Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 693. (Read 1109568 times)

sr. member
Activity: 240
Merit: 250
Ya da tam tersi.
Pazartesi havale-eft'ler açılacağı için satışlar artıp karlar nakit olarak ele alınacağından fiyat düşer. (Dumplardan dolayı).

15 aylık ayı piyasasından çıktığımızı yavaş yavaş hissettiğimiz şu günlerde böyle ufak yükselişlerde yapılan kâr satışlarının fiyatı aşağı yönde baskılayacağını düşünmüyorum.
hero member
Activity: 644
Merit: 501
Durgun zamanlara geri döndük. Gün içinde 3 dolar aralığında yukarı aşağı gidip geliyor. Gücünü iyice toplasın da yeni hareketini görelim artık.

Beklediğimiz hareket cumartesi gecesinden geliyor. Pazar günü bunu desteklerse pazartesi yeni para girişiyle beraber daha yüksek noktaları görebiliriz.
Ya da tam tersi.
Pazartesi havale-eft'ler açılacağı için satışlar artıp karlar nakit olarak ele alınacağından fiyat düşer. (Dumplardan dolayı).
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
Durgun zamanlara geri döndük. Gün içinde 3 dolar aralığında yukarı aşağı gidip geliyor. Gücünü iyice toplasın da yeni hareketini görelim artık.

Beklediğimiz hareket cumartesi gecesinden geliyor. Pazar günü bunu desteklerse pazartesi yeni para girişiyle beraber daha yüksek noktaları görebiliriz.

Ben hala çekimserim bu konuda, belirgin bir yükseliş var ama kısa aralıklarla. Yani ben şahsen 260 üstünden çıkış yapabilirsem yaparım, hafta başı tekrar 250+ seviyesine döner diye bakıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir her zaman ki gibi.
sr. member
Activity: 240
Merit: 250

EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Neden fiyat hareketlenince forum gidiyor, sadece yoğunluktan olamaz herhalde. Saldırı mı oluyor, tesadüf değil her defasında herhalde.

Onu theymos'a sormak lazım ama cevap alabileceğimizi sanmıyorum.

260'lara geldik tekrar.

legendary
Yukarı hareketle birlikte forumda problemler de başladı. Smiley

Tam bende onu yazacaktım, erken davrandınız  Cheesy

Neden fiyat hareketlenince forum gidiyor, sadece yoğunluktan olamaz herhalde. Saldırı mı oluyor, tesadüf değil her defasında herhalde. 
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Yukarı hareketle birlikte forumda problemler de başladı. Smiley
legendary
aksiyon mu yok??

o ölü denilen btcturk borsasinda bile, (duzeltiyorum, haftasonlarinda olu en azindan) fiyat 5 dolara yakin firlamisken, alim tarafi dolmusken, satista istekli nerdeyse yok denecek kadar az iken, aksiyon yok mu diyoruz ??

ilginc bir piyasa takip sisteminiz var demektir..

Bu forumda bazıları sadece yazmış olmak için yazıyor. Analiz yok, düşünmek yok.

Nerdeyse 7-8 dolar fark olmuş bir günde, daha nasıl yaprak kıpırdasın. Günlük %3 neredeyse üstünkörü hesapla. Al sat yapan için daha fazla.
Ne olmasını bekliyorsunuz ki.  Yukarıda uzun uzun konuştuk önceden, ani yükselişlerdense böylesi daha güvenli diye.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
Çin 1600 yuanda.. 260 doların sınırındayız yine. İyi dinlendi, şimdi yeni bir deneme.

260$'ı geçtiği zaman orada kalıcı olacaktır diye düşünüyorum. 220$ seviyesinden beri hep 10$'lık desteklerle arttı. 250'de sağlam zemin oturttu, sırada 260 var.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485

04.07.2015 - 0:20
Türkiye: 2012.36990971    
Yunanistan: 44.79843544    Yunanistan müşterilerinin fonları giderek artmaya devam ediyor.
Filipinler: 0.59159049

05.07.2015 - 00:10 itibariyle;
BTCTurk: 2019.89353289    
BTCGreece: 40.69469531    
Filipinliler: 1.62663487

legendary
Activity: 2310
Merit: 1422
aksiyon mu yok??

o ölü denilen btcturk borsasinda bile, (duzeltiyorum, haftasonlarinda olu en azindan) fiyat 5 dolara yakin firlamisken, alim tarafi dolmusken, satista istekli nerdeyse yok denecek kadar az iken, aksiyon yok mu diyoruz ??

Bu forumda bazıları sadece yazmış olmak için yazıyor. Analiz yok, düşünmek yok.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
aksiyon mu yok??

member
Activity: 65
Merit: 10
Haftasonu aksiyonu bile yok.yaprak kipirdamiyor

4 dolar yükseldi ya daha ne istiyorsunuz?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Haftasonu aksiyonu bile yok.yaprak kipirdamiyor
full member
Activity: 224
Merit: 100
All I want is a new CLEAN page for just to live!
artık şu 300 ü görsek ne güzel olurdu ama bi türlü 260 doları geçmiyor

hemde nasıl iyi olurdu ama dediğiniz gibi tıkanıp kaldı, spekülasyon bile fazla bir işe yaramıyor Cheesy
full member
Activity: 210
Merit: 100
artık şu 300 ü görsek ne güzel olurdu ama bi türlü 260 doları geçmiyor
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
tekrar tekrar söylüyorum 250 üstü suan için zor.şu yunanistan olayı subat mart aylarında olsaydı görürdünüz hacmi.yazın haber ne kadar spekulasyona açık olursa olsun gitmiyor. ben hala 250yi gecemeyeceğimiz kanaatindeyim yaz sonuna kadar eylul ekimle beraber asıl yükselişin başlıyacağını düsünüyorum. yıl sonu tahminim 300ün cok üstleri.200-250den sahiplenilen coinleri yukardan satmayı mutlaka deneyecekler
kaynak ne diyen olursa deneyimlerim...
legendary
Activity: 1008
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
300 zor ama imkansız değil. Zaman gösterecek her şeyi.

Zor da değil imkansız da değil. 1 ay içinde görürüz 300'ü.
legendary
Activity: 952
300 zor ama imkansız değil. Zaman gösterecek her şeyi.
legendary

250 dolar üzerindeki  kaldığı her gün için olumlu olacaktır, bir hafta daha buralarda takılıp tekrar 300 e doğru bir hareket bekliyorum, 300 geçermi bence zor gözüküyor bakalım görücez

Açıkçası yaz sonuna kadar 300 zor gibi geliyor bana, ama belli olmaz tabii ki. görünüşe göre yaklaşık 2 haftada bir 8-10$ artıyor gibi ani yükselişleri saymazsak.
Bu şekilde bir yükseliş de daha sağlıklı elbette.
Jump to: