60 binden gözün kapalı alıyorsun 20 binde acaba daha dusermi diyorsun ya düşsün tamam 15k olsun ne olacak en fazla yüzde 20 içeri girersin yahu millet 60k 50k 40k 30k dan terste kalmış abi. Zaten fiyat tabanda 200 haftalık ortalamanın da altında bilemiyorum artık ben korkmuyorum korkutamazlar sizi bilemem. Herkes roket atıp cosarken korkuyordum ben şimdi değil.
bitcoin böyle işte hayvan gibi yükselip düşebiliyor, yükselirken herkes hep yükselecek artık düşmez burdan moduna giriyor , düşer bu vakti gelince diyoruz edilmeyen laf kalmıyor, düşerkende herkes negatif bir modda artık ikna olmuş düşeceğine hatta bir daha yükselmez mi gibi takılıyor , (elinde btc tutanlar hariç)
evet boş konuşan çok adam var ama işi bilen adamı seçemiyorsan bu senin suçun.
şu forumdaki 2 mesajla fud falan olmaz şunu bir sokun kafanıza, kimse bakmıyor buraya artık
bu tür efsane yorumları genelde ekşisözlük'te okurum ama bu sefer buraya nasip olmuş .
sen düşecek dediğinden bugüne 1.5 yıl geçti, az çok piyasadan anlayan herkes o 1.5 senede parasını 10'a falan katlanmıştır hani en düşük rakamı söylüyorum ayıp olmasın diye. bugünün 2017 boğasını es geçmişsin, döngünün başında piyasadan çekilmişsin. bugün demiştim demen hiçbir şey ifade etmiyor malesef ama sene sonunda dipten toplayıp yeni ralliye daha iyi hazırlanırsın.