Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 50. (Read 1110009 times)

sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
Bugün fark ettim de Bitcoin 50 bin dolar bandını yeniden kırmayı başarmış. Hatta bugün akşam saatlerinde 50 bin 982 dolara kadar tırmanmış. 51 bin dolar direncini kırmayı başarabilirse 55 bin dolara doğru ilerleyişin çok daha rahat geçmesini bekliyorum. Son zamanlarda herhangi bir FUD'a ve bullish diye tabir edilen haberlere rastlamıyorum. Şu anki çıkış tamamen Bitcoin'in kendi halinden kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Dış etkenler eskisi kadar fiyat üzerinde etki de oluşturamıyor artık zaten gözlemlediğim kadarıyla.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bitcoin beklentiler dahilinde yıl sonuna yükselerek gidiyor. Ekim Kasım Aralık performansı bakalım nasıl olacak ve yılı nasıl kapatacağız.

Bir kaza olmazsa beklentilerin fiyatlandığı bir yıl sonu görebiliriz.

YTD
jr. member
Activity: 198
Merit: 2
alanda kazansın kardşm alanda kazansın  Grin Grin 72k maks beklerim sonra çıkarım alanda kazansın kardeşim 120 bin olacakmış olsun alanda kazansın.

Alanda kazansın : https://www.youtube.com/watch?v=cT4uXddl1eI  Grin Grin
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Bitcoin yeniden mevcut dirence meydan okumaya başladı ve 48 bin dolar direncini nihayet kırmayı başardı. Hatta bununla da kalmayıp 49 bin dolar direncini de kırdı ve son 24 saat içerisindeki en büyük değeri olan 49 bin 100 dolara ulaştı. Şu an 49 bin doların biraz altından işlem görse de kısa zamanda yeniden 50 bin dolar direncini kırdığını göreceğiz gibime geliyor. Sonrasında ise bu sefer 55 bin dolara doğru bir ilerleyiş bekliyorum.
jr. member
Bitcoin yeniden 49 bin doları test etme aşamasında. Eğer başarılı olursa 50 bin dolar direncini de rahatça kırabilir bence. Son zamanlarda insanların FOMO nedeniyle adeta piyasaya hücum etmesi sayesinde Bitcoin de olduğu yerde iyi tutunmayı başarabiliyor. Eylül ayı tahminim 55-60 bin dolar aralığında. Yeni bir rekorun gelmesi için daha çok zaman gerekiyor bence.

sene sonu ath 70 bin gelir bence. planb 100 bin bekliyor bana 70 bin yeter
sr. member
Bitcoin yeniden 49 bin doları test etme aşamasında. Eğer başarılı olursa 50 bin dolar direncini de rahatça kırabilir bence. Son zamanlarda insanların FOMO nedeniyle adeta piyasaya hücum etmesi sayesinde Bitcoin de olduğu yerde iyi tutunmayı başarabiliyor. Eylül ayı tahminim 55-60 bin dolar aralığında. Yeni bir rekorun gelmesi için daha çok zaman gerekiyor bence.
jr. member
Sene sonu 62 bindeki gap kapanırsa bende tatile çıkarım. yorucu boğa sezonu geçirdik herkese başarılar dilerim  Cheesy sene sonu beklentim 70 bin üzeri
sr. member
Bitcoin fiyatı 50 bin doları aşmaya başladıktan kısa bir süre sonra bir fiyat düzeltmesi ile karşı karşıya kaldık. Fiyat 47 bin 100 dolara kadar geriledi son bir gün içerisinde. Şu sıralarda toparlanma ibaresi gösterse de önümüzdeki günlerde 50 bin dolar direncini yeniden kırıp kıramayacağı meçhul. Eğer kıramazsa ben fiyatın 43-44 bin dolar bandına kadar gerileyeceğini öngörüyorum. Fakat bu direnci kırmayı başarırsa, o zaman 55 bin dolara azar azar yükselerek ulaşacağını düşünüyorum.
sr. member
Çökecek diye bekleyenlerin üzüldüğü bir yıl sonu olabilir. Bitcoinde pek artık ilgim olmamasına rağmen piyasanın aşırı agresif davranması ve illa yükseleceğim demesi var olan para bolluğunu gözler önüne seriyor. Risk iştahı %100 seviyesinde (bana göre tabi.)

Bitcoinin nedense geçmişten bu yana en sevdiği aylar Kasım-Aralık ayları oluyor. Çok nadir o aylarda pek hareket yapmıyor ama çoğunlukla yıl sonunda Bitcoin güzel yükselişler yapıyor.

Bu sene benim de beklentim bu yönde. Sene sonu kapanışlarında süpriz olmazsa çoğunluk sevinebilir ancak belirteyim risk her zaman vardır ve hiç kimse geleceği öngöremez sadece tahmin yürütüyoruz kimisi çıkıyor kimisi çıkmıyor. Burada iş bireysel küçük yatırımcının kendisine düşüyor her zaman dikkatli olmak yatırımcının temel görevidir.

YTD.
member
Activity: 349
Merit: 21
Kraken hala 0.5 Bitcoin’imi vermiyor.

0.5 Bitcoin şu an Türkiye’de 50 asgari ücret ve borsanın umrunda değilim.

Jesse’nin tweet geçmişini inceledim. Bir kişi gözlüğünü göle dusurdu diye golu mu kurutacagiz diyor.

Butun borsalar kurtarma islemi yapiyor, bunlar sadece balinalara yapiyor. Paraniz yoksa, adam değilsiniz.

03.2020'de kaybettiğim 0.5 XBT 1,5 yıl sonra 08.2021'de hesabıma tanımlandı.

Kaybettiğimde değeri ~2300 dolar olan 0.5 XBT şu an ~21600 dolar ediyor.

Hold BTC

Ne güzel bir haber. Keşke benim de 2020 yılında kaybettiğim BNB'lerim olsa da şimdi tekrar bulsam  Grin
jr. member
düşse bile yükselir 62k da gap var sene sonuna kadar o kapanır herhalde  Cheesy sene sonuna ne kaldıki şurada
jr. member
Sene sonu yükseliş olacağından tüm dünya  hemfikir o zaman kafasını kullanan Kasım aralıkta tepeden balinaların eline verir  Grin aksi halde son mağdurlara benzer mağdurlar görmemiz çok olası.

Sene sonu yükseliş olacağını bende düşünüyorum balinalar tümden içerde. Fiyatlar yükselmeden de zor çıkar bunlar. Ama sene sonundan önce Ağustos sonu ve Eylül başında güzel bir düzeltme yapabilir piyasa ardından yıl sonunda ciddi yükseliş. Dikkat etmek lazım.

Ben piyasanın gazının alınmadan hareket etmesini şaşırtıcı buldum yapacak bir şey yok en azından bu yılın sonunda zararda olan arkadaşlar zararlarını çıkarır gibi duruyor.  

Grin Grin sene sonu her şeyi satıp 2 sene yokum hocam
sr. member
Sene sonu yükseliş olacağından tüm dünya  hemfikir o zaman kafasını kullanan Kasım aralıkta tepeden balinaların eline verir  Grin aksi halde son mağdurlara benzer mağdurlar görmemiz çok olası.

Sene sonu yükseliş olacağını bende düşünüyorum balinalar tümden içerde. Fiyatlar yükselmeden de zor çıkar bunlar. Ama sene sonundan önce Ağustos sonu ve Eylül başında güzel bir düzeltme yapabilir piyasa ardından yıl sonunda ciddi yükseliş. Dikkat etmek lazım.

Ben piyasanın gazının alınmadan hareket etmesini şaşırtıcı buldum yapacak bir şey yok en azından bu yılın sonunda zararda olan arkadaşlar zararlarını çıkarır gibi duruyor.  
sr. member

Son 24 saat içerisinde çok ilginç değişimler olmuş. Bitcoin fiyatı 43 bin 900 dolara kadar bir düzeltmeye uğramış. Fakat daha sonra kısa bir süre içerisinde 47 bin 700 dolar bandını aşmayı da başarmış.

Daha hafta bitmeden neredeyse 48 bin doları bulmak üzereyiz. Bu biz yatırımcılar için sevindirici olmalı. 50 bin dolar hedefi kolay aşılacak gibi duruyor. Ay sonunda yeniden 60 bin dolar seviyesini de görebilir miyiz diye merak etmeye başladım.
jr. member
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel

Jesse’nin tweet geçmişini inceledim. Bir kişi gözlüğünü göle dusurdu diye golu mu kurutacagiz diyor.

Butun borsalar kurtarma islemi yapiyor, bunlar sadece balinalara yapiyor. Paraniz yoksa, adam değilsiniz.

Hold BTC

Hayırlı olsun. Aynen HODL.

BTC son 2 haftada birçok youtuberı ve bilumum fenomeni çok komik duruma düşürdü gerçekten.

32Kyı kırdı ama fake atıyor. 34K yı kırmadan girmem. 38Kyı kırmadan olmaz. 40K psikolojik direnç onu da kırmalı. 42.5K bilmem ne. 45K 200 günlük ortalama kırılmalı, salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır derken hepsi aval aval yükselişi izledi.

Evet para kaybetmemek için temkinli olmak şart. Ancak bu piyasada hangi koin uzun vadeli tutulur diye sorarsanız o da BTC diyecektir herkes. BTCden terste kalıp zarar eden insan yok. Bundan sonra da olmayacağı kesin. Kardan zararları dert ederken tüm kar elden gitti birçoğu için.
sr. member
Kısadan uzun vadeye kadar beklentim;

Sene sonu yükseliş ve yeni zirveler olacak gibi.
2022 ağır bir düzeltme bu ağır duzeltmede paranın altına gitmemesi için faiz sopası gelebilir
2024-2025 bir yükseliş ve final dalgası, Bu final dalgası bir ihtimal  2028-2029 a kalabilir ama ben 2024 final gibi görüyorum. 2024 ten sonra bir dalga daha gelecekse final 2028-2030 arasına kalır.

Daha sonra doların ve kripto paraların çöp oluşu Altın Gümüş gibi baba emtialar karaborsa...

Senaryolar çok, her kafadan bir ses çıkması da doğal tabi. Tutar tutmaz zaman gösterecek. Tabiki YTD.

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Şu an bir boğa piyasasında mıyız değil miyiz anlamak zor. Belki de sağlam bir ralli oluyor şu an. Bitcoin fiyatı 32-33 bin dolar civarından bir anda hızla tırmanmaya başladı. Fiyat bugün 46 bin 100 doları da buldu. Piyasaya tamamen yeşil bir renk hakim. Bitcoin'in bu gidişine bakılırsa bence yakın bir zamanda 50 bin doların üstü de uzun aradan sonra görülmüş olacak. Sonrasında da bu yükseliş yeni bir rekor elde edinceye kadar devam eder mi bilemiyorum.
sr. member

15 sene boğa 25 sene ayı.

2009+15 Boğa Yılları= 2024
2024+25 Ayı Yılları   = 2049

Acaba ?
legendary
Activity: 1316
Merit: 966

Hold BTC
Pages:
Jump to: