Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank’ın Bitcoin Madenciliği Yaptığına Dair Video Ortaya Çıktı - page 2. (Read 922 times)

member
Activity: 322
Merit: 10
hakketen bu çiftlik bank tan gına geldi yeminle..
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Eğer Çiftlik Bank'ın ilk yükseldiği sıralarda Bitcoin'e yatırım yaptıysa ciddi bir varlığı vardır. Bu ponzi sistemini de bu kadar uzun süre devam ettirmesini de Bitcoin'e bağlayabiliriz. Üyelerin ödemelerini Bitcoin'den kazandıkları ile yapıyorsa çifte kar elde etmiştir. Paraları da yurt dışına Bitcoin olarak çıkardığını düşünüyorum. Düşünceme göre Mehmet Aydın bizim yerli balinamız olabilir. Ciddi kripto varlığının olduğu yüksek ihtimal.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Çiftlik bank neden bu forumda konuşuluyor ya, gerçekten kriptoparaların itibarını zedeleyen bir iş yaptı ve şimdi uruguay'da parayla mala vuruyodur.. helal olsun tosunuma adam işini biliyor, onca koyuna bir adet çoban lazım çok değil.
member
Activity: 280
Şimdi bu madencilik yapan cihazlar ve madencilik için kullanılan binaya ne olmuştur acaba, yani şu an ne yapıldı kayyum mu atandı
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
bugun cikan haberde de karisinin konu ile ilgili konustugu ve ciftlik bankin sahibinin yurtdisindan cok fazla mining cihazi getirtmeye calistigi fakat gumrukten gecmedigi, daha sonra baska bir yerden satin aldigi yaziyordu. acaba gercekten bu cihazlari sattilar mi merak ediyorum
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
bu adama para kaptıranlara acımıyorum.
hatta sermayenin böyle salaklardan dolandırıcıda olsa zeki insanlara aktarılması insanlık için hayırlıdır.
zamanında uyarınca küfrediyorlardı uyanıklar.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Onca insani dolandirdi ve parayi alip kacti. Su an o parayi degerlendirme yolundadir. Bence bu adam adini temizlemek icin o paralari geri odeyebilir. Ama oncesinde o parayi birsekilde katlayacaktir. Ya da asla geri donmeyecektir Uruguaydan.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
Bu tosuncuğun dolandırdığı insanlara çok yazık oldu, resmen son paralarını eldekini avuçtakini bu tosuncuğa yatırdılar, nasılda uruguaya kaçtı, yani hiç mi uçuş yasağı falan koymadılar anlamadım resmen
member
Activity: 238
Adamın kaçmasının sebebi anlaşıldı. Madencilik yaparken biraz da yatırım yapayım demiştir sonra piyasa büyük düşüş yaşayınca hemen kaçtı mecburen Cheesy
member
Activity: 336
Merit: 11
Bu tosuncuk insanlari dolandirip paralarini alip kacti yetmezmis gibi bir de bitcoinin adini agzina aliyor. Bu bence kotu reklam olacaktir.
newbie
Activity: 182
Maalesef ulkemizce bir cok kisi tarafindan bitcoine olan bakis acisi degisecektir maalesef. Yani ayni haberde geciyor olmalari uzucu.
newbie
Activity: 189
Bu adamın bitcoin e bulaşması ve bu şekilde ifşa olması ülkedeki bitcoin prestiji açısından çok kötü oldu. Çiftlikbank ve bitcoin nin isimlerinin bir arada olması kötü oldu.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
tv de haberde antminerları kaçmadan satmış dendi.
member
Activity: 294
Merit: 11
zaten böyle bir şey yaptıkları bariz açıktı ya yatırım yapan arkadaşlardan aldığım bilgilere göre böyle bir madencilik yaptıklarını tahmin ediyordum sürpriz olmadı
member
Activity: 205
Coming Soon
Ellerindeki ikinci el S9 Antminerları oyun içerisinde sucuk, peynir... sattıkları şarküteriden 30 bin TL'ye kaktırdılar giderayak ve sanırım en son stokta yok yazıyordu.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Çiftlik Bank belki de bir süre bitcoin'in ekmeğini yiyerek yatırımcılarına ödeme yapmayı başardı.Daha sonra bitcoin'in inanılmaz yükselişi durunca adam paralarını toplayıp Uruguay'a kaçmaya karar verdi.Bakalım devlet bu madencilik için kullanılan cihazlara el koyacak mı Huh
newbie
Activity: 126
Benim merak ettiğim şuan da üretim yaptığı makinalar burda mı kaldı ve kimde
newbie
Activity: 126
Mehmet Aydın kripto parayada el atmış baksanıza
Yapamadığımız kalmamış asamın yahu
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
milletin zararını da bitcoin cinsinden ödeyeceği gündeme geliyor umarım gerçekten yapar böyle birşey ve herkesin mağduriyeti giderilir
full member
Activity: 196
Merit: 100
Çiftlikbank olayının patlayacağı zaten çok ortadaydı.Basında son zamanlarda bu kadar üstlerine gidilmese belki 1-2 ay daha ilerleyebilirlerdi ama basında haklarındaki gerçekler yazılmaya başlandıktan sonra yeni üye girişi durdu.
Pages:
Jump to: