Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 721. (Read 1109549 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Bu sessizlik korkutuyor beni  Grin Btc nin en sevmediğim zamanları.

defalarca gördükki en umutsuz an alım için en iyi fırsat  Grin

Bu hacimle alım yapmak bile mümkün değil.24 saattir alım emri içinde ilk 5 teyim daha btc nin b sini alamadım  Smiley
hero member
Activity: 625
Merit: 500

defalarca gördükki en umutsuz an alım için en iyi fırsat  Grin
legendary
sr. member
Activity: 328
Merit: 250
3 dolarlık hafif bir sarkma oldu ama fazla hacim yok. Yeniden 220'li seviyelere toparlanacaktır.
sr. member
Activity: 412
Merit: 251
Yaklaşık 2 gün sonra yeni zorluk beli olacak.Zorluk derecesinin -tahminen- %4'e yakın bir düşüş bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde 200 $'ın altına sarkması çok büyük sürpriz olmamalı.

Yatırım tavsiyesi değildir.
sr. member
Activity: 240
Bu aralar piyasa çok durgun, bu konunun hiç bu kadar sessiz kaldığını görmemiştim.

Herkes bekliyor çünkü bıçak sırtında piyasa.2 tarafada sert kırılabilir her an.Kişisel kanaatim yükseliş başlayacağı yönünde.Bugün bir miktar alım yapıcam bu yüzden.

Yükseliş neye bağlı olarak başlayacak? Bizim duymadığımız bir haber mi geldi?

Bu zamana kadar haber mi geliyordu ?

Gelmiyor muydu?
legendary
Bu aralar piyasa çok durgun, bu konunun hiç bu kadar sessiz kaldığını görmemiştim.

Herkes bekliyor çünkü bıçak sırtında piyasa.2 tarafada sert kırılabilir her an.Kişisel kanaatim yükseliş başlayacağı yönünde.Bugün bir miktar alım yapıcam bu yüzden.

Bu zamana kadar haber mi geliyordu ?
sr. member
Activity: 240

hero member
Activity: 625
full BTC deyim. 260-280 e çıksa yeter  Grin
legendary

sr. member
Activity: 328
hero member
Activity: 490
Üstatlar bu fiyatlardan alınır mı satılır mı? Tradingden para kazanmak için ne yapmak lazım?
full member
Activity: 364
Merit: 100
Türk piyasası böyle yüksek kaldığı sürece satış yapmaya devam. Kimsenin artık arbitraj yapmaması da şaşırtıcı bir durum.

Baya yüksek seyrediyor cidden ya. İşin güzel tarafı bitcoin düşerken dolar hafif tırmanışa geçiyor ve biraz dengede kalıyor piyasa.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Türk piyasası böyle yüksek kaldığı sürece satış yapmaya devam. Kimsenin artık arbitraj yapmaması da şaşırtıcı bir durum.
full member
Koinimde biri 627.98'den 0.7'lik alış emri girmiş ya la Cheesy Kim acaba bu zengin. 0.2'sine ben yetişip sattım
full member
Bitcoin değer kaybederken doların yükselmesi bizdeki piyasayı aynı çizgide tutuyor Cheesy 2.70'e dayanmış dolar. Yükseliş başlasaydı bi Cheesy
legendary
Bugün biraz alıyım dedim akşam 570 küsürlerdeydi sabah 600 ün üzerine çıkmış btctürk te.Dolar sağolsun.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sanki 200 altına sarkıtıcaklar.
full member
Paralel zenginlerin oyunu bunlar Cheesy Bizi kandırdılar. Bu forumun türk kullanıcılarının mesajlarını takip ettiler.
legendary
 Dış mihrakların oyunu bunlar.Türkiyenin kalkınmasını hazmedemiyorlar  Grin
Jump to: