Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 578. (Read 1110009 times)

full member
Activity: 128
Merit: 100
satmayin beyler, satmayin ki, erken satanlar ve shortlar aci ceksin biraz. haha.

dolarda artiyor, bitcoin 750 $ degmeyin keyfimizi.. yasasin bitcoin tutanlar kardesligi.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
bu gibi durumlarda shortlar o yuzden dokuluyor zaten, mecburen sattiginin ustunde almak zorunda kaliyorlar. asil kaymagi longda duran yiyor.
full member
Activity: 210
tam anlamıyla süpriz bir gün bitcoin fiyatı 700 doları geçmiş sahurda biraz bakmıştım 680 dolarları zorluyordu dedim sabaha ne olacak  dedim ya düşüş olacak ya çıkış .çıkış olmuş bitcoin hayırlı olsun hepimize bu gidişle 1000 dolarları görecez mi merak ediyorum doğrusu
full member
Activity: 122
gece action yapim dedim sattım geri alamadım sattığım rakamın üstünden alabildim treni kaçırmamak için Sad
legendary
gece yine yapmis yapacagini,

bu sefer batidan baslamis hareket doguya dogru yayilmis.

680 dolarlardan bir and 740 dolarlara kadar firladik ve gidiyoruz hala.
hero member
Activity: 714
Merit: 500
1000$ görecek beklentileri herrkes tarafından kabul ediliyor. Diyelimki 1000 doları gördü ödül yarılanması da az kaldı. 24 -25 gün sonra ne olacak madenciler piyasaya yeterli BTC yi süremedikleri için fırlıyacak mı? Yoksa BTC düşüş trendine mi girecek?
 Zaten şu anda bu beklenti BTC yi 1000 dolara çıkaracak gibi görünüyor. 
full member
Activity: 140
Bu hızla giderse halving öncesi 1000$ ı görecek gibi. Bitcoin in ne yapacağı cidden belli olmuyor. Biraz geri çekilmeden sonra biraz daha enerji toplayıp geri gelmiş gibi.
aynen eski günlerine geri dönüyor $1000 olmasıda an meselesi  Cheesy
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bu hızla giderse halving öncesi 1000$ ı görecek gibi. Bitcoin in ne yapacağı cidden belli olmuyor. Biraz geri çekilmeden sonra biraz daha enerji toplayıp geri gelmiş gibi.
full member
Activity: 140
fiyat tavan yaptı diyebiliriz ay sonuna kadar fiyat  $850 yi görür emin adımlarla iyi ilerliyor
newbie
Activity: 50
Merit: 0
Şuan sahur zamanında bitcoini izliyorum hızlı bir yükseliş var piyasalarda sabaha ne olur bilinmez sabah ola hayır ola diyelim fiyat çok hareketli merak ediyorum sabaha nasıl bir tabloyla karşılaşıcaz herkese hayırlı sabahlar

sabah güzel tabloyla başladı. bitfinex 737 doları gördü. bakalım gün içinde ne olacak
full member
Activity: 154
Şuan sahur zamanında bitcoini izliyorum hızlı bir yükseliş var piyasalarda sabaha ne olur bilinmez sabah ola hayır ola diyelim fiyat çok hareketli merak ediyorum sabaha nasıl bir tabloyla karşılaşıcaz herkese hayırlı sabahlar
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
BTC koptu gidiyor gene  Grin

Bakalım nereye kadar devam edecek

full member
Activity: 182
Bitcoinin şu anda harekleri sanki  yukarı  çıkış yapacakmış hissi verip aşşağı doğru bir düşüşü getirecek gibi duruyor  çok bitcoinim yok onun için benim açımdan sorunum yok ama olan arkadaşlar bence bu fiyat şimdilik iyi bir fiyat kar satışları yapıp alım için yeni bir pozisyon alabilirler yüklü miktar bitcoinim olsaydı ben böyle yapardım
full member
Activity: 210
Çok hacimsiz bir seyir gidiyor. Ibre aşağı yönlü sanki. 4300 Yuan'a kadar kısa vade de çekilme bekliyorum. Gerisi ne olur göreceğiz. YTD.

edit: Bu arada BTCTurk te bitcoin satan kalmamış.

Bugün grafiklere baktığımda düne benzer bir seyir izledi sanki kar satışları yaşanıyor  ve fiyatın belli bir yere düşmesiyle beraber alımlar geliyor be tekrar bitcoin yükselişe geçiyor gibi 652kadar  dolarlara kadar düştü sonra tekrar yükselişe geçti 674 dolar seviyesine ulaştı eğer düşüd olduğunda tepki alımları gelmezse çok hızlı bir düşüş yaşanabilir mi ne düşünüyorsunuz ?
full member
Activity: 139
Çok hacimsiz bir seyir gidiyor. Ibre aşağı yönlü sanki. 4300 Yuan'a kadar kısa vade de çekilme bekliyorum. Gerisi ne olur göreceğiz. YTD.

http://i.hizliresim.com/L3nAX1.jpg

orası bozuk hocam Grin yenileyince düzeliyor

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
kimseye tavsiye vermek niyetinde değilim ama  kar cebe yakısır. sanki su sıralarda btcden cıkmak en mantıklısı gibi.yada altcoin denenebilir.banada duzeltme gelecek gibi geliyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

legendary
fiyat hafif hafif asagiya dogru salinmaya basladi, 3 gundur ust uste  kirmizi yakiyoruz, para girisi durdu tam tersine cikis basladi, enerji bu kadar degildir umarim.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Bitcoin de bugün grafikleri takip etmeye başladım akşam saat beş gibi sert bir düşüş yaşandı ve 19 45 şe kadar bu düşüş devam etti sonrasında hızlı bir yükseliş meydana geldi ve resmen v şeklini tamamladı ve v düşüşün başladığı noktayı hatta geçtide gün içerisinde al sat yapmış olunsaydı baya bir kar bırakacaktı benim baktığım sitede bitcoin fiyatı 640 dolarlara kadar geriledi ve şuanda 673 dolarlar seviyesinde yani gün içerisinde yüzde 5 kazanma şansı tanıdı 23 30 a kadar yüklü parası olanlar için bu bir fırsat ama riskide beraberinde tabi

Geçmiş zaman grafiği üzerinden böyle değerlendirme yapılıyorda elinde o para olsa da aynı verim alınamayabiliniyor. Bahsettiğiniz alsat shorta girer ve nerede duracağını kestirmek, duracağı yerde almak yükseldiğinde satmak olayları gün içerisinde imkan tanısa da, geçmiş tecrübelerime bakarak söylüyorum gerçekten zor. Bir matematiği yok çünkü. Yüzlerce kez V yapmıştır yüzlerce kez I yapmıştır dip yapmıştır yapmıştıor yani hangisine denk geleceğin belli olmuyor. Smiley
Mesela herkes 660 dolara çıkar dedi 700 ü kırdı geri geldi şimdi 685 de . 600 görülür dediğimiz gün 700 görmeyi de beklemiyorduk mesela.
Jump to: