Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 689. (Read 1109568 times)

legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
300 ü yine geçemedik, bakalım ne kadar geri çekilecek , çakılmaz inşallah

280'in altını göreceğini sanmıyorum. Çok uzaklaşmadan 1-2 gün içinde 300 yine denenecektir.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
300 ü yine geçemedik, bakalım ne kadar geri çekilecek , çakılmaz inşallah
full member
Activity: 346
Merit: 102
300$ yeniden deneniyor 299,45an itibariyle 1920yuan.. Smiley
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Neden 1 değilde 3 değilde 2 ? Nedir bu kesin bilginin kaynağı ?

İlk denemesini zaten yaptı, 299$'dan geri döndü. Destek ve dirençler 3 kez denenir, kırılırsa yoluna devam eder, kırılmazsa ters yönlü hareket yaşanır. Kesin bilgi değil, teknik analiz 101. (Borsanın ilk derslerinden biri)
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Neden 1 değilde 3 değilde 2 ? Nedir bu kesin bilginin kaynağı ?
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Dinlenme evresine geçti yine. 300$ çok sağlam bir direnç, ilk seferde aşamaması normal. 2 kere daha deneyecektir.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
bitcoin için orta ve uzun vadeli hedeflerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmadan satmayın bence. sabırlı olun. fiyat düşerse daha fazla alın, fiyat çıkarsa daha az alın, ama düzenli biçimde ve maddi durumunuzu bozmayacak şekilde riske girebileceğiniz miktarlarda alın bence. son olarak, bitcoin almak için kesinlikle borçlanmayın.
genel olarak zaten her riskli yatırımda bu yol izlenmeli
ve kar cebe yakışır sözünü unutmayın.kardaysanız ve risk görüyorsanız yada para lazım olacak gibiyse satmaktan korkmayın.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
bitcoin için orta ve uzun vadeli hedeflerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmadan satmayın bence. sabırlı olun. fiyat düşerse daha fazla alın, fiyat çıkarsa daha az alın, ama düzenli biçimde ve maddi durumunuzu bozmayacak şekilde riske girebileceğiniz miktarlarda alın bence. son olarak, bitcoin almak için kesinlikle borçlanmayın.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
288.50 ne dersiniz alalım mı ? ben takip ediyorum ama çok fazla bilgili değilim neye göre inip çıktığına dair pek fikrim yok.
hero member
Activity: 490
Merit: 500
Sabah sürprizi oldu. Güzel yükselmiş yalnız. Smiley
legendary
bitcoin bu mart ayında da 300 ü görmüştü. blok yarılanmasına kadar 1 kez daha dibi gösterirler diye düşünüyorum.

Ben en az 3 kez daha dibi görürüz diyorum.Yarılanma süresine 1 sene daha var.Düşüp çıkacaktır mutlaka birkaç kez.Dikkat edilirse 3 aylık periyotlar halinde ilerliyor btc fiyatı.Ocakta dip yaptı(161$),martta zirve yaptı(290$ civarı),nisan-mayıs-haziranda dip yaptı(218$),şimdi temmuzda gene zirve.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Coinlerinizi satmayın. Panik satisi yapanlari silkeleyip yola devam edecekler. Bu hikayeyi cok gördük.
hero member
Activity: 625
bitcoin bu mart ayında da 300 ü görmüştü. blok yarılanmasına kadar 1 kez daha dibi gösterirler diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 240
Merit: 250
260-270 bandında yeterince dinlendi, gücünü topladı. 24 saat içinde yeni bir hareketle 270$ üstüne kalıcı olarak kurulmasını bekliyorum.

Dediğim gerçekleşti, bundan sonra 270'in altına zor düşer. 2 yıllık ayı piyasasından çıktık artık, boğa piyasası başladı. Kendiniz sattınız diye millete sattırmaya çalışmayın boşuna. Wink
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Elimde baya ufak miktarda olan bitcoinimi 860 liradan satışa koydum satarsam iki ayda havadan 50 tl kazanmış olacağım hadi bakalım.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
baştan yatırım tavsiyesi değil diyim ama birilerinin elinde hem btc hem ltc fena patlatacaklar.ben tl bazında 750den çıktım.sadece amber yatırımım var ona dokunmadım.
herkesin para kazandığı ortam normal değildir. Şimdi yukardan aldırıp alttan çakabilirler. hazırlıklı olun
legendary
Oha ltc çakılmış millet btc ye hücum ediyor.Tarihi bir an resmen.Huobi 348$  Shocked
hero member
satıldı mı hocam senin BTC ler, ben 250 den çıkmıştım  Cry
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
299 dolar oldu, bu ne hız ya, yürek dayanmaz buna
hero member
LTC de olanlara şimdiden geçmiş olsun.  Smiley