Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş büyük yükseliş... - page 5. (Read 1893 times)

full member
Activity: 756
Merit: 104
Bitcoin sağlam bir yükselme görmeden genel altlardan ileri doğru bir hamle gelemeyecek gibi kucuk çapta yukselişler oluyor ancak alt parti dönemi hala gelemedi.
full member
Activity: 322
Merit: 102
yükseliş yükseliş dedik 1 basamak attık 3 basamak düştük anasını satayım. Ne güzel yavaşça yukarı çıkıyordk. Fakat ben bunun son düzeliş olduğunu düşünüyorum eskisi gibi allak bullak olmadı piyasa bu iyiye işaret
aynen katılıyorum dostum. bu sefer ki düşüşün etkisi öncekiler gibi piyasayı çok etkilemedi.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Fiyatı aşağıya bırakmıyorlar. Mt.Gox olayı netleşmeden fiyat istikrarı da gelmiyor. Hatta btc için olumlu imaj reklamları azaldığı için yeni yatırımcı girişide yavaşladı Mt.Gox un btcleride erimiyor.
full member
Activity: 630
yükseliş yükseliş dedik 1 basamak attık 3 basamak düştük anasını satayım. Ne güzel yavaşça yukarı çıkıyordk. Fakat ben bunun son düzeliş olduğunu düşünüyorum eskisi gibi allak bullak olmadı piyasa bu iyiye işaret
newbie
Activity: 154
Merit: 0
7800 beklentisi gerçekleşmedi, 8200-8300 civarından yüklü alımlar geliyor.
Bitcoinin önce 12.000 sonra 15.000 hedefi için son düzeltmeler.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Büyük yükseliş görülür mü sorunsalının aşılması için ilerleyen zamanlarda market hacminin çok daha fazla artış göstermesi gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla piyasaya ciddi bir para girişi yok.
member
Activity: 177
Merit: 10
eğer btc ile ilgili düşünmüyorsanız zaten bu piyasada şuan bir sıkıntı yok her geçen dakika ne karlar önümüzden kayıp gidiyor bu durumunda tabıkı sakıncaları yok değil Cheesy
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
bu opsiyon borsası açıldı btc nin o eski manyak yükseliş zamanları bitti gibi. çok etkiledi. söyleniyordu zaten bir şekilde el freni olacak bu opsiyon borsaları diye, hakkaten aralık ayından beri tam fırlayıp gidecek bir şey engel oluyor frenliyor ve belli bir fiyat aralığına sıkıştırıyolar takılıp kalıyor. eski o devasa çıkışlar şampanya patlatmalık geceler kalmadı artık.
member
Activity: 336
Bence çok sürer mi bilmiyorum ama uzun sürede kesin ciddi bir artış olacağını düşünüyorum ama süre konusunda bir şey soylemek çok zor bir durum bu işte para var dikkatli bir yatırımcı çok ciddi para kalırır bu btc piyasasından diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Son fudla kötü düşüş yaşadı beklediğimden hızlı toparladı piyasa.özellikle ethereum çok hızlı attı yukarıya kendini bugün %10 dan fazla primlenmiş durumda hem satoshi hemde dolar olarak iyi artış gösterdi yani.sanıyorum btc bir kez daha 10k doları test edecek böyle giderse ve önümüzdeki haftaiçinde artık geçmesini bekliyorum.kaçtır  10k ya dayanıp dibe çekiyorlar gına geldi artık
full member
Ne güzel yeşillenmeye başlamıştı piyasa ama bi anda BTC gene yaptı yapacağını. Özellikle benim takip ettiğim INS ve BCPT gibi projeler nasibini aldı düşüşten. Ha ben uzun vadeli yatırımcıyım ama insanın moralini bozuyor genede. Bunun son düzeltme olduğunu düşünüyorum
member
Activity: 532
Merit: 29
Ha geldi, ha gelecek derken büyük yükseliş yolu bekler olduk. Bir ara "boğa sezonu geldi mi yoksa" dedik ama fazla sürmedi, yine düşüşler başladı.

Gerçi her durumda beklemekten başka şansımız yok şu an için; ama şu büyük yükseliş de gelecekse bir an önce gelsin. Hem biz rahatlayalım, hem piyasa rahatlasın. Gelişmeler piyasanın lehine dönse bari, aksi durumda daha da geriye gidersek bahar kış gibi geçecek.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
banada kasıtlı olarak düşürülüyor gibi geliyor, fiyatlar ne zaman yükselişe geçse bir haber geliyor mutlaka dibe çekmek için artık piyasanın hali vercem vercem deyip oyalayan tam  işe girişecekken vermeyen kız gibi amk.hep en umutların ayyuka çıktığı anda tekrar düşüyor fiyatlar.mayısta istediğimiz gibi geçmeyecek anlaşılan umutlar hazirana kaldı her ay erteliyoruz amk
full member
Activity: 406
Merit: 100
Niye gelmesin hep gelmiş şimdi de gelir inşSmiley Bekleticekler biraz daha heralde, mtgox falan derken fiyatlar kendini bir atamıyor yukarı hop vuruyorlar kafasına direkt.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Beklemekten sıkıldık büyük yükselişi ama gelecek gibi gözükmüyor.Sadece bekliyoruz.Sağlam zarardayım.Bayağı girdiğim nakit eridi gitti.Hala bekliyoruz bakalım ne olacak.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Şu lanet yükseliş gelse de bir rahatlasak artık. Tat tuz kalmadı piyasada. Hala geleceğini düşünüyorum ama ne zaman geleceği bilinmez bir bakmışız böyle beklerken 1 yıl geçmiş
sr. member
Merit: 252
3 aylık buyuk dususler 15 nısana dogru bıttı, sonrasında agzımıza 15 20 gun bal caldılar cok buyuk dususlerın etkısını biraz hafıflettıler, cogu coınde %50-60 artıslar yaptılar. Son 5-6 gunde de gerı ındırdıler nerdeyse oralara. Boga sezonu er yada gec gelıcek ama yarın ama obur gun, beklıyoruz.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
büyük yükseliş gelmeceyek bana göre zamana yayılarak yavaş yavaş artım olacaktır
member
Activity: 336
Merit: 17
Kış geçti bahar geçti yaz geliyor hala biz büyük yükseliş bekliyoruz. Aylar oldu yıllar oldu neredesin sen büyük yükseliş. Nasıl her sene Ocak ayında piyasa biraz alt üst oluyorsa. Haziran aylarında da yükselişler olmuş daha önce inşaallah bu senede olur.
member
Activity: 294
hocam ne mart ne nisan, ne de mayıs, en önemli ay haziran ayıdır, haziran ayında büyük yükselişler olur ve bu hiç sekmez, bu açıdan baktığınız zaman, bu aya odaklanmak gerekiyor bana kalırsa
Pages:
Jump to: