Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 48. (Read 1110009 times)

member
Activity: 189
Merit: 86
Merhaba;

Piyasa bugün tatsız, gelip az harlıyayım dedim.

2021'de tapering yok, faiz indirimi yok, Evergrande işi şimdilik çözüldü gibi. Çözülmesede dert değil, en fazla US ile Çin dürtüşüp durur. 2022'

Global piyasa toparlanınca yön yukarı doğru. 42,5K civarını test ederse gene girerim. (37-39K hala masada) 44K-45K direnç oluştu gibi. "Mark my word" YTD

İyi dileklerimle

Merhaba;

"Eeeey 45K, sen kimsin?" Twitter'a BTC tip de gelmiş, hoş gelmiş.

https://www.cnbc.com/2021/09/23/you-can-now-get-paid-in-bitcoin-to-use-twitter.html

https://twitter.com/michael_saylor/status/1441097600904531982?s=20

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Kötü haberleri yaya yaya tekrardan hızlı bir düşüş yaşattılar ama yeniden toparladı bu sene içinde herkes yeni bir ath bekliyor gibi umarım yanılmayız.

Yakın zamanda olmasa da ben de yeni bir ath denemesi olacağını düşünüyorum sadece beklemek gerekiyor bekleyip göreceğiz.

Sene sonu ATH olsa bile, gidecek yer kalmadı piyasada. Hadi diyelim btc x2 yapıp 100 bin oldu altcoinler x3 yaptı. Sonra ne olacak Smiley Bu riski taşımaya değer görmüyorum.

O yüzden yokum. Sene sonu ister çöksün ister çıksın. En risksiz kazanç ocak 2020 de alıp nisan-mayıs gibi satanlarındı. Zaten fiyatlar dipteydi piyasa ile beraber yükseldiler. Şimdi önümüzdeki ayı piyasası için hazırlanıyorum. Sene sonu yükselirse de beklentiler dahilinde olacak bu yükseliş... O zaman yükselsin ne diyelim, izleyici kalacağım.

YTD
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Kötü haberleri yaya yaya tekrardan hızlı bir düşüş yaşattılar ama yeniden toparladı bu sene içinde herkes yeni bir ath bekliyor gibi umarım yanılmayız.

Yakın zamanda olmasa da ben de yeni bir ath denemesi olacağını düşünüyorum sadece beklemek gerekiyor bekleyip göreceğiz.

Evengrande kriziyle başladık ardından fed açıklamaları derken, 39 bin dolara kadar iğne attı Btc. Ne kadar korku salarlarsa salsınlar piyasalara, Btc için suni bir geri çekilim oluyor ardından toparlıyor hızlı bir şekilde. Bu seferde aynı seneryo oldu gibi. Sosyal medyada şuanda olumlu bir haberde dolaşıyor, Twitter, Bitcoin Lightning bahşiş ve NFT Kimlik Doğrulaması Ekleyecek. Bu haber hızlı bir şekilde yayılmaya başladı. Fiyat bazında bugün yarın nasıl etki edecek piyasa nasıl bir haber bırakır tam kestiremiyorum ama olumlu kesinlikle. Tekrardan 50k denemesi görebiliriz belki de Y.T.D...
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites

sr. member
Kripto fenolarını pek sevmiyorum fakat şu - John Wick - isimli pizzacı şuana kadar en açık konuşan ve en iyi performansı gösteren feno olarak gözüme çarpıyor.

1 Kasım'da BTC'nin yeni ATH yapacağını düşünüyor.

Olabilir sene sonu Ath kimseyi şaşırtmaz. Düşerse çoğunluğun şaşıracağından eminim. Anlamadığım nokta geçen hafta baya piyasayı korkuttular nihayetinde yeni bir ''silkelendik galiba''vakası mı dedirtmedi değil.

Eğer sene sonu rallisi varsa bu ralliden önce son kalanları da silkeleyip sağlam bir şekilde yürümek mi istediler acaba. İçerde olmasamda izleyip anlayıp dersler çıkarıyorum Smiley

Her ne olursa olsun bu noktadan sonra riski taşıyacak ne bütçe ne cesaret var bende. Bitcoin 50 bin Ether 3 bin civarında dolaşırken bize sadece Kolay gelsin, Hayırlı işler Bol kazançlar demek düşer. Bundan sonra risk alanların işi. Yalnız Risk arttıkça getiri de götürüde artıyor. Aşağı yönde gitmez umarım Bitcoin yatırımcısı için baya kötü olur.

YTD.
sr. member
Activity: 1288
Merit: 377
Kripto fenolarını pek sevmiyorum fakat şu - John Wick - isimli pizzacı şuana kadar en açık konuşan ve en iyi performansı gösteren feno olarak gözüme çarpıyor.

1 Kasım'da BTC'nin yeni ATH yapacağını düşünüyor.

member
Activity: 189
Merit: 86
Merhaba;

Piyasa bugün tatsız, gelip az harlıyayım dedim.

2021'de tapering yok, faiz indirimi yok, Evergrande işi şimdilik çözüldü gibi. Çözülmesede dert değil, en fazla US ile Çin dürtüşüp durur. 2022'

Global piyasa toparlanınca yön yukarı doğru. 42,5K civarını test ederse gene girerim. (37-39K hala masada) 44K-45K direnç oluştu gibi. "Mark my word" YTD

İyi dileklerimle
full member
Activity: 322
Merit: 101
40bin psikolojik seviyeden geri tepti. Bana hic guven vermiyo. Beklemek lazim sankim. 40binde tutunamazsa kestirmek zor. Y.T.D.
legendary
Catalog Websites
Haberler hem kur piyasasını hem kripto paraları etkiliyor hayliyle 39.500 lere kadar gerileme yaşamış olduk bu haber ve düşüşlerle birlikte.Tekrardan tepki alarak 43 bin üstüne kendini atmayı başardı bundan sonrası çok daha önemli ya tamam ya devam diyeceğiz gibime geliyor.
jr. member
Activity: 198
Merit: 2
Çinde emlak krizi suni olduğunu düşünüyorum. Hala kriz olacağını düşünen var en uzun kriz 1 ay sürüyor artık. 21.yüzyıldayız.  Daha 2 trilyon dolarlık paket geçecek krizciler acele etmeyin Grin  Grin
sr. member
40.000'lere kadar düştük. 42.000 üzeri kapanış olmazsa sıkıntılı gibi görünüyor. Kendi adıma day trader olmadığım için pozisyonlarım devam ediyor. Düşüş sırasında tersten 2x çektim.  Grin Yapacak bir şey yok ya hero ya zero.

sr. member
Lucid dream gibi olacak.

Biraz daha fazla para basılacak, bir balon daha açılacak onunda içine gireceğiz. Balon içinde balon... Arafa düşesiye kadar devam sonra uyanacağız.

YTD
sr. member
2022-2024 arasında kripto paralardan çokça nefret edecek sebep bulacak insanlar, o aralıkta kripto paraları sevmek lazım. Global piyasaların nefesi 2028-2030 aralığa kadar gidecek gibi. Yani bir iki parti daha yükseliş bile olabilir. Ya da harika bir final dalgası.

Bugün kripto paraları kabul edenlerin yarın yasakladığı haberlerini alacağız belkide. O günlere hazırlıklı olmak lazım. Ben karlarımı aldım harcadım birikimimi yaptım. Ciddi manada Ayı piyasasına hazırlanıyorum artık ama;

önce son bir yükleme olan şu sene yükselişi gelecekse gelsin bakalım tabi gelmezse de sorun yok benim için.

Süreç ne şekilde ilerlerse ilerlesin kafayı kullanan sabırlı olan kazanacak.

-

YTD
sr. member
Yaşadığımız büyük dump onchain tabanlı bir hareket olmadığı için silkeleme olarak görüyorum. Bugün piyasa güzel 48.200'den işlem görüyor an itibari ile. Bu hafta yavaş yavaş toparlar kaldığımız yerden devam ederiz.
legendary
Catalog Websites
Hala daha microstrategy bitcoin alımı yaptığını açıklıyorsa yükselişin bence sonuna gelmedik.Ama dinlene dinlene çıkması bitcoin ve piyasa açısından önemli.Acelemiz yok eninde sonunda çıkacağını ve tekrardan yeni bir ath görecğeimizi düşünüyorum umarım yanılmam.
jr. member
satmak istedikleri için kripto paraları seve seve yükseltecekler. nasıl toplamak istediklerinde fiyatları bastırıyorlar senelerce bezdiriyorlar bu işte böyle. o yüzden sene sonu beklentim yeni zirveler ve yükseltecekler diyorum  Grin fiyatları baş üstünde taşımak zorundalar yoksa kantarın topuzu kaçar  Grin hadi balinalar göreyim sizi pamuk eller cebe
jr. member
balinalar kar etmek istiyorsa yükseltir okadar kriptopara topladılar paraları çöp olsun istemiyorlarsa yükseltecekler sene sonu yeni zirvelerde olacağız inşallah   Cool
sr. member
Bu fiyatları tutacak para daha yaratılmadı.

Bir ethereuma 4.000 dolar verecek kadar para değerini kaybetmedi. O kadar para da basılmadı. Sağdan sola ok çekip 40 çeşit indikator kullanmak yerine objektif bakarak konuşuyorum 1-2 sene önce 100-200 dolara satılan kripto para 3.500  dolardan alıcı bulabiliyor. Bu fiyatları burada tutacak finanse edecek para olduğuna inanmiyorum.

Aynı şekilde Bitcoin normal değerinin 15-25 bin dolar aralığında olduğunu dusunuyorum. Piyasada köpük var bu köpük bu yaz temizlenebilirdi ama temizlemediler ve hazımsızlık yapıyor. Bence büyük hataydı ama para bol alıcı çok yapacakları bir şey de yok.

Yapacak bir şey yok soda içmek yerine piyasa yemek yemeye devam ediyor. Ben doydum aç olanlar sofrada meze bol afiyet olsun. Ben yokum.

Bir gün köpük temizlenirse o gün burada olacağım temizlenmezse yolu açık olsun. Alınacak o kadar hisse emtia var ki siz paradan haber verin. Nakiti olana fırsat bitmez. Bunu öğrendiğimden bu yana sadece kar ediyorum.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Uzun bir bekleyiş sonrası nihayet Bitcoin fiyatı 51 bin dolar üzerine kırmayı başardı. 50 bin dolar direncini aşmakta oldukça zorlanmıştı fakat tekrar aşması benim açımdan olumlu bir gelişmeydi. Çünkü bu durumda Bitcoin'in adım adım önce 55 sonra da 60 bin dolara ulaşacağını düşünmeye başlamıştım. Son bir gün içerisinde fiyat 51900 dolara dayandı ve belki de bugün 52 bin doları görebiliriz. Şu an 51 bin 800 dolardan işlem görüyor. Bu psikolojik direncin kırılması sonrası belki de bu ay sonu ya da Ekim başı gibi yeni bir tüm zamanlar rekoru bile görebiliriz.

Daha bir hafta bile olmamıştı ama.  Grin  Bitcoin fiyatının büyük bir düzeltme yaşaması bütün tahminimi yerle bir etti ama bu gayet doğal. Adı üstünde volatil bir dijital para. Şu anki görüntüye baktığımızda fiyattaki düzeltmenin devam ettiğini görüyoruz. 45 bin dolarda tutunmaya çalışan bir Bitcoin var. Son 24 saat verilerine göre, Bitcoin 44 bin 300 dolara kadar bir gerileme de yaşadı.

Son 1 günde çizdiği grafiğe bakıldığında, düzeltme daha da devam edebilir gibi bir izlenim veriyor bana.
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
Bence korkulacak bir manzara bulunmuyor, bitcoin 28 binlerden 50 binin uzerine yavas yavas tirmandi, bu yil bitmeden yine kendini 50 bin dolar seviyesine atacaktir, cok daha kotu gunler gorduk.
42 bin dolarin altina gelirse yil sonuna kadar daha fazla dusmeyecektir.
Pages:
Jump to: