Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank - page 15. (Read 5175 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
November 23, 2017, 02:51:22 AM
Benimde tanıdığım bir kaç insan uğraşıyor yaptırdığınız paranın amorti süresi 6 ay. Aldığınız hayvan 1 sene yaşıyor yani her seferinde yatırım ikiye katlanıyor. Haliyle bir kazanan bir daha yatırıyor ve sürekli yeni kurbanlar ekleniyor. Bu ponzi zinciri mutlaka patlayacaktır uzak durunuz.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
November 23, 2017, 02:00:27 AM
Birde faucetten kazandığı 3-5 satoshi ile oynadığı ponzi oyun ile kıyaslıyor.

Çünkü zekası araştırmaya el verişli değil.
Diyorum ya ticaret sicil gazetesine bakmayı dahi bilmez.
Tapudan kayıt sorgulamayı bilmez.
En basitinden findeks'e adamların vergi numarasını girip ödedikleri çek miktarlarına bile bakmayı akıl edemez Grin

Girdiği site kendisine sözleşme yolluyor muydu?  Kaybedeceğimizi bilerek girdik yazıyor birde akılsız.

Bizde kazanacağımızı bilerek girdik ve kazanıyoruz  Grin

newbie
November 23, 2017, 01:22:10 AM
Yine kimse burada reklam yapmıyor. Hele hele senin gibi geri zekalılara zaten tere satmaya çalışmıyor.
Kazandığının resmini ve sistemin işleyişini detaylarıyla anlatıyor.

Nato mermer nato kafalar ise hala inanmak istemiyor.

Dikkat ettiysen kanıtlarıyla kazandığımı yazdım. Beğenmiyorsan başlığa yazmazsın.

Elinde daha kanıtın yok ön yargın ile dolandırıcıdır diye yargılayamazsın. Kanıtlarını ortaya koyarsın. Eğer kanıtın yoksa ön yargılı olduğunu kabul edersin.

Daha bir firmanın ticaret siciline nasıl bakıldığını dahi bilmeyen adam kalkmış bana neler söylüyor.
4-5 ay sonra da burada olacağım. Bakalım senin bu başlığa yazmaya yüzün olacak mı?  Grin

newbie
November 23, 2017, 01:15:08 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
November 23, 2017, 01:00:29 AM
newbie
November 23, 2017, 12:42:37 AM
sısteme 11 000 tl gırdım gotumun dıbinde cıftlıklerı var gdp gordup en ufak suph eduyulcak bsey yok ..amk yeınde ona bakarsanız btc yde ponzı sen ben alcazda fıyatı yukselcek dımı .bunu kabul eden var mı bt cnın ponzı oldugunun ? olmadıgını bırı kanıtlaısn arz talep olan her sey ponzı turk mılletıne gore

Anlamadığım Türk insanı kendi kazanamadığı her şeye ponzi demeye oldukça meraklı olması. Bilmeden,araştırmadan,ön yargı ile yorum yapıyorlar.
Bitcoin için de aynı şey geçerli. Yok ponzi, yok dünyanın en büyük balonu, yok patlayacak, yok keriz silkeledi...

Neymiş çiftlik bank bankadan kredi çekmek varken neden daha fazla faiz versin yazıyor.
Detaylarıyla yazdım neden fazladan faiz verdiğini ve ceplerinden tek kuruş para çıkmadan bu faizi ödediklerini. Kazandıkları vade ile de yatırım yapabildiklerini....

Bakalım ne cevap verecekler?

Kazancımı çektim diyorsun. Zaten bu sistemde ilk girenlere güven sağlamak için kazançları ödeniyor yazıyor.
15 aydır bir kişi yok parasını alamayan diyorsun. Yakında patlayacak balon diyor.

Yatırımlar ana habere bile konu oldu diyorsun. Her habere çıkan doğru olmuyor diyor.
Tesisler var diyorsun. Her ilde şarküteriler hizmete giriyor. Yapılan yatırımlar şirket üzerine kayıtlı. Ürünlerin dağıtımı için alınan araçlar (kiralanan demiyorum)  şirket üzerine kayıtlı.  Neymiş bu tarz sitelere yatırım yapan geri zekalıymış. He biz geri zekalıyız sen akıllısın.

153,800 metke kare arazi üzerine toplam yatırım tutarı 45.000.000 TL olan Süt ve Besi Sığır çiftliği 10 Aralık Pazar günü hizmete giriyor. Tüm şarküterilerden ücretsiz servis kaldırılıyor. Açılış töreni yemekli.

Birde bizim paralarımız ile bu ponzicidir diyenleri susturmak için karın doyuruyoruz. Gel kendi gözlerinle gör diyor adamlar.
Ponzi bu demeye devam ediyor.

23 Aralık Cumartesi günü Konya Akşehir'de temel atma törenimiz var. Toplam yatırım miktarı 700.000.000 TL, % 30 Devlet teşvik ve hibeleri kullanılarak yapılacaktır.

Devlet'te yatırımlara %30 teşvik ve hibe veriyor diyorsun.
Ponzi bunlar demeye devam ediyor Smiley

Neden ponzi diyeceğim ama alabileceğim bir cevap yok.
Neyse dediğim gibi ben kazandığıma bakarım.

He tamam ponzi. sen akıllısın biz geri zekalıyız.  Grin Grin

full member
Activity: 672
Merit: 110
November 22, 2017, 10:35:45 PM
sısteme 11 000 tl gırdım gotumun dıbinde cıftlıklerı var gdp gordup en ufak suph eduyulcak bsey yok ..amk yeınde ona bakarsanız btc yde ponzı sen ben alcazda fıyatı yukselcek dımı .bunu kabul eden var mı bt cnın ponzı oldugunun ? olmadıgını bırı kanıtlaısn arz talep olan her sey ponzı turk mılletıne gore
newbie
November 22, 2017, 08:29:49 PM
member
Activity: 322
Merit: 16
November 22, 2017, 06:21:23 PM
o kanallar hayrına yapmıyor bu işi veya doğrumu yanlışmı bakmazlar aldıkları paraya bakar.
reklam işi bunu gerektirir. parasını verirsin reklamını yaptırırsın bu kadar basit.

diğer taraftan o çok güvendiğin kanallar daha düne kadar insanları öldüren zayıflama haplarının reklamını yapıyordu. bal adı altında şeker sattırıyorlardı. 100 liraya orjinal süsü verilmiş çakma telefon reklamları yapıyorlar.

senin banka ile sicilinde sıkıntı varsa 1 yılda aldığına dua et. sigorta kayıtları, ödemelerin almak istediğin evin raporu tamam, peşinatını da tam verdikten sonra kimse kimseyi uğraştırmaz.

hele senin 5 tane devasal çiftliğin olacak ve banka sana kredi vermeyecek gülerim ben buna
full member
November 22, 2017, 06:05:44 PM
Banko ponzi dolandırcıdan başka bir şey değiller
amk gıt o zaman reklam alan kanal d atv star  show tv ye ponzı oldukları soleee.kıskanclıkları bırakın.bnkadan kredın almak kolay mı amk.konut kredısı aldım anamı aglattılar vermedıler. 1 senede zor aldım agzı olan yarak gıbı konusuyor bu ulkede
full member
November 22, 2017, 06:03:19 PM
 bu adamlara haksızlık edılıor.bosa konusuon ınsanlar gercekten kıskanc ve bossunuz mk.adam butun ulusal kanalalara haber opldu hala ponzı demek nedır yahu
member
Activity: 322
Merit: 16
November 22, 2017, 05:02:35 PM
newbie
November 22, 2017, 04:12:59 PM
Bir çok kişi detaylı incelemeden ön yargı ile yine internette okudukları ile yorum yapmış.

Bir bankacı olduğumdan çok özet olarak çiftlik bank aslında size vadeli borçlanma senedi sunmaktadır.
Gelir ve gider tablosu çok nettir ve hesaplanabilmektedir.

Matematik yoksunu olanlar sunulan ürünleri ve bunun yem,depo gibi maliyetlerini hesaplayamadığından hemen ponzi damgasını yapıştırmışlar.
Ayrıca alınan hayvanlar bir yıllık olduğunda ponzi şüphesi uyandırmaktadır yazan var. Devlet bono ve repo ile borçlanma ihalesi açtığında süresiz ve sınırsız mı açıyor? Çiftlik bank'ta sizden borç alırken süresi ve sınırı belli olarak alıyor. Stoklarını ödeme dengesine göre artırmakta ya da azaltmaktadır.

Tüm araştırmalarım sonucu sistemin oldukça güvenilir olduğunu gördüm ve denemek amaçlı 700 TL ile girdim.
Toplam 37 gün ay oldu sisteme gireli ve 700 TL'ye karşılık 172 TL kazanmış  ve çekmiş durumdayım. Neden daha fazla yatırım yapmadığımı soran olur ise çünkü alt coinlerde arbitraj yapmak bana daha fazla kazandırıyor. Bu ay sonunda tekrar yatırım yapmayı planlıyorum. 4 ay sonunda zaten yatırımım amorti olacak.

Dolayısıyla çiftlik ponzi demeye devam edenler 1 sene önce de ponzi diyordu. 1 sene sonrada ponzi diyecekler. İlk açıldığında 9 TL olan en düşük tavuk yatırımı şu anda 19 TL olmuş durumda ve buna rağmen sistem hala karlı. Yine ürünlerin stoklu olması, yapılan yatırımların ulusal haberlere bile çıkması, kazancınız bir kısmı (%5) ile raf ömrü olan yani üretilen ürünlerin alıcısını hazır etmek amacıyla gümüşe dönüşmesi bile sistemin ponzi değil vadeli borçlanma ile yatırım aracı olduğunu çok net gösteriyor.

Bazıları ponzi demeye devam etsinler. Sistemden her gün 400 TL kazanan tanıdıklarım var. İsteyen olursa onlarında ekran resmini koyabilirim. Bir kere bile ödeme alamadığı olmadı ve yatırımını 4 ay sonunda amorti etmiş durumda. Şu anda karını çekmekte...

Çiftlik Bank ponzidir batacaktır diyenler. Şu anda hala batmadılar mı? Sisteme yeni girenlere ödediler şimdi ödemeyecekler gibi kısır bir döngüye girdiler.
Aynen bitcoin ile yeni tanışıp balondur, patlayacaktır diyenler gibi Smiley

Ponzidir diyenlere dikkat edin. Araştırmayıp kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmaktadırlar. Ayrıca daha sistemden parasını alamayan bir kişi dahi olmamıştır. Ponzidir yorumunu yapanlar; "Bir arkadaşım vardı parasını alamadı" evresinde bile değiller. Tam tersine yatırım yapan arkadaşlarım parasını alıyor evresindeler.

Daha da ileri gidip aramızda yatırım yapan varsa ifşa edelim yazan olmuş. Kendisine aşağıdaki tabloyu yolluyorum. İfşa edebilir.
Parasını çekemeyen bulursa onu ifşa etmeyi beklediğinden beni istediği kadar ifşa edebilir. zira ben kazandığıma bakarım Smiley

https://i.hizliresim.com/rJa35a.png
full member
Activity: 462
Merit: 102
November 22, 2017, 03:39:58 PM
Banko ponzi dolandırcıdan başka bir şey değiller
full member
Merit: 100
November 22, 2017, 01:43:09 PM
arkadaşlar bu ara piyasada bu revaçta çiftlik bank çok ilgin bir sistemi var.
ben ponzi olabileceğini düşündim  etrafımda giren bir çok arkadaş var
android uyugulama üzerinden fameville gibi bir oyun inek tavuk alıyorsun gerçek para karşılığında yetiştirip yumurta ve süt topluyon onlarıda satıyon gerçek para karşılığında Cheesy
burlarda duyan eden yok yeni bir kayros mu ki.
inceyecek arakdaşlar yada duymuş olan arkadaşlar yorum alabilirmiyim Smiley

Hocam gerçekten bu bir dolandırıcılık olmasa bile ne kadar para kazanılabilir ki ayrıca dolandırıcı oldukları bes belli,
member
Activity: 364
Merit: 20
November 22, 2017, 12:32:31 PM
Ancak oyun demek hafife almak olur çünkü kaydolduktan sonra verilen 15 altın ile sadece 1 tavuk alabiliyor ve çok da ilerleyemiyorsunuz. hesaplarıma göre sürekli başında olsanız bile ikinci tavuğu alabilmeniz 7 ayı buluyor.

eğer parayla oynarsanız (depoların hiç dolmadığını ve düzenli girdiğinizi var sayarsak) paranın kendini amorti etmesi en az 6 ayı buluyor.

elbette bu ideal şartlarda. ürün/altın grafiği olmaması gelirin muğlak olmasına sebep oluyor. üstüne hayvanların 365 günlük yaşam süresi ve depo maliyetleri de eklenince olay yine "acaba verdiğim parayı geri alabilecek miyim" türünde bir oyuna dönüyor.

arkadaşlar şu konuyu zıplatmaya gerek yok. burada bile hala bunlara inanan insanlar var.

bırakalım da çöp olsun arkalara gitsin
member
Activity: 933
Merit: 10
November 22, 2017, 12:24:16 PM
Bu ve bunun gibi pozi sistemlere para yatıran varsa Allah akıl fikir versin diyorum..
newbie
Activity: 79
November 22, 2017, 09:50:45 AM
Ancak oyun demek hafife almak olur çünkü kaydolduktan sonra verilen 15 altın ile sadece 1 tavuk alabiliyor ve çok da ilerleyemiyorsunuz. hesaplarıma göre sürekli başında olsanız bile ikinci tavuğu alabilmeniz 7 ayı buluyor.

eğer parayla oynarsanız (depoların hiç dolmadığını ve düzenli girdiğinizi var sayarsak) paranın kendini amorti etmesi en az 6 ayı buluyor.

elbette bu ideal şartlarda. ürün/altın grafiği olmaması gelirin muğlak olmasına sebep oluyor. üstüne hayvanların 365 günlük yaşam süresi ve depo maliyetleri de eklenince olay yine "acaba verdiğim parayı geri alabilecek miyim" türünde bir oyuna dönüyor.
member
Activity: 224
Merit: 12
November 08, 2017, 03:51:55 PM
bana da ponzi geliyor. dikkatli olmakta fayda var
member
Activity: 392
Merit: 13
November 08, 2017, 03:40:34 PM
Kapsamlı bir araştırma yapmışsınız. Doğruyu söylemek gerekirse bana da hiç güven vermiyor. Verdiğiniz bilgile için teşekkürler.
Pages:
Jump to: