Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş büyük yükseliş... - page 9. (Read 1893 times)

full member
Activity: 756
Merit: 104
Mayıs ta haziran da Nisan gibi geçerse durumlar iyice düzelir diye düşünüyorum. Küçük düşüşler olsada genel olarak artış trendi ile gitmesini bekliyorum piyasanın.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Çok büyük yükselişlere umut bağlamak anlamsız. Zaten pahalıdan aldıysanız beklemekten başka bir çare yok. Bu bekleyiş sırasında piyasayı öğrenin bilgi edinin bir daha ki ayı sezonunda ne yapacağınızı nasıl yatırım yapacağınızı düşünün. Merak etmeyin Bitcoin her seferinde zirveyi tekrar ziyaret ediyor ve geçiyor.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Piyasa yavaş topluyor kendini sabırlı olmakta da fayda var da bu son haftalrdaki 2 ileri bir geri gidişi ben tam çıkartamıyorum. Piyasa hacmi de genişlemiş durumda ama dışarıdan bir müdahale var sanki balina gruplarından
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Yükseliş zamanına daha tam olarak giremediğimiz izlenmi oluşuyor. Tam diyoruz yükselme var coinler coşuyor sonra bir bakıyoruz yine dump yemişler. Piyasa hacminde de genişleme var ama sıkıntı nerde çözemedim
full member
Activity: 630
Merit: 102
Valla büyük yükseliş falan hikaye. Bu kripto dünyasından öğrendiğim bir şey varsa o da sağlam olan projeyi araştır , yatırım yap ve hodl bekle mantığıdır. Yok piyasa psikolojisiymiş vs bunlar hikaye. Kısa ve orta vadeli trader olmak mental açıdan yıpratır insanı.
member
Activity: 406
Merit: 11
Büyük yükselişin olması için piyasaya güven gelmesi ve para girişi lazım. Son 15 gündür güven gelmişti ama yükseliş devam edemedi.

Bir yerlerde tıkanıp kalmasının nedeni para girişinin olmaması da olabilir. Ağaların bu fiyatlardan toplamaları ne zaman biterse artış o zaman gelecek.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Büyük yükselişin olması için piyasaya güven gelmesi ve para girişi lazım. Son 15 gündür güven gelmişti ama yükseliş devam edemedi.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
ethereum öyle yerden geri dönüş yaptı ki artık kandırmıyorlar ise ether için 1000 dolara kadar zıplama yapıp oradan sağlam geri çekilmesi ve tekrar 1000'in üzerine daha yavaş olarak geçmesini bekliyorum artık. bir ara 100-150 dolara kadar yolu olabilir yazmıştım. bunu yapmadılar.

Ethereumda 300 dolar altı transferleri teknik olarak çok büyük sıkıntıya sokar.
Ülkelere göre değişsede elektrik maliyeti o rakamlarda ve üzerinde.
member
Activity: 294
Merit: 10
Büyük yükseliş bir kehanet gibi bir şey, yani şu sıralar yapılan büyük yükseliş kehaneti, belki sadece bir abartıdan ibarettir hiç belli olmaz yani
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Balinalar doyub çekildikden sonra yükseliş beklemek lazım. Tabiki balinalar doyarsa  Wink
member
Activity: 210
Bundan sonra büyük bir düşüş denemesi yapmayacaklardır bu yıl. En azından buna inanmak bile rahatlatıcı. Ne zamandır her şey kırmızı ve sıkıcıydı. Altlardan kar etmeye bakabiliriz. Büyük yükseliş elbet bir ara gelecektir
newbie
Activity: 168
btcnin, ethnin çakılması altlara yarıyor nasıl mı? ether, bitcoin olarak altların ucuzlaması ile tetherde kalanlar fazlasıyla alıyor. 2x fazla token mesela. btc yükselişi de yakalarsan altlar 2x yapsa 4x kar yaparsın. yükseliş düşüşe gelirsek bitcoin milim yükseliş trendinden sapmadı. 6-7k dan döndürdüler iyi ki 3k gelseydi iyice panik yapacaktık.
newbie
Activity: 42
BTC'den büyük bir yükseliş olmadan altların toplanması iyi oldu. Biraz daha altlardan kar edilme dönemi devam edecektir. Daha sonra BTC'nin atağını göreceğiz diye düşünüyorum
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Yakın zamanda benim umudum hiç yok açıkcası. Ortada yeni bir yükseliş olması için bir neden yok.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Daha çok bekleyeceğiz gibi ama geçen aya göre belirgin yükselme var bazı altlarda. Bir türlü tutturamıyorum altlardan nerede cıkacagımı. Dün elimdekilerden bir tanesi yükseldi sattım, bügün %50 daha artmış.
full member
Activity: 742
Merit: 112
ethereum öyle yerden geri dönüş yaptı ki artık kandırmıyorlar ise ether için 1000 dolara kadar zıplama yapıp oradan sağlam geri çekilmesi ve tekrar 1000'in üzerine daha yavaş olarak geçmesini bekliyorum artık. bir ara 100-150 dolara kadar yolu olabilir yazmıştım. bunu yapmadılar.
full member
Activity: 350
Hala daha yükseliş tam anlamıyla gelmiş sayılmaz. Bu fragmandı o kadar diyorum. Asıl yükseliş btc 20k eth 1.5k geçtiğinde olucak. Çok yakında vizyonda
member
Activity: 448
Büyük yükseliş tam geliyorum dedi durdu artık eylül ekim gibi tam bi yükseliş bekliyorum her sene olduğu gibi bu senede eylül ekimde iyi yükselir piyasa
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bende bir önceki yoruma katılıyorum normal bir dunya değil burası insanlar normal borsalarda belki buradaki 1 günlük kazancı yılda yapanlara iyi hatta çok iyi trader gözüyle bakılabilir.
member
Activity: 276
2 ay cok kısa bır zaman arkadas mıllet abdde dolara yatırıyor parasını 1 yıl beklıyor %1 versin diye biz burda gunde %5 gorsek yukselıs dıyemıyoruz gercekten farklı bı dunya burası
Pages:
Jump to: