Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 33. (Read 1109215 times)

copper member
Activity: 644
Merit: 269
Güzel bir ayı pazarı var ayı pazarlarında en çok rastlanan şey her tepki alımına boğa geldi diye atlayıp hüsrana uğrayanların sayısı oldukça fazladır. Ayı pazarları en güzel pazarlardır boğa piyasasından daha saygındır bogadaki curcuna yoktur sakinlik sessizlik hakimdir. Ne yaptığını bilenler harici piyasada pek işlem göremezsiniz. Ayı piyasasına hayranım bu yüzden  dilediğiniz ürünü ucuz fiyatlardan alabilirsiniz acele etmenize de gerek yoktur. Bırakalım dibi bulsun her sektigi yerden daha da aşağıya yuvarlanacak öyle ki amiral batıyor. Good bye bitcoin 20 bin altında görüşürüz.

Bir düşüş sonrası daha ayı demek için erken değil mi? Ayı için uzun süreli düşüş veya yatay seyir gerekiyor. Bu seyirlerin takibi sonrasında ona göre bir karar verilir. Ayı sezonunda bir çok projenin fiyatı ico fiyatının altına inmesi gerekiyor ki, insanlar gerçekten ayı sezonunda olduğuna inanıp, yatırımını buna göre yapsınlar. Hala bir çok proje çok yüksek seviyede.
jr. member
Activity: 84
Merit: 5
Güzel bir ayı pazarı var ayı pazarlarında en çok rastlanan şey her tepki alımına boğa geldi diye atlayıp hüsrana uğrayanların sayısı oldukça fazladır. Ayı pazarları en güzel pazarlardır boğa piyasasından daha saygındır bogadaki curcuna yoktur sakinlik sessizlik hakimdir. Ne yaptığını bilenler harici piyasada pek işlem göremezsiniz. Ayı piyasasına hayranım bu yüzden  dilediğiniz ürünü ucuz fiyatlardan alabilirsiniz acele etmenize de gerek yoktur. Bırakalım dibi bulsun her sektigi yerden daha da aşağıya yuvarlanacak öyle ki amiral batıyor. Good bye bitcoin 20 bin altında görüşürüz.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Fedin kararları ve büyük piyasaların satış baskısı haliyle bitcoini de etkilemeye başladı.
Aslında böyle olmaması lazım. Fakat insanlarda bir korku oluşuyor. Ne olursa olsun elimde dolarım olsun mantığı var heralde. Hal böyle olunca bitcoin de tutunamıyor.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Kötü haber yok. Ama Bitcoin de tutunamıyor diğer varlıklar gibi. Borsalarda ne yaşanıyorsa aynısını yansıtıyor. Özgün dinamikleriyle hareket etse daha çok güven verir böyle zamanlarda. Altın, hisse senedi gibi davranacaksa yenilikçi olmasının ne anlamı kalır. Zor zamanlarda pozitif görüntü verse bari. Teknolojisi hakkındaki endişeleri yok eder pozitif görüntü verirse. Altın, hisse senedi gibi davranarak Bitcoin'e endişe duyanları ikna edemez. Undecided
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
piyasa kan istiyorsa vereceksin demek oldu bugün piyasayı hiç bu kadar hareketli görmemiştim ölü toprağı atılmış gibiydi aylardır biten hacimler yeniden yükseldi bazı yatırımcılar yeniden oyuna döndü  luna çöktü ve kurban edildi. piyasa bir kurban arıyordu onu kurban ettiler ama sonucu btcturk inanilmaz hacim arttı piyasada hareket yaşandı şimdi piyasaya gelecek bir kaç şok dalgasi Bitcoinin 20 bin altına gitmesi birseyleri değiştirebilir. yoksa böyle 1 ileri 2 geri şeklinde düşen hacim ile kahır cekecegimiz ayı sezonu yaşarız bir kaç şok dalgası ve ardından canlanma bekliyorum umarım olur ve piyasa yeniden boğaya evrilir aksini düşünmek hepimizi üzer
bundan önceki bütün döngülerde bitcoin ayı sezonundan sonra ciddi bir hacimsizlik oldu, önümüzdeki döngü sonu da benzer geçecektir, canlanma yarılanma yaklaşınca olur ona da 2 yıl var

ben yine umutluydum ama malasef olmayacak gibi bugünde zaten piyasaya alım gelmiş. Bu demek oluyor ki 1 ileri 2 geri devam. 35 bine kadar bir tepki ardından 15 bin gelir artık.

Hocam ne alımı. Operasyon bittikten sonra adamlar kazandıkları paralarla fiyatları yukarı alıp askıya aldılar ve uyumaya gittiler. Devamında oynayacak senaryolar önümüzdeki günlerde muhtemelen.
jr. member
piyasa kan istiyorsa vereceksin demek oldu bugün piyasayı hiç bu kadar hareketli görmemiştim ölü toprağı atılmış gibiydi aylardır biten hacimler yeniden yükseldi bazı yatırımcılar yeniden oyuna döndü  luna çöktü ve kurban edildi. piyasa bir kurban arıyordu onu kurban ettiler ama sonucu btcturk inanilmaz hacim arttı piyasada hareket yaşandı şimdi piyasaya gelecek bir kaç şok dalgasi Bitcoinin 20 bin altına gitmesi birseyleri değiştirebilir. yoksa böyle 1 ileri 2 geri şeklinde düşen hacim ile kahır cekecegimiz ayı sezonu yaşarız bir kaç şok dalgası ve ardından canlanma bekliyorum umarım olur ve piyasa yeniden boğaya evrilir aksini düşünmek hepimizi üzer
bundan önceki bütün döngülerde bitcoin ayı sezonundan sonra ciddi bir hacimsizlik oldu, önümüzdeki döngü sonu da benzer geçecektir, canlanma yarılanma yaklaşınca olur ona da 2 yıl var

ben yine umutluydum ama malasef olmayacak gibi bugünde zaten piyasaya alım gelmiş. Bu demek oluyor ki 1 ileri 2 geri devam. 35 bine kadar bir tepki ardından 15 bin gelir artık.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
member
Activity: 406
Merit: 47
Son 24 saat içerisinde Bitcoin'in en düşük ve en yüksek değerleri 26 bin 300 ve 30 bin dolar olarak gözüküyor. Çoğu kişi destek noktasının 30 bin dolar olmasını bekliyordu ve oradan toparlamasını umuyordu. Ben de onlardan birisiydim açıkçası. Ama beklentilerin çok daha aşağısına kadar indi BTC fiyatı. 25-26 bin dolarları gördükten sonra daha kötü bir senaryo olur mu diye düşünmeye başladım. Şu an 28 bin dolar üzerine kendini atmış durumda ama hala çok kararsız bir piyasa var.
jr. member
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
Umarım bir noktadan sonra toparlanma olur insanların ciddi zararları olduğunu düşünüyorum Ust ve Luna ile alakalı yaşananlar piyasanın düşmesini körükledi diyebiliriz. Piyasaya olan güven ciddi anlamda zarar gördü ve ciddi zarar edenler oldu bu olayların yansımasını yakın zamanda daha net görebiliriz insanları bunalıma sokacaktır ve intihar edenler olacaktır.

Everest’in tepesinden aşağı atılan bir kaya parçasının toplana toplana oluşturduğu kocaman bir kar kütlesinin altında kalmamaya, sonrasında oluşacak çığ dalgasından uzak durmaya çalışıyoruz.Şu aşama kocaman bir bilinmeyen denklem.Bu yüzden şu sıralarda çok işlem açmamaya çalışacağım.Biraz piyasanın gidişatına bakmak lazım.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Umarım bir noktadan sonra toparlanma olur insanların ciddi zararları olduğunu düşünüyorum Ust ve Luna ile alakalı yaşananlar piyasanın düşmesini körükledi diyebiliriz. Piyasaya olan güven ciddi anlamda zarar gördü ve ciddi zarar edenler oldu bu olayların yansımasını yakın zamanda daha net görebiliriz insanları bunalıma sokacaktır ve intihar edenler olacaktır.
jr. member
Ayı sezonu emareleri var sindire sindire dusuyor. 2 ileri 3 geri. 28binden 35bine bir tepki bekliyorum ardından 15k seviyesi ilk hedefim. 15k da hacim gelmezse 8 bin dolar ve altı düşünüyorum. 35k geldiği gibi satışa geçeceğim.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
aslında bu seviyelere inmesi imkansızdı filan, tesla girmişti 1 milyar dolar kardaydı , düşmesine izin verir miydi, kurumsallar girmişti onlarda düşmesine izin vermezdi ,  inmemesi lazımdı, hay Allah  Kiss
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Luna mevzusunda bir şeyler dönüyor. Luna'yı bir şekilde  toparlayabilirlerse piyasada yeşil döner.
Domino etkisi ile satışlar geliyor. BTC az önce 29'lara sarktı 30'a geri topladı.
Luna vakfının elinde 1.4 milyar dolarlık btc varmış. Bunları yapıştırsa o zaman ayvayı yeriz.

Hala 29 bin 100 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bende neler dönüyor diye şöyle bir foruma gireyim dedim ortalık kan revan içinde kalmış. 114 dolardan gördüğüm Terra 1 doların altına sarkmış. Bu nasıl bir toplu satıştır aklım almıyor arkadaş ya. Bir şeyler dönüyor yakında çıkar kokusu.
jr. member
hala long short üzerinden dönen piyasa hacim yok insanlarda para yok zaten kimse 40-50 bin dolar bayılmak istemiyor. bitcoin 10 bin dolar altına geldiğinde ciddi bir alım satım iştahı doğacağa benziyor bu yıl sonunda 8-10 bin dolar aralığı bekliyorum o kırılırsa 1.500 dolar gelir bu da teknoloji balonunun tamamen sönmesi demektir. ilk hedef 8 bin dolar olsa da 1.500 dolara düşme olasılığıda var. fed ben para basmam artık borsalar umrumda değil derse 1.500 dolarda gözümüzü açarız.
sr. member
Helena Helena!
Luna mevzusunda bir şeyler dönüyor. Luna'yı bir şekilde  toparlayabilirlerse piyasada yeşil döner.
Domino etkisi ile satışlar geliyor. BTC az önce 29'lara sarktı 30'a geri topladı.
Luna vakfının elinde 1.4 milyar dolarlık btc varmış. Bunları yapıştırsa o zaman ayvayı yeriz.

legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Bu düşüşte fedin faiz kararı da etkili ama daha çok luna vakfının yaptığı adreslerin bitcoinleri ya satması ya da korkutma amaçlı başka cüzdanlara aktarması ve bunun üstüne yaptığı açıklamalar etkili oldu. Ama yine de piyasanın düzelmesi bir kaç tweete bakar. Elon musk veya cz bir destek tweeti atar hop tekrar yükseliş başlar.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Röportaj Adam Satoshi dikdörtgeninden bakmış Bitcoin'e. Cheesy

https://twitter.com/RoportajAdam/status/1523371534181486592

ABD borsaları çakılmış. Dolar endeksi tavan yapmış. Euro Dolar eşitlenmiş. Her şey ters gidiyor. Bitcoin de ters giden rüzgardan payına düşeni aldı. Ama bu kadar serbest düşüş fazla. Dayanaklı durması gerekirdi Bitcoin'in biraz. FED faiz kararını ilk açıkladığında dayanıklı duracakmış gibi yaptı. Yanılttı beni.
jr. member
Activity: 81
Merit: 3
Böyle zamanlarda ekranı kapatıp geriye yaslanmak gerektiğini düşünüyorum.  Hem psikolojik hem de ruhsal gerginliğe gerek yok.
sr. member
Helena Helena!
Moraller bozuk paraşütsüz çakılıyoruz. 28-29k umarım son dipler olur. Daha aşağısı depresyona sokar adamı ve piyasanın toparlanması epey zaman alır.

Ben borsalardaki varlıklarımı şahsi cüzdanıma çektim ve bir süre fiyatları takip etmeyi düşünmüyorum.
Pages:
Jump to: