Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 727. (Read 1109549 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
btcde bekliyorum tırsmaya başladım açıkçası her an çakacaklar gibi bi hava var millet almayada satmayada korkuyor
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Nasdaq konusunda gelisme var mi kulaginiza gelen?
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Piyasada şu an belirsizlik çok fazla. Bunu en aza indirgeyecek bir analizi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Diğer coinlerle de ilgili olabilir.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
10$'lık güzel bir düşüş oldu ama BtcTürk yerinde duruyor. Bitcoin satmak isteyenler için fırsat devam ediyor. Wink
legendary
Satış emirlerine bakıldığında insanların elindeki btc leri tutma eğilimi görülüyor.Bu durum alım baskısının devam ettiğine dair bir göstergedir.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
btcturk'ten haftasonu fırsatları Smiley 720 tl civarında satışlar vardı.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
BtcTürk gerçekten ilginç fırsatlar sunuyor. Bir iş için lazım olduğundan 680 TL'ye Bitcoin almıştım, işim bitti şimdi aynı Bitcoinleri 715'ten satıyorum.
715 den alan varda bizmi kaçırdık  Grin
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
BtcTürk gerçekten ilginç fırsatlar sunuyor. Bir iş için lazım olduğundan 680 TL'ye Bitcoin almıştım, işim bitti şimdi aynı Bitcoinleri 715'ten satıyorum.
newbie
haftasonu 250 $'ın altına hiç düşmeyip üstüne üstlük 270 dolar seviyesini zorladı. Btcturk haftasonundan dolar kuru sayesinde küçük paralar kazandırdı , takip edenler azda olsa kar etmiştir. Ancak her pazartesi olduğu gibi dikkatli davranmak lazım. ek olarak kısa vadeli alıcılar için tehlikeli bir hafta olacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 133
Merit: 100
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
piyasa çok sıkıcı

Duydular seni hemen tepki verdiler.
full member
Activity: 133
Merit: 100
piyasa çok sıkıcı
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
bi türlü şeytanın bacağını kıramadık bi $300 ları geçse çok iyi olurdu toplu satış  yapıcamda bi türlü yükselmiyor

ne kadarlik toplu satis yapacaksaniz??  turk borsasinda mi , disarda mi?  ya da ne diye, 300 dolardan satiyorsunuz, 300 dolar olsa su an, 400 dolari dusunmezmisiniz?
newbie
newbie
Activity: 42
Biri çıkıp şu düşüşü detaylı bir şekilde yorumlasa çok güzel olacak, teşekkürler.
legendary
deep webten gelen kötü haberler sonrasında ki düşüş devam ediyor ancak balinalar fiyatın 250 $'ın altına düşmesine izin vermeyecektir. 249 $'dan mümkün olduğunca alım yapmaya devam ediyorum.

Ne tür haberler?
member
Activity: 84
Merit: 10
bi türlü şeytanın bacağını kıramadık bi $300 ları geçse çok iyi olurdu toplu satış  yapıcamda bi türlü yükselmiyor
newbie
deep webten gelen kötü haberler sonrasında ki düşüş devam ediyor ancak balinalar fiyatın 250 $'ın altına düşmesine izin vermeyecektir. 249 $'dan mümkün olduğunca alım yapmaya devam ediyorum.
Jump to: