Ja sam bas nedavno usao ponovno u ETH, ali iskreno nikad nisam razmišljao o stakingu, jer mi je 32 ETH bilo malo previse za riskiranje, a za restaking prvi puta sada cujem.
generalno, nema potrebe da radis staking sa 32 ETH, da bi radio restaking
dovoljno je da prebacis deo ETH u neki od staking tokena (koji akumuliraju nagrade od staking-a) i kao da radis staking
npr. kupis rETH (to ti je RocketPool ETH, koji raste u odnosu na ETH sa vremenom, jer akumulira nagrade za staking), i onda ubacis rETH u EigenLayer
opet, sve je to rizik, a moguca nagrada je airdrop (i sitan procenat zarade u odnosu na to da drzis ETH), procenis, pa odlucis
Razmisljam da stavim neku manju količinu ETH u rocket pool, koju mi nece biti zao izgubiti, cisto da mogu dobiti airdrop Kada i ako bude...
A i malo da eksperimentiram da stejkanjem eth jer nemam nikakvih iskustava sa time..
Nisam znao da je Solana tako skocila, dobro si me sjetio jer imam nešto Solane stejkano na starom mobitelu, skoro sam zaboravio na to
Meni je ulaganje u ETH vise psihološki, jer to mi je nakon btc bila druga kripto valuta, koju sam i najcesce koristio (tad su bili niski feejevi 2018.god) i sa njime imam najviše iskustva. Možda je vrijeme da si nadem neki drugi najdraži coin... Ja se nadam ipak da Ce skociti u vrijednosti, jer trenutno ETH -a imam najviše.