Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank - page 12. (Read 5174 times)

newbie
Activity: 77
Merit: 0
November 30, 2017, 01:42:27 AM
Ben bu projenin kolay,bürokrasi gerektirmeden finansman sağlama olayı olduğunu düşünüyorum. normal bir borçlanma da o kadar masraf ve angarya iş var ki altından kalkmak için çok büyük karlar elde etmek gerekiyor.
full member
Activity: 630
Merit: 104
November 29, 2017, 06:18:44 AM
tüm türkiye girdikten sonra gümrük bakanlıgı denetıme almıs ve hala yatıranlar var yazık günah ya ..
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
November 29, 2017, 02:42:58 AM
Arkadaşım 1 yıla yakın zamanıdr var. anaparasını kurtardı ama yakında patlar bencede. beyazshow dan haberlere heryere çıktı
member
Activity: 110
November 28, 2017, 03:50:54 PM
Youtube de izliyorum. Adam 100bin basmis inanasim gelmiyor. Gecen gun haberlere de cikdi yakinda kesinlikle patlayabilir dikkat edin.
member
Activity: 224
November 28, 2017, 01:28:26 PM
Bana da pek devamlı olacak bir proje gibi gelmiyor. Patlamaya hazır umarım çok fazla insan madur olmaz  Undecided
full member
Activity: 350
Merit: 100
November 28, 2017, 11:32:44 AM
Sistem kurulduğu ilk aylarda yatırım yapmak kabul edilebilirdi şuan sırat köprüsünde oldukları kesin. İp ne zaman kopar şansa kalmış
member
Activity: 728
Trphy.io
November 28, 2017, 09:43:44 AM
Genelde olumsuz yorumlar var ancak bir arkadaşım bu Çiftlik Bank olayından iyi gelirler elde ediyor. Yalnız ben hiç merak edip bakmadım nedir, nasıldır diye. Bir yerde patlayacağı ve insanları mağdur edeceği konusunda sizinle hemfikirim.
newbie
Activity: 48
November 28, 2017, 08:46:41 AM
Garip bir sistem ama nereden geliyor bu değirmenin suyu diye soruyor insan... Ciddi paralar yatırıp aylardır alan var ve sistem işlemeye devam ediyor. Riskli ve Tehlikeli
rdy
member
Activity: 70
November 28, 2017, 06:58:08 AM
Saadet zinciri değil lakin sistem bir yerde kilitlenecek. Yeni üyelerin ödediği ücretleri eski üyelere paylaştıran bir sistem. Yani sürekli yeni üye olması gerekiyor. Yeni üye alımını da sağlamak / artırmak amacı ile de sürekli daha büyük reklama ihtiyaçları var.
newbie
Activity: 71
November 28, 2017, 06:35:16 AM
Saadet zinciri olmadığını kesinlikle söyleyebilirim. çifliklerini herkes gidip yerinde görebilir. gerçek yatırımları mevcut. kapıya kilit vurup kayıplara karışacaklarını sanmıyorum. para kazanmak isteyen kim olursa olsun bu yatırımı bırakıp gitmek için deli olmalı. önemli sermayeyle açılan işletmeleri bırakıp gitmek için ancak iflas etmelisiniz. şirketin yatırımcılarını mağdur edebilmesi için once kendisine zarar vermeli. yani iflas ederse, siz de iflas edersiniz.

Bu ürünlerin satışları nereye sağlanıyor peki ? Yapılan üretimler dış ülkere mi satılıyor ? Yoksa türkiyeye de satış işlemini yapıyorlar mı ?
newbie
Activity: 75
November 28, 2017, 04:35:18 AM
Saadet zinciri olmadığını kesinlikle söyleyebilirim. çifliklerini herkes gidip yerinde görebilir. gerçek yatırımları mevcut. kapıya kilit vurup kayıplara karışacaklarını sanmıyorum. para kazanmak isteyen kim olursa olsun bu yatırımı bırakıp gitmek için deli olmalı. önemli sermayeyle açılan işletmeleri bırakıp gitmek için ancak iflas etmelisiniz. şirketin yatırımcılarını mağdur edebilmesi için once kendisine zarar vermeli. yani iflas ederse, siz de iflas edersiniz.
newbie
Activity: 62
November 28, 2017, 03:34:23 AM
Yatırdığınız ana parayı istediğiniz de çekebiliyor musunuz ?

Bir arkadaşım girmiş fakat gel gel demekten yırdırdı resmen . Günlük yapılan kazançları topladığınız söyledi ortalam 150 TL civarında hesabıma parayı çekebiliyorum dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
November 27, 2017, 05:19:05 PM
Adamlar ponzi reklamını televizyonda gösterebilecek kadar cesurmuş, takdir ettim. Bunları denetlemeyen radyo televizyon üst kurulu ne iş yapar diye sordurdu bir yandan.
full member
Activity: 206
Merit: 100
November 27, 2017, 04:56:11 PM
Tamamen ponzi abi böyle saçmalık mı olur güldürdü
newbie
Activity: 30
November 27, 2017, 04:46:39 PM
Bir ay önce ponzidir yazanlar yine ponzidir yazmaya devam ediyor. Bense kazandıklarımı almaya

Devlet olaya el attı diye yalandan çıkarılan haberlere itibar edip ben demiştim diyenler şu anda hala yatırım yapanların nasıl paralarını aldıklarına bakıp kesin ponzi paylayacak demeye devam ediyor.

Siz ponzidir yazmaya devam edin.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
November 26, 2017, 06:44:52 AM
Adamların milletten topladığı paranın miktarı dudak uçuklatıcı yani tvlerde reklamı dönmesinden doğal bir şey olamaz paraya bakıyor bu işler sonuçta. Yalnız elemanda tam tokatçı tipi var Smiley
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
November 26, 2017, 06:31:27 AM
Şu anlık televizyon kanallarında bile reklamları dönüyor adamların bu nasıl bir cesaret ya adamlar saadet zincirini de televizyon reklamlarına taşıdılar ya pes diyeceğim başka bir şey demeyeceğim
member
Activity: 70
November 26, 2017, 05:08:47 AM
Yöetim bizlere verdiği %40 kazancın kendileri ürünleri satarak yıllıga baz vurunca %150 kar elde ettiklerini söylediler. Eger gerçekden sistemleri böyleyse uzun vadede sürebilir. temkinli olmakda yarar var ben yatırımı durdumdum ne gelirse artık.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
November 25, 2017, 10:50:53 PM
Bu tarz ponzi sistemler bir gün çökmeye mahkum fakat Bitcoin son madenci fişi çekene kadar yaşamaya devam edecek.
newbie
Activity: 42
November 26, 2017, 12:28:47 AM
Hiç güven vermiyor bu tarz sistemler . Peki elinde ki malı çıkartamadığını ve pazarı kaybettiğini düşünün ? Ha bir de yeni katılımcı olmazsa nasıl dönecek parasal sistem ?
Evet hiç güven vermiyor, 1 saat sonra ne olacağını bilmediğimiz bir site sonuç olarak çiftlik bank. Deli gibi reklam basıyorlar yeni müşteri toparlayabilmek için, heryerde karşıma çıkıyorlar. Bence uzak durmakta fayda var uykularımızı kaçırmamak için Smiley
Pages:
Jump to: