 baz puan faiz artışı bile bitcoinin %10 zıplamasına neden oldu olaya bak.. bitcoin de ağustos ve eylül de 20k altı gelmesi zor artmaya devam edeceğini düşünüyorum, 1 ay geriden gelen ağustos enflasyon verisi de beklentinin altına gelmesi bekleniyorki dxy de düşüşe geçer piyasalar biraz daha rahatlar.

bu dönem de 32k ya kadar ara yükseliş görebiliriz, ayrıca 2024 halving in 2023 ilk çeyrekten itibaren fiyatlanmaya başlayacağını düşünüyorum yani ekim kasım aralık aylarını da atlatırsak 2023 de tamamen rahatlayacağız.

aldığım 0,75 btcyi tutmaya devam ediyorum. yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1158
ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini 75 baz puan artışla yüzde 2,25-2,50 seviyesine çıkardı. Fed Başkanı Powell, faiz kararı sonrası yaptığı açıklamada, bankanın enflasyonu düşürmeye yönelik güçlü taahüdünü yeniledi.

Biz hariç enflasyon yaşayıp faiz artırmayan başka bir ülke kalmadı galiba.

Kaynak: https://www.ntv.com.tr/ntvpara/son-dakika-haberifed-faiz-kararini-acikladi,isExFhB_kE29tvPR6_vTsQ
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Birazdan FED faiz kararını açıklayacak. Faizi artırması bekleniyor. 75 puan konuşuluyor kulislerde. ABD ekonomisinin resesyonu fiyatladığı da konuşuluyor aynı haberlerde. Borsalar tepetaklak biraz bu yüzden. Bitcoin şimdiye kadar hep düşüş gösterdi FED'in faiz arttırmalarında. Düşe düşe bir önceki ATH noktasına geldik. Biraz sağlam dursak artık keşke. Borsalardan ayrışsak. Daha çok insana güven verir Bitcoin'in sağlam duruşu çünkü.
jr. member
Activity: 149
Merit: 6
AMERİKA
haftaya fed kararı var ama piyasalar bu faiz artışını fiyatladı, bir sonraki fed kararı 2 ay sonra, bitcoin 30k ya kadar yükselir artık 2 ay boyunca fed belası olmayacak ortam müsait lakin, mtgox 150k btc civarı mağdurlara dağıtacakmış web sitesinde şöyle bir sayfa yayımlandı hatta karara bağlanmış dava.

https://claims.mtgox.com/

yani illaki bir satış dalgası gelecektir ama fiyat yine de 20k üzerinde kalmaya devam eder diye düşünüyorum.

Dolaşımda 19 milyon btc var onlar satılmıyorsa bu 150k rakam hiç satılmaz. Herkes satmayacagı için yarısı bile satılsa etki yapmaz bana göre YTD. LTD
full member
haftaya fed kararı var ama piyasalar bu faiz artışını fiyatladı, bir sonraki fed kararı 2 ay sonra, bitcoin 30k ya kadar yükselir artık 2 ay boyunca fed belası olmayacak ortam müsait lakin, mtgox 150k btc civarı mağdurlara dağıtacakmış web sitesinde şöyle bir sayfa yayımlandı hatta karara bağlanmış dava.

https://claims.mtgox.com/

yani illaki bir satış dalgası gelecektir ama fiyat yine de 20k üzerinde kalmaya devam eder diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: