bitcoin yükselebilir, mesele bu değil. sizin nerede trollenip o doodle'ı buraya taşıdıysanız tartışmayı orada yürütmeniz gerek diye düşünüyorum. çünkü mevzu artık espriden komiklikten falan çıktı, algı operasyonuna geçti.
affola.
dayanamadim ben yaziyim
oncelikle aramiza hosgeldiniz, bunu (nickinizinin yaninda newbie yazdigindan dolayi soyluyorum) .. eger eski ve tecrubeli bir kullanici iseniz mazur gorun.. bende doodle ilk gordugumde dusunduklerimi soyleyeyim, google ile ilinti bir resim parcasi dedim.. google bitcoin icin ozel doodle yapmis, google artik bir bitcoindir google artik bitcoinle icicedir diye ucup kacmadim isin acikcasi.. ortada olumlu bir gelisme var ne guzel dedim..
zaten burada birisinin yazdigi veya cizdigi ile , gidip ordan burdan bitcoin alip, islem yapan afedersiniz ama beyinsizin onde gidenidir... varsayalim ki beyinsinler ordusu cogunlukta burada, o zaman o beyinsizler madem ki cogunlukla turk kullanicisi , o zaman gitsin alsin turkiyenin btc sitesinden bitcoinleri.. gorunume bakinca btcturkteki fiyat piyasanin neredeyse yuzde 10 altinda su an..
demekki neymis, kazin ayagi oyle degilmiss?
bir de oteki acidan bakalim mi??
fiyatin bizim borsamizda, en azindan bir sure daha (pazartesi sabah eft/havale saatine kadar) yukselmesini istemeyen bir takim kullanici cakallar, o yuzden o forum senin bu forum benim, "bu haberlere kanmayin, bitcoin yalan , haberler yalan, fiyat cikisi yalan habere dayali sakin ha ALMAYINN!!" notlari ile ortami susleme telaşesi icerisinde olabilirler mi acaba?