Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş büyük yükseliş... - page 10. (Read 1893 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
basit bir denklem. 5000 doları test etmeyen bitcoin çöktü sayılmaz. 10 bin doları gören ve aşan bitcoin güçlenmeye başladığını ispat ediyor anlamına gelir. büyük yükseliş için bazen senelerce beklemeniz gerekir. bitcoin bunu yaptı. açın grafiklere bakın.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
altcoinlerin sağlam yükseldiği bu zamanlarda btcde yatay bir seyir görüyoruz. Bence mayıs ayının ortalarından itibaren yükselme gösterir ve altcoinler ezilmeye başlar.
newbie
Activity: 196
evet kaybımız büyük oldu toparlamak zor ama bunun olacağı aşikar piyasanın geleceği için o yüzden çok yakın olduğu düşünülüyor
member
Activity: 252
Merit: 13
yükseliş başladı. Fakat bana göre aşama aşama olacak ve şuanda ilk aşaması başladı. Çünkü bitcoin biranda yükselişe başlarsa bu altcoinler için çöküş olabilir çünkü yükselişi gören elindeki altcoinleri satar bitcoine geçmeye çalışır
newbie
Activity: 126
büyük yükseliş olursa altlar çöker. Büyük yükselişin olması için ben de bitcoinin markete göre %33-30 arasına gelmesini bekliyorum. Orda patlarsa altların hepsi çökecek btcnin arkasından izlemeye başlayacaktır.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Yükseliş konusunda umutluyum fakat bunun aşama aşama olacağını düşünüyorum. Ani ve yüksek dalgalanmalar artık eskisi kadar olmuyor. Yatırımcılar sa eskisine göre daha bilinçli şekilde hareket ediyor.
member
Activity: 336
Merit: 10
Bnce büyük yükseliş birden olmaz ve piyasada talep arz durumuna göre şekillendiği için ne zaman olur kimse bilemez belki de olmazda talep olursa hemen olur talep olmazsa bir sene sonra da olmayabilir bence durum budur.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
birkaç ay önce 820 milyar dolarları gördüğümüzde bunun bir hayal olmadığına hepimiz şahit olduk. burada bahsedilen miktarlar bize kolay gibi gelse de aslında büyük miktarda paralardan bahsediyoruz. işte o nedenle dengeli ve sabırlı olursak zamanla çok daha büyük hareketleri göreceğimize inancım tamdır çünkü parayla şaka olmaz, 820 milyar dolar da "şakacıktan" görülmedi, taşlar zamanı geldiğinde yerli yerine oturacaktır. artık 250 milyar dolarlar dip oldu yakında 500 milyar dolarlar dip olur, böyle böyle yeni yeni dip ve ath'ler arasında yolculuğumuz devam edecek. herkese şimdiden bol kazançlar dilerim.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Marketteki düşüşler ve yatay seyirler uzun sürmesi gerekir. Yükselişlerse çok daha dikey ve keskin ivmeyle çok daha kısa sürelerde gerçekleşir. Olması gerekende budur. Bu bütün borsalar için böyledir. Her zaman çoğunluğun azınlığın kazancını fonlaması bu yüzden. Talebi yükseltebilmenin sırrı fiyatı hızla yukarı çekmektir böyle olması gerekirki yüksek adetlerde dağıtımı yüksek fiyatlardan başarabilsinler.
member
Activity: 224
Büyük yükseliş gerçekleşiyor ama geniş mercekten bakmak lazım. Öyle 1-2 aylık bir olay değil bence. Minimum 5-6 ay sonra sabreden kişilerin portföyünü incelemek lazım. Rahat bi 5x-10x yapılabilir akıllı bir yatırım da
5-10 x den daha fazla da yapılabilir ama ben ayrıca yenidenn kısa vadeli bir ayı dönemi daha bekliyorum açıkcası 5-6 ay sonra günlük gülistanlık olmayabilir.
member
Activity: 224
Büyük yükseliş çok yakında yazıyorsunuzda 2 aydır yükseliş olacak, benim param yüzde 60'dan fazla eridi hala gelecek o yükseliş.
Sizce ne zaman gerçekten piyasa yükselecek ?
Sabır yazdığımız da bu başlığa kızıyorlardı tekrardan topluyorsunuzdur paranızı umarım sabırın sonu selamettir yine ispatlanmış oldu böylece.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Herkes aynı durumda balinalar daha fazla yem toplamak istiyor. 1-2 aya piyasanın tekrar yükselişe geçeceğini düşünüyorum çıkacağımız yeri bu sefer iyi tespit etmeliyiz
sr. member
Activity: 378
birkaç aydır tekrar piyasa çok güzel bir yükselişe geçtiğini görüyorum büyük yükseliş olacağını tahmin etmesemde şuanki piyasaya nazaran 3x 4x zor değil bana kalırsa
sr. member
Activity: 462
CAT.EX Exchange
Moon yapan yapana işte bu büyük yükseliştir, seçimlerimiz kaderimizi etkiliyor napacaksın, benim bir kaç koin güzel hareketler yaptı ve onlardan güzel bir kazanç elde ettim bile ama diğerleri halen sürünüyor.
full member
Activity: 378
Merit: 103
sen yatırımını hangi coinlere yaptın mesela büyük yükseliş göt ayagı geç onu da son 2 haftada x5 x6 yapan birsürü coin oldu al sana büyük yükseliş Cheesy
full member
Activity: 630
Merit: 102
Büyük yükseliş gerçekleşiyor ama geniş mercekten bakmak lazım. Öyle 1-2 aylık bir olay değil bence. Minimum 5-6 ay sonra sabreden kişilerin portföyünü incelemek lazım. Rahat bi 5x-10x yapılabilir akıllı bir yatırım da
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Hocam bu işler biraz öyle, yani çok fazla büyük yükseliş beklememek lazım,  önemli olan uzun vade düşünmek bu işlerde
newbie
Activity: 168
Dünyada herkes  büyük yükseliş bekliyor yavaş yavaş piyasa kıvılcımlanıyor kar oranları yükseliyor. Aniden çok  büyük yükseliş bkliyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Büyük yükseliş hayal şu an.Önce bitcoin kendini 12000-13000 dolar seviyelerine atacak ki öyle büyük yükseliş gelsin.O yüzden şu an sadece hayal ve sözde kalıyor.
member
Activity: 364
GR
Buyuk yukselis beklemek suan icin pek mumkun gozukmuyor,  kademeli artislar oluyor,  boylesi daha saglikli ayrica.  2017 araliktaki gibi bir gunde 10bin liaralik artislardan sonra piyasanin hali ortada. Oyle artislar belki yil sonu tekrarlanabilir ama o  zamanda yine saglam bir duzeltme gelir arkasindan.
Pages:
Jump to: