Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank’ın Bitcoin Madenciliği Yaptığına Dair Video Ortaya Çıktı - page 5. (Read 924 times)

member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Maden para kazanıyorsunuz insanların paralarını günlük değil aylık ödemeye niye başlıyorsunuz? Çiftlikbank sahibi gözüken tosuncuk aslında maşadır. Adamlar muhasebecilerini ön plana çıkarmış. Hikaye daha büyük. Şimdi yeni proje üretip gene garibanları kazandıracaksınız be. Videodaki madencilik tesisi onlara ait değil. Adresi versinler bakalım. Madencilik suç değil.

Adam bu işi yapıyorsa bile adre vermez. Btcturk , paribu adres veriyor mu? elinde silahlı 10-15 kişinin orayı bastığını düşünün ancak bu adamın çiftlik olayı tamamen scam
member
Activity: 462
Merit: 10
Haklarında dönen o kadar dedikoduya soruşturmaya rağmen bu adamlar hala işlerini büyütüyorlar ve yeni yeni şubeler açıyorlar. İşin sonu nereye varacak gerçekten çok merak ediyorum.
full member
Activity: 344
Merit: 100
Maden para kazanıyorsunuz insanların paralarını günlük değil aylık ödemeye niye başlıyorsunuz? Çiftlikbank sahibi gözüken tosuncuk aslında maşadır. Adamlar muhasebecilerini ön plana çıkarmış. Hikaye daha büyük. Şimdi yeni proje üretip gene garibanları kazandıracaksınız be. Videodaki madencilik tesisi onlara ait değil. Adresi versinler bakalım. Madencilik suç değil.
member
Activity: 84
Merit: 11
Hikaye bunlar. ARkadaşlar adamlar yurdışında bir firmaya gidip iki çıktı alıp astıktan sonra gayet rahat kendi tesisiymiş gibi çeker çıkar 5 dk lık izin alıp.
Bunlara aldanmamak gerek.
Velev ki yapıyor madencilği , sizin olmayan bir makinadan adamın insiyatif sınırlar içerisinde istifade edeceksin.
İstediği kadar paylaşır istedğinde kapatıp kaçar.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ben bitcoin madenciliği yaptığına da inanmıyorum.Yapıyorlarsa bile bu arkadaşlar buradan gelen karı yatırımcıları ile paylaşacak mı arkadaşlar cidden.Benim tavsiyem katılmayı düşünen arkadaşların Çiftlikbank isimli oyundan uzak durmaları gerektiği yönünde.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Bu elemanların reel ticaret yapmadığı belliydi zaten. Bu kadar parayı nerede işletebilirlerdi ki zate? Bitcoin ile işletip üyelerine kar dağıtıyormuş işte.
newbie
Activity: 126
Bitcoin madenciliği neticesinde çoğu şirket zengin oldu
Ve buna mukabil bizimde şirketlerimizin de madenciliği yaparak zengin olması lazım
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Arkadaşlar ben hiç inanmıyorum Çiftlik Bank projesine.Maalesef ön yargılı mı yaklaşıyorum bilmiyorum ama aklıma direk ponzi ve saadet zinciri olabileceği geliyor.Umarım ben yanılıyorumdur ama bu kadar yüksek kar oranını düzenli bir şekilde sürdürmeleri mümkün değil.
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Video kaldırılmış ancak youtubetan bir video buldum bitcoin madenciliğine dair çiftlikbankın baya büyük bir madencilik sahası var gibi duruyor umarım ciddi bir iş çıkarırlar kimse dolandırılmaz.
bitcoin madenciliği farmı gerçek ise büyük iş çıkarırlar gerçekten! büyük dolandırıcılık mı olur yoksa büyük yatırım mı onu bilemem
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Video kaldırılmış ancak youtubetan bir video buldum bitcoin madenciliğine dair çiftlikbankın baya büyük bir madencilik sahası var gibi duruyor umarım ciddi bir iş çıkarırlar kimse dolandırılmaz.
member
Activity: 476
tombik ceosu zaten bitcoin, bitcoin deyip duruyordu demekki bundanmış.
bide bu işe para yatırıp ölümüne savunanlar var allah akıl fikir versin.

para yatırmış anlarım da. bu iş çıkmadan önce hayvancılık yapıyor diye ölümüne savunuyorlardı. şimdi kalmışlar görün bak nasıl da zekilermiş bizden hayvancılık yapacağız diye topladıklarıyla parayla madencilik yapıyorlar diye mutlu olup daha ateşli savununyorlar.

zor bu insanları anlamak.

Harbiden böyle bir savunma yapıyorlar mı? Kandırıldığını ilan etmek zordur aslında, başka bir çıkar durumu olmadıktan sonra insan zorlanır hata yaptım demeye.
newbie
Activity: 8
benim anladığım üyelerden aldığı paraları sorunsuz yatırıyor. demekki bitcoin madenciliğinden kazancı oldukça iyi. fakat onlarla çalışacak bankanın olmaması para transferini olumsuz etkiliyor. belki buradan çatlak çıkar. bunlar ilk başta şeffaf olsaydı belki tüm bunlar yaşanmayacaktı. bence ellerindeki bitcoinleri alıp farklı bir ülkede bile sıfırdan başlayabilirler.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Bu haberi gördükten sonra Çiftlik Bank'tan iyice soğumaya başladım.Sağı solu belli olmayabilecek bir oluşum gibi geliyor bana da.Bence de uzak durulmalı ya da dikkatle değerlendirilmeli.
full member
Activity: 434
Merit: 112

para yatırmış anlarım da. bu iş çıkmadan önce hayvancılık yapıyor diye ölümüne savunuyorlardı. şimdi kalmışlar görün bak nasıl da zekilermiş bizden hayvancılık yapacağız diye topladıklarıyla parayla madencilik yapıyorlar diye mutlu olup daha ateşli savununyorlar.

zor bu insanları anlamak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Zamaındada cointellect üretim yapıyor işte kabinler sunucular vesaire bir sürü video hatta canlı video dahi var dı sonu ne oldu ? ponzi ve patladı bununda ondan farksız olmayacağı kesin duruyor.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
member
Activity: 294
Artık para göndermiyor üyelere. Mining yalanı çıktı şimdide.

denetlemeden dolayı banka hesapları blokelenmiş dediklerine göre. bu yalan dolandan en yakın zamanda kurtuluruz inş.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Şimdi sitelerine baktım ponzi ya da saadet zinciri olmadıklarını kanıtlamak için yeni üye alımını durdurmuşlar. Bu oluşuma karşı her zaman tedirgin yaklaştım bundan sonra da uzak duracağım.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Kaç zamandır sağda solda duyarım bir çiflik muhabbeti falan pek umursamazdım. şimdi baktım da iyiki oralı olmamışım. İnsanlar bu tarz şeylere nasıl kanıyor anlamıyorum. Bişey size sürekli kâr ettirir mi? Buna inanan para yatıranlar olmuş. Hemde bizden kripto para konusunda daha tecrübeli kişiler birde içlerinde.
newbie
Activity: 168
abi buda bi nevi dolandırıcılık millet hayvancılık yaptığını sanıyodu Cheesy valla hayvancılıkla o kadar para kazanamayacağı aşikardı en azından yatırımcıların mağdur olmaması güzel bişey.
Pages:
Jump to: