Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş büyük yükseliş... - page 7. (Read 1893 times)

member
Activity: 336
Merit: 13
neredeyse bir cocuk dogacak kadar zaman oldu be amma bekledik. ocaktan beri boga bekliyoruz anasini satayim
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Yavaş yavaş başladı yükseliş ve farkında bile olmadı çoğu kişi. 6 bin dolar seviyelerinden 10 bine çıktı neredeyse bitcoin. Çoğu altcoin 2 katına çıktı ve bu daha başlangıç bence asıl yükselişe biraz daha var
member
Activity: 194
Merit: 10
Buralardan 8000$ yapıp peşine 11500$-12000$ yaparsa hiç şaşırmicam ve son yatırımımı 8000$ dan yapma hedefim var. Buralardan da genel olarak yükseleceğine inanıyorum. İki tane daha haber gelse tamam bu sene
full member
Activity: 910
Merit: 105
Tepe noktalarından alım yapanlar için çok kötü bir düşüş olsa da aslında son 2 yıla bakınca müthiş bir yükseliş mevcut. Son döneme binaen soruluyorsa da son ay başarılı bir çıkış ivmesi yakalandı ve şuan bir düzeltme yapılıyor. Önümüzdeki günlerde yine aynı çıkış ivmesi yakalanacaktır.
member
Activity: 392
Merit: 11
2 ileri 1 geri gibi görünüyor ama umarım aldatmaca değildir sonunda o 2 ileri 4 gerinin altında ezilmez.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Büyük yükseliş oldu zaten arkadaşlar yılbaşındaki süper pumpu çıkarın zaten çok iyi yükseliş gerçekleşmiş durumda uçuş beklemiyorum bende sağlıklı yükseliş bu şekilde olan zaten
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
bence bu büyük yükseliş olayı biraz şehir efsanesine döndü gibime geliyor zira bu tip yükselişler bir daha olmayabilir, yani geçen seneki yükselişlerden bir daha yaşayamabiliriz, ama bu demek değil ki boğa sezonu gelmeyecek
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Piyasa hareketlendi önümüzdeki günlerde biraz düşüş yaşanabilir fakat kuvvetli bir yülseliş kuvvetle muhtemel gerçekleşecek gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Sağlam bir yükseliş başladı gibi gözüküyor, pazartesi ufak çapta bir düşüş yaşanabilir ancak yinede yükseliş sürecek diye bekliyorum. 10K yı gerçekten geçmesi lazım artık.
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Sen bitcoin en tepedeyken alırsan düşüşten sonrada yükselmesini beklersin, Burada doğru olan aldığın seviye. Grafiklere bakıp doğru anda almak önemli olan.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Birileri yükseliş istemiyor gibi sanki son zamanlarda acayip fud yapılıyor yine bitcoinle ilgili ama ne olurs olsun mayıs ayında 10k doların üzerine çıkacağını düşünüyorum.bununla birlikte piyasa tekrar canlanacaktır ethereumunda tekrar 850 dolara gelmesini umuyorum birkaç günde sonuçta sec sec dediler ama bi cacık çıkmadı secten.yükseliş için engel yok gibi görünüyor
newbie
Activity: 140
Bu gece önce düşüş sonra yükselişe geçebilir. 8400 e kadar bekleyenler var. Bu düşüş olmazsa piyasada hep düşüş beklentisi devam edecek.
member
Activity: 70
büyük yükseliş geçen sene sonunda olduğu gibi gelecek 3 4 ay sonra
member
Activity: 434
Merit: 16
Büyük yükseliş biraz film ismi gibi olmuş ya. Bitcoin - Büyük Yükseliş 10.06.2018'de sinemalarda. Bu tarihide unutmayın beyler. 10 Haziran bitcoin büyük yükseliş 20k olur. Cheesy Alan yaşadı.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bitcoin önce 10.000 sonrada 11.500 dolar rakamlarının kırmadan büyük yükseliş zor. %10 alan cebine koyuyor şu anda.
member
Activity: 172
Merit: 15
ben yolumu kripto paralardan bulmaya çalışan biri olarak ciddi ekonomik sıkıntı çekiyorum şu sıralar. artık zararımı telafi ettikten sonra elimde avcumda ne varsa satıcam
newbie
Activity: 252
sevgilicanım kardeşim öyle büyük büyük yükseliş diyorsunuz ama benece daha okadar büyük yükseliş gelmemiş ama büyük yükselişin yakın olduğunu düşünüyorum o yüzden size tavsiyem sabredin
jr. member
Activity: 59
sene sonuna kadar beklemeye kararlıyım, yüksek yükseliş bekliyorum
member
Activity: 252
aslında büyük yükseliş oldu :)3 haftada her coin en az %100 arttı şimdi yeni yükseliş için düzeltmeleri var balina babaların keyifleri var varda var ama haziran ayı çoştukça çosturacak sabır sabır sabır....
full member
Activity: 336
Merit: 100
CMC sitesindeki "Global Charts" bölümünü açıp yıllık bazda listeleme yaptığımda genelde şöyle bir veriyle karşılaşıyorum: Toplam market hacminde ocak ayından haziran ayına kadar düşüş, temmuzdan aralık ayına kadar yükseliş... 2013 yılından başlayarak her yıl için bunu deneyin. Küçük istisnalar dışında değişen pek bir şey olmuyor. Yani? Tarih tekerrürden ibarettir demek istiyorum. Boğa sezonuna girmemize 1-2 ay kalmış. Herkese bol kazançlar olsun arkadaşlar;)

helal olsun hocam, doğru ve yerinde bir tespit. adeta nokta atışı yapmışsınız,  önüne gelen teknik analiz kastırıyor, yok fincan var, yok baş omuz baş var, baş gelecek, yok uçacak yok kaçacak yok, fırlayacak, yok yere çakılacak. böyle temiz net analizler lazım bize
Pages:
Jump to: