Merhaba;
Legacy Market de güzel gidiyor. FUD denemeleri de tutmadı. Tezim tutarsa tüm short'çular avuçlarını yalayacaklar. Gümbüt gümbür gidiyor BTC ve sabahtan beri spot market liderlik ediyor. YTD
İyi dileklerimle
Merhaba. Çin yasaklarıyla gelen FUD etkisi bitti. Market toparlandı. Her şey çok güzel oluyor. Peki şimdi Bitcoin tezinize göre ilk hedef ne olur acaba? Yeni ATH görür müyüz sizce? Güzel günler dilerim.
Merhaba;
Haftsonuna denk gelen 48K direnci gerçekci gibi durmuyor, neredeyse 2-3 saatte bir direnç test ediliyor. 50K üzerinde tutunursa yeni ATH için engel kalmıyor ama yolda yeni direnç noktaları oluşabilir. Mareket Cap şimdiden 2,134 trilyon usd olmuş durumda (Ki dün akşam 2,170 trilyon usd idi) Legacy Market artıda kapattı, aynı yükselişin bu haftada devam edeceğini ve Legacy Market'in 1-2 haftaya ATH yapmasını bekliyorum. FED'den faiz artırımı beklemiyorum, fon alımlarının bu yıl durmasını beklemiyorum. "Şimdilik" dünyaya büyük bir göktaşı çarpmadığı sürece pozitif yapının bozulması için bir neden göremiyorum. Bu yıl içinde BTC'de Cuma günü yaşanan yeşil dans direklerinden daha fazlasını görmeye hazır olmalıyız.
Geçen sene gene bu başlıkta covid-19'un yıllarca devam edeceğini, pandemi, sınırsız para basımının, dolar endeksinin BTC üzerindeki pozitif etkisinden bahsetmiştim, ciddiye almayanlar olmuştu. 2-3 madencinin maliyet ve piyasa manipülasyonu yaptığı saçma tezleri hızla unutmanızı öneririm. Smart Money in the mix! Bu da demek ki sıcak para girdiği gibi hızlıca çıkar, elinizdeki coinlere aşık olmayınız. Kar realizasyonu yapmayı unutmayınız. Ve
YTDİyi dileklerimle