La OFERTE e un ordin de 7 btc chiar acum cand scriu. In mai putin de un minut pretul s-a schimbat de la 2017 la 2013 si inapoi la 2017, dupa care 2014.
* Intradevar acele ordine sunt puse de un bot folosind API-ul de clienti al site-ului pe care planuim sa il lansam in curand.
* Toate acele ordine (cat si platforma in sine) sunt in 'full-reserve' atat si RON-ul cat si BTC-ul este depus in platforma.
* Rolul lor este sa ofere lichidate pe site 24/7. Deocamdata volumul este mic si clientii putini, in zilele fara trafic ti-ar conveni mai mult sa nu vinzi/cumperi de loc?
* Porti oricand sa intervii tu si sa lasi un order fie de vanzare fie de cumparare.
E pus de un bot al patronului. 100%. Nu tine vrajeala cu ordinele limit puse de clienti.
* In OrderBook poate sa fie oricine cu BTC/RON depozitati in platforma.
* Cand am precizat ca exchange-ul foloseste ordere limit, nu a fost nici o 'vrajeala' chiar asta face..
As vrea si eu sa fiu pupincurist si sa laud siteul dar docamdata semnalez faptul ca de vineri si pana acum am bagat niste btc care inca nu au ajuns. Stie cineva de ce?
E bine si cu propaganda cu moneda decentralizata care umbla cu viteza luminii dintr-un colt al lumii in celalat fara comisioane si bla,bla...dar va spun drept ca uneori sunt satul pana-n gat.
* Pentru probleme cu transferuri/depuneri te rog contacteaza-ne prin mail la
[email protected] ori prin formularul support de pe site. Sau prin numarul de telefon de pe platforma (Program: Luni-Vineri, 9-16)
* La momentul respectiv sistemul nostru de wallet nu verifica tranzactiile in Blockurile vechi iar anumite wallet-uri, pool-uri, exchangeuri (Cryptsi, Multipool, P2ppool) nu trimit notificari pentru tranzactie iar sistemul nostru nu sesizeaza plata.
* Pentru a evita aceasta problema sugerez efectuarea transferelor din wallet-uri private.
* Aceasta problema va fi rezolvata in urmatorul upgrade a platformei.
Cu stima,
Echipa support BTCXchange.ro