sen düşecek dediğinden bugüne 1.5 yıl geçti,
6 aydır hayvan gibi de düşüyor zaten.
şunu anlamanız lazım yükselirken herkes yükselecek diyor , düşerken de herkes düşecek diyor. Ben size yükselirken düşeceğini söylüyorum, düşerken de yükseleceğini söylerim,
yoksa gerisi goygoydan öte değil. Birçoğunuz artık şu seviyenin altına inmez bunun altını görmeyiz modunda bu tamamen deneyimsizlikten kaynaklanıyor, aynen şimdi bir daha belini doğrultamaz diyenler diyecekler gibi. aynı hareketi kaç defa yaptı yükselişi de düşüşü de sert oluyor bunun 2 adım ötesini göremeyen adam gelmiş yok o zaman dedin diyor, düşmez diyen adam çok erken dedin diyor şimdi ne bekliyorsunuz düşmeden 2 saniye öncemi söylesin düşecek diyenler. Şimdi düşüyor ana trend, yükselme tarihi de az çok belli onu da 2023 te gelen bebelere anlatırız.
2 tane kurumsal 3 tane ünlü girdi diye herkes yüzbinlerce dolar olacak 5 kat yetmez 10 kat olacak diye bakıyor, herhangi bir referans bir temel olmadan aya gidecek treninin peşinde.
O zamanlar ne dedik büyük firmaların girmesi düşüşe engel değil, o adam girse de btc düşebilir düşerse 3 sene o seviyeyi göremeyecek o adam dayanır belki ama burda bir sürü yeni yetme borç harç girdi çoğu erken çıkmaz zorunda kaldığından göt gibi kaldı. kaç kere aynı senaryoyu gördük milleti uyarıyoruz , salak salak laflar geliyor hala, yok bide kazanamamışım ondanmış falan , bi boktan anlamıyonuz anlayanı da anlayamıyorsunuz. Ortadirek gibi adamların üstün yorumlarıyla oynar oynar durursunuz artık.