Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş büyük yükseliş... - page 14. (Read 1893 times)

member
Activity: 406
Merit: 47
kandirildik. buyuk yukselis olmayacak.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Ben inancımı oldukça kaybetmiş durumdayım. Ama uzun vade de belki zararlarımızı kar olarak alabiliriz. Ama 2 yılı var minimum. Yani buraya yatırdığımız paraya inşallah ihtiyacımız olmaz.
member
Activity: 756
Merit: 16
Sen hangi fiyattan aldın da bu kadar zarar ettin. Örneğin BTC 16k civarında iken almissan bu birazda senin suçun hocam. Ama büyük yükseliş biranda olacak bişey değil sabırlı olup zamana bırakmak lazım
member
Activity: 224
Merit: 12
bence de sabreden kazanacak çok güzel alım fırsatları var ama şunu bilin aldıklarınızda düşecek ama bekleyince kazanacaksınız boğa sezonu yakındır.
member
Activity: 560
Merit: 57
Teknik analizlere grafik okuyan abilerin yazdıklarına bakmak lazım açıkcası. Ben burada mayıs derim başkası haziran der ama farketmez ki ne olduğu
member
Activity: 392
Merit: 10
Ayı sezonu kasvetlidir diye forumun üstadlarından yazmayan kalmadı. Sadece sizin değil birçok kişi bu erimeyi gördü walletlarında, diyeceğim o ki ben sabır diyorum
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
belki de bu insanların büyük yükseliş  büyük yükseliş  diye diye beklediği,

belkide hiç gelmeyecek olandır, yani beklersiniz ama hiç gelmez,

o yüzden mehdi bekler gibi koin beklemeyin, alternatiflere yönelin hocam
full member
Activity: 420
Merit: 100
büyük yükseliş aslında başladı kimsenin haberi yok her şey yavaştan az az artmaya başladı bu bir işarettir bu yüzden geliyor ve ay sonuna doğru kendini daha belli edecek
full member
Activity: 980
Merit: 207
büyük yükselişi mayıs, haziran gibi tahmin ediyorum hocam bu sıralarda, sağlam yükselişler bekliyorum, boğa piyasası gibi yani
full member
Activity: 210
Merit: 100
buyuk yukselis icin once bitcoinin kendini toparlayip 10k dolar uzerine cikmasi gerekiyor. bu aralar altcoin portfoyumu azalttim. bitcoin arttirmaya bakiyorum.
hero member
Merit: 505
Büyük yükseliş çok yakında yazıyorsunuzda 2 aydır yükseliş olacak, benim param yüzde 60'dan fazla eridi hala gelecek o yükseliş.
Sizce ne zaman gerçekten piyasa yükselecek ?

beklediğin sürece sıkıntı. çünkü bir süre daha gidişat bu. rakamsal değerin aynı kalıyor. kaç tane aldıysan o kadarın var zaten cepte. o yüzden yok say. aldığın seviye geldiğinde yani senin deyiminle %60 artış olduğunda bozarsın. şimdi her türlü zarardasın.
full member
Merit: 104
Çok uzun süre bekleyeceğimizi sanmıyorum belki hızlı bir ath gelmeyebilir ancak yinede bir toparlanma süreci yaşayacağımızı düşünüyorum. Ufaktan bir kıpırdanmada oluyor gibi.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Aralığa kadar bekleyebiliriz. Kimsenin şu ay olacak demesine falan bakmayın. Kimsenin bir halttan anladığı yok. Tabi alıştılar sürekli yükselmesine o günleri geri istiyorlar
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Valla uzun zamandır şöyle olursa yükselir böyle olursa şöyle olur vs diyoruz bir umut bekliyoruz ama pek umut vermiyor hala.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Yükseliş falan beklemeyin btc'den. Btc çok az yükselip, altların coşmasını bekleyin. Çünkü btc yükseldiği zaman altcoinlerin ne hale geldiğini geçen seneden çok iyi biliyoruz. Yükseliş ve düşüş altcoinlere yaramıyor. Altlara yarayan tek şey bitcoinin sabit durması. Yok, ben sadece elimde bitcoin tutuyorum diyorsanız onu bilemem tabi.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Yükseliş gelsin diye mızmız yapmanın hiçbir faydası olmayacak. Herkes geçmiş yaşantılarına dayanarak bir ümitle iyi dileklerini belirtiyor.
Bu dilekler de bir yerde karşılığını mutlaka bulacak ve kripto paralar tekrar yükselecek.
member
Activity: 406
Merit: 10
15 Nisan - 15 Haziran arası 2 ay yükseldi yükseldi, yoksa bu sene kayıp yazacak. Dayanağım geçmiş yılların takvimi.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Ben yükseliş için mayısı bekliyorum, mayıs 10 15 olur artıslar gelir ins dıyorum, tamamen ıcgudusel oyle bır hıs var herhangı bıseye dayanmıyor,1-2 haftaya buyuk dususler durur bence, sonrasında ufak artıslar olabılır ama asıl bogayı mayıs ortasında falan beklıyorum.
member
Activity: 336
Merit: 17
 ABD de galiba kripto paralara vergi getircekmis yanlış hatırlamıyorsam bu ayın 17 siydi galiba. Bakalım.ondan sonra yükseliş gelecek diye bekliyorum ben ama nasıl olacak merakla bekliyorum. Bu kez de yükseliş olmazsa bende yavaştan umidimi yitirecem
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Bu da geçer, paralar önce erir sonra geri döner, uzun süre bu piyasada olanlar alıştı bu işlere ama paranın gözünün önünde erimesi çok can sıkıcı tabi. Paranın erimesinden de daha fazla benim kafamı meşgul eden şey, zamanında satış yapsaydım yeni hareketlere girişebilirdim kısmı.
Pages:
Jump to: