Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 576. (Read 1110009 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
Haftasonu btcturke koydum tl yi bekliyorum.her haftasonu ucuz satis oluyor ozellikle pazar. Ben tl yatirdim diye vurdura vurdura yukselir.

bu hafta sonuna bizi şaşırtan bir tabloyla karşılaşacak gibi gireceğiz sanki ,bir  saat içerisinde dalgalanma başladı bir düşüş yaşadık bir miktar  ama şu an tekrar toparlanma sürecine girdi bakalım yarına nasıl bir tabloyla karşılaşacağız içimden bir ses bu hafta sonu düşüş yaşanacak hissini veriyor siz bu durumdan karlı çıkabilirsiniz tl de kalmakla
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Haftasonu btcturke koydum tl yi bekliyorum.her haftasonu ucuz satis oluyor ozellikle pazar. Ben tl yatirdim diye vurdura vurdura yukselir.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
pump-dump coinlerini dumplamadan önce biraz daha alım gücü oluşturmak isteyen şerefsiz scamcoin developerı gibi demiş olacağım, ama:
"it's just start!" Wink
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

dun vurdurdular 5000 yuana, sonra kandirdik dediler, fiyati asagiya cekme ayagina, millete satis yaptirdilar.

ve beklenen son, yolumuza kaldigimiz yerden devam ediyoruz .....
full member
Activity: 190
2197'den 10.000 TL almıştım. Gayet güzel gidiyor. Uzun süre tutmayı düşünüyorum bakalım.
full member
Activity: 128
bence bu sabah kalkan tren icin cok iyi bir alim firsati idi. bir daha olur mu bilinmez ama, olursa bu sefer kaca kadar ciktiktan sonra olur, finex 753 dolari gecmis tekrar, gece 800 bile yazabiir ekranlarda.
legendary
5000 yuani zorluyoruz tekrar, dun geceki realizasyonun ardindan eski seviyesine gelmesi cok surmedi.

bu arada panik yapip, en dusukten satanlar kimler?

full member
Activity: 210
Hergun bu fiyattan alinmaz diyorum ama alinmaz dedigim fiyatin da 100 lira ustune cikiyor her gun. Suan hem alim hem de satim icin cok kararsiz kalinabilecek bir durumda btc. Hatta ben olsam 1700leri gordugum an satar sonra da keske satmasaydim diye hergun aglardim.
Aynı duyguları bende yaşıyorum elimde az bir para var bitcoinin fiyatına bakıyorum sürekli bir dalgalanma yaşanıyor aslında bu kar demek ama neden bu dalgalanma oluyor ne ye göre oluyor bunu kestiremediğimden giremiyorum ama fiyatların bu şekilde kalacağına emin olabilsek o zaman dalgalanmalardan bizlerde para kazanabiliriz örnegin bugün gene düşüş yaşadı bir v oluştu o arada alım yapılabilirdi ama alamadım haftasonunda 3 4 haftadır yükselişler geliyor bu hafta sonu geşme ihtimali var ama güvenemiyorum yani hep bir kararsızlıktır gidiyor
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Alıştık mı 700$ dan al sata.
Artık 2000 TL de sıradan günler gibi geliyor. Halving ile litecoin de ki olayı tekrarlamayız umarım.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Su btc rollercoastera binmis bi iniyo bi cikiolu gif vardi.onu koysun biri. Btc 700$

İstedinizde ne yapmadık ki
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Btc 720 dolara kadar düştü. Bu düzeltme hareketi miydi.
Aynen oyle ama suan alan yok.alicida olmasi lazim duzletmenin tamamlanmasi icin.suanki daha cok kar dumpi
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Btc 720 dolara kadar düştü. Bu düzeltme hareketi miydi.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Hergun bu fiyattan alinmaz diyorum ama alinmaz dedigim fiyatin da 100 lira ustune cikiyor her gun. Suan hem alim hem de satim icin cok kararsiz kalinabilecek bir durumda btc. Hatta ben olsam 1700leri gordugum an satar sonra da keske satmasaydim diye hergun aglardim.

Gecen gün ki dumpta gittim 2.077 tl den BTCTurk te sattım -biraz nakite ihtiyacım vardı malum kredi kartı , fatura vs...- ve anında düzeltme gelince resmen vicdanım sızladı ki daha pahalıya 2.110 tl den öbür gün tekrar aldım. Şuan bakıyorum BTCTURK 2.415 TL Smiley Alan hiç pişman olmuyor bu aralar. Umarım hep böyle sürer. Allah utandırmasın tüm Bitcoin aşıklarını.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Şu an gayet keyfimiz yerinde, sinir stres hiçbir şey yok. Nereye gideceğini çok iyi biliyoruz, panik yapmamız için hiçbir neden yok. 2014 sonrası takip etmeye başlayanlar anlayamaz, tecrübe böyle bir şey işte. Smiley
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
full member
Activity: 182
ŞU dönemde elinde çok miktarda bitcoin olanları düşünüyorumda eminim çok sitres içerisindeler ne zaman satış yapsak acaba düşer mi beklesem mi satış mı yapsam diye akılları gidip geliyordur gece uyuyamıyorlardır eminim, Allah onlara kolaylık versin hayırlı kazançlar nasip etsin
full member
Activity: 154
Şuan sahur zamanında bitcoini izliyorum hızlı bir yükseliş var piyasalarda sabaha ne olur bilinmez sabah ola hayır ola diyelim fiyat çok hareketli merak ediyorum sabaha nasıl bir tabloyla karşılaşıcaz herkese hayırlı sabahlar

sabah güzel tabloyla başladı. bitfinex 737 doları gördü. bakalım gün içinde ne olacak
bitcoin de bu aralar her an aksiyon yaşanıyor sahurda baktım durum bir fiyat artışının  olacağını gösteriyordu  sabah kaltım olan olmuş yarına ne olacağı hatta sahura kadar gene ne olacağı belli değil bitcoin kalbe zarar diyorum
full member
Activity: 210
sabah bakıyoruz yeni bir yukseliş akşam oluyor kontrol ediyorum gene yükseliş gelmiş gene kendini aşmış 730 dolarlarda bu hareketliliğin arkası boş değil sanırım 1000 dolarların habercisi bunlar
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
BTC düşecek diyen arkadaşlar nereye kayboldu? 300$ olacak diyen mi dersin, 130$ olacak diyen mi?
Sonraki düşüşe kadar hepsi deliğine saklandı. Yarılanma böyle bir şey işte. Smiley

Yükselişin geleceği o kadar belliydi ki burada eski üyeler sayısız defa söyledi. Alanların cepleri doldu. 2013'ten beri ilk kez bu kadar uzun soluklu bir yükseliş yaşıyoruz, o zamandan beri ilk kez 600'lü seviyeler aşıldı. Bu yolun sonu yeni tüm zamanlar en yükseğine gider. İlk hedef 1300 dolar.
legendary
ayar oyle bir kacti ki artik, piyasada yeteri kadar bitcoin kalmadi... millet almaya calisiyor, satan yok, satici olanda fahis fiyat cekiyor..

bana oyle geliyorki, bu taleb sayesinde, bir yatacaz, bir kalkacaz bakacagiz ve fiyat olmus 1000 dolar. belki de otesi.

Jump to: