Pages:
Author

Topic: Bu piyasada başarılı olmanın tek sırrını açıklıyorum: Sabır - page 7. (Read 14229 times)

member
Activity: 100
Merit: 10
Katılmamak elde değil aylarca bir coin'in yükselmesini beklersin yükselmez. Satarsın 1 saat sonra 3-4x yapar. Olmayan şeyler değil bunlar yaşanıyor maalesef. Bu nedenle sabır ve doğru yerde doğru işlem yapmak çok önemli.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
sabrettik ama pek de bir faydasını göremedik henüz, sabır ettikçe düşüyor mübarek piyasa
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Sabır faydalı olmakla beraber eğer tek sahip olduğunuz şey sabır ise başarılı olamazsınız. Doğru coinleri seçebilmek en zor kısmı.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
sabr önemli hocam ama sabır ettikçe de dibe batıyoruz gibi yani doğru düzgün bir değişiklik olmuyor
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Kesinlikle sabır lakin alım ve satimlari kademeli olarak yapmazsanız ölü bir coini sabırla beklemenin faydası olmaz...
member
Activity: 235
Merit: 40
Sabır önemli ama doğru-iyi projedeysen öyle. Shitcoin alıp beklemenin pek faydası olmaz.

Ayrıca bu bear markette doğru hareket eden sabredene göre biraz daha şanslı da olabilir. Ben çoğu coinden -5x civarındayım mesela. Bir bullrunda hepsi toparlar üstüne bile çıkar eminim ama üstten usdt'ye ya da btc'ye geçip coin sayısını artıranlar çok çok karlı olacaklar. Bu da önemli. Ama çok az kişi yapabilmiştir.

Etf onaylandığında her şey güzel olacak diye umuyorum. Ama kısa vadeli değil, belki seneye belki sonraki seneye.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
Kesinlikle en önemli şey sabır öğrenmeye açık olmak ve trade konusunda alış satış seviyelerini sabırla beklemek çok önemli. Projeleri araştırmak bilmeden birşey dalmamak vs vs
jr. member
Activity: 236
Sabreden devriş muradına erememiş olacak artık sabır kalmadı artık hergun düşüş mü olur ya derman kalmadı para da kalmadı eriye eriye
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Laf güzelmiş, tekkeyi bekleyen çorbayı içer. Kesinlikle katılıyorum buna, sabredemeyen insanlar çıkış yaptıkça balinalar beslenmiş oluyor. Bu yüzden sonuna kadar direnmek lazım, süreç sancılı geçiyor, çok can yakıyor ama beklemekten başka çare yok. Market ilerde illaki yeni bir yükseliş trendi yakalayacaktır.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu piyasanın sevdiğimi yanlarından biri de bu yani aldığım coin ne kadar değersiz olursa olsun bir gün kullanılmaya başlayıp değerli olacağı ihtimali beni çok umutlandırıyor
member
Activity: 140
Sabırda başarı getirmiyor ki. Şans lazım hocam şans.
member
Activity: 406
Merit: 12
Sadece sabırla beklemek her zaman iyi sonuçlar doğurmayabilir. Çünkü sabırla beklerken bir yandan gerekli hamleler yapılmazsa yatırımın eriyişini sabırla izlemiş olursunuz. Bu yüzden sadece sabrın yeterli olduğunu düşünmüyorum. Piyasa takibi yapmak şart.
newbie
Activity: 118
Sadece SABIR da yeterli değil aslında. Evet sabır en önemli faktörlerden fakat öncelikle neye sabır ve ne kadar sabır sorularını sormak lazım.

Neye sabır?

Anlamı olmayan, içi boş ve pum-dump dışında da bir beklentiyi karşılamayacak projelerdeki sabır maalesef pump ve dump yaşandıktan sonra elde hiç bir şey bırakmıyor. Yani proje bazlı sabırlı olmak daha mantıklı bir yöntem. Şöyle ki dipten NEO alıp elde tutan kardayken aynı dönemlerde çıkan bir çok gereksiz proje sabrın karşılığını alınamadı. Ama zaman faktörünü de eklemek kaydıyla.

Ne kadar sabır?

Bu soruya da yine proje eksenli cevap bulmak lazım. ETH gibi bir altcoin tutuyorsanız ya da gelecek vaat eden bir projeye yatırım yaptıysanız önü açıktır. Yıllarca tutmak al sat yapıp aylar içerisinde anlık kar etmekten daha kazançlıyken aksi de mümkün.

Bu yüzden ne kadar sabır o kadar köfte demek doğru değil
jr. member
Activity: 94
Evet fikrine katılıyorum. Sabır çok önemli. Bugünkü borsanın durumu daha önceki yıllarda da döngüsel olarak yaşanmış. Doğru zamanda doğru tercihler ve sabır kazandırır. Araştırma halinde olmak gerekir. Forvet gibi düşünmek gerek. Sabırla doğru zamanda yerini alırsan golü atarsın. Bazen 1 gol herşeye değer kazanç sağlar. Kimse sizi bu piyasada kollarını açıp beklemiyor. Emek lazım, tecrübe kazanmak lazım. Hatalara takılmamak gerekir. Herkes yanlış adımlar tercihler yaparak geliyor bir noktaya.
newbie
Activity: 70
Sabır önemli fakat sabırdan daha önemlisi buradaki yatırıma ihtiyaç olmamak. bu yatırıma ihtiyaç olursa veya ödemeler falan olursa ne kadar sabır olsa bile eninde sonunda patlayacaktır.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Altlardan cilalı uzun zaman oldu şuan yatırımı olanlara Allah sabır versin . Arkadaşın dediği gibi sadece beklemek yetmez ben proje alacaksam her yüzde 50 aşağısında bir parça alım yaparim
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Sabır da ne yapılmasının bilinmesi gereklilikleri arasında yer alıyor yani kuru kuruya beklemekte artık eskisi kadar işe yaramıyor hem sabırlı hem de tecrübeli olmak şart oldu. Bitcoin için konuşuyorsak sadece sabır tek başına yeterli olur uzun süre beklemeyi göze alıyorsan. Altcoin'ler için durum tersi olmaya başladı bekledikçe eriyor projeden umudu kesenler ve beklemekten sıkılanlar, projeye ilgisini kaybedenler, çıkıp geri dönmeyenler hepsi üst üste birikince eğer proje olarakta beklenen verilmemişse gözden düşmeye başlıyor.

Herkes girdiği projede sabırla beklerse sorun olmaz ama böyle olmuyor kimse beklemiyor zarar ettiğini bile bile satarak fiyatın düşmesine daha çok katkı yapanlar var. Neden girdiğimizi yatırım yaptığımızı unutmamak gerekiyor. Örnek NEO ya girmişsin 1000 dolar olacak demişsin 150 dolardan almışsın buradan satılır mı maalesef satıyorlar NEO dan bile umudu kesip zararı göze alıyorsanız altcoin de ne işiniz var. Sabır demek sıranın sana gelmesini beklemek demektir en başta karar vermelisiniz sonuna kadar gidecek misiniz yok değilse önceden bir rakam belirleyecek borsada emir vereceksiniz altına düşünce satılacak.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Önceden sadece sabır, sadece hodl yetiyordu. Şu anda birçok kişi panik halinde, sabırlı olsan dahi en iyi yatırımlar çökmeye müsait. Bitcoin yeniden 7000 dolara indi ve altlar erimeye devam ediyor.
jr. member
Activity: 630
Sabri hangi coinde beklediginide bilerek gostermek gerekir. Gercekten gelecegi olan parlak bir coinden bahsediyorsak sonuna kadar haklisiniz. Ozellikle dusus zamaninda iyice toplayip bekleyen sabreden bu isin sonunda saglam para kazanir. Bu nedenle fazla alim satim yapmaktan kacinmak gerekir.
newbie
Activity: 33
Ancak yalniz sabir yetmez. Cok arastirmak ve manipulasyonlarin ayirdini iyi yapabilmek de gerekiyor.
Pages:
Jump to: