iyi de arkadas daha gecen hafta butun bu haber sıtelerı ciftlikbank reklamları yapıyordu basaralı ceo dıye verıyorlardı ? işte turk medyası daha pazar gubnu atv nın ekopazar programında reklamını yaptılar 2 gunde ne degişti..konustuk dıolar sız her denene ınanıyormusunuz medya cıkan.o zaman hergun reklamını vermeyı neden kesmıyor show tv kanal d star ? sistemde referans gelırlerı kalktı .ayrıca bır dunya scam oyun varken paraları alıp kacmısken onların degılde neden cıftlıkbank öne cıktı adam cıftlık acıoz demese kımse konusmazdı demek kı bır kıskanclık var bu ıste.genede para ytrmayın parası kıymetlı olan bu kadar basıt.bnm degıl ben ytrm yaptım
arkadaşım yazıları okudum bir arkadaş demiş hangi hayvancılık kazancı katlıyor diye.
sende artis gibi çıkmış al bana 10 inek gör nasıl katlıyorum demişsin.
oradan da güzel bir soru sormuş hayvancılık yaptın mı yoksa hesapları kağıt üzerinde mi yapıyorsun diye.
bu soruyu es geçmişsin
ben kalkıp ekonomik dönüşüyle alakalı birsürü şey sordum onlara da cevap vermek yerine kalkıp saçma sapan haber kanallarının haberlerini örnek gösteriyorsun bana.
bu işlerden ne kadar anladığın belli.
o kanalların reklamları para ile.
antalya da işletmem vardı. atv den gezici muhabirler geldi abi bunun haberini yapalım çok güzel diye. bu odadan kaçış oyunları ile alakalı. dedim yapın. geldiler ekip halinde parası vererek oynadılar çok sevdiler. dedim yapın benim için hava hoş kayıtları da beraber hazırlarız istediğiniz yere ayrı kamera da koyabilirsiniz. (bu işleri bildiğim için rahat konuşuyorum atlamadım. ) en son tamam yapıyoruz ama abi bi montaj hazırlık ve yayınlama için ücret gerekiyor. şu paraya sana hazırlayabiliriz dediler. dedim o parayı ben youtuberlere veririm atv den daha çok müşteri çekerim ücretsiz yapacaksanız buyrun yapın dedim.
görüşeceğiz dediler o şekilde kaldı.
gazetelerin akdeniz sayfaları geldi. abi yapalım bunun haberini diye. ama bu kadar para alırız.
bu haber kanalları reklamlarını para ile yaptırır kimse keyfine yapmaz bu işi veya hizmet olsun diye.
şimdi sen haklısın bu adamlar güvenilir olduğu için reklamları dönüyor. (jetfadıl okadar dolandırdıktan yıllar sonra türkiye'ye yine geldi yine proje ile yine reklamları yapıldı) bu adamlar hayvancılığı çok güzel bir şekilde yapıyorlar.
bak bankacı bir arkadaş vardı onunla konuşması çok güzeldi. mantıklı konuşuyor adam. senin gibi alakasız yerlerden aynı şeyleri döndürüp döndürüp servis etmiyor.
hadi yolun açık olsun. kazancın bereketli olsun.