Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank’ın Bitcoin Madenciliği Yaptığına Dair Video Ortaya Çıktı - page 4. (Read 924 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Ciftlikbank ve kripto piyasasinin bir baslik altinda olmalari piyasa icin olumsuz bir reklam bana kalirsa sonucta bir dolandiricilik olayiyla kripto piyasasinin bir alakasi olamaz.
newbie
Activity: 224
ortaya çıktıdan ziyade bunu reklam olarak yaptılar diye biliyorum.bakın paranızı her türlü değerlendiriyoruz, hep birlikte kazanıyoruz diye..
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Kesinlikle bunun icinde de bir is cikacaktir. Tosuncukta bir yol daha bulup insanlara kaybettiklerini geri kazandirma umuduyla yeniden dolandiracaktir. Halkimiz buna hazir zaten Smiley
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Jetfadıl dolandırdı üstüne geldi tekrar dolandırdı sonra geldi yine dolandırdı en son Caprice Gold ile geldi yine dolandırdı. bu tosuncuk birkaç yıl sonra yine gelip yine dolandırırsa hiç şaşırmayın.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
bitcoin çiftlikleri ile ilgili videolarını 1-2 ay önce yayınladılar ama ekşisözlükte 2017 ağustos ayında  bir yazar , çiftlikbankın paraları bitcoine çevirdiğini yazmış . eğer böyle bir durum varsa tahmin edilenden çok daha fazla para kazanmış olabilirler . bana göre bitcoin işine 1-2 ay önce girmediler , paraları kaçırmak için çok önceden planladıkları bir durumdu .
member
Activity: 268
Merit: 12
Kandırılmaya çok müsait bir millet olduğumuzu böylelikle bir kez daha görmüş olduk. Belliydi aslında çiftlik bankın bu tarz birşey yapacağı.
newbie
bu adamlar söylenenden çok daha fazla kazandılar.yaklaşık 3 senedir para akıyor, sadece banka fazinden bilen kaç milyon daha kardalardır.ayrıca bitcoin düşük fiyattayken baya bitcoin aldılar diye duymuştum.sonra madencilik falan..
newbie
Activity: 79
Adam şimdi o coinleri Uruguay da takır takır yiyordur. Adam her kanaldan saldırıyor boşu yok adamın.
Diyecek bir şey yok Smiley
member
Activity: 104
Merit: 19
Şimdi bu çiftlik bank milleti dolandırıp gitti. Bitcoin ile işlemleri olduğu da biliniyor. Maalesef halkın aklındaki bitcoini bile etkileyecektir. Umarım devlet borsaları kapatmak tarzında bir şeye bulaşmaz Smiley
newbie
Activity: 280
    Adam uyanık parayı nereye yatıracağını biliyor tabi bunu milletten topladığı para ile yapınca işler değişiyor dolandırcılıktan aranmasının dışında bu mallarada büyük ihtimalle devlet el koyacak hangi mağdurda yetecekse
member
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bu çiftlik bank muhabbetine bir türlü güvenemedim hala da güvenmiyorum. Bu işin içinden bir bit yeniği çıkacak ama hadi hayırlısı.
Abi aklı olan güvenmezdi zaten ama yine de öngörü olarak bu postu tekrar anıyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Sahtekarlık diz boyu,Kandırılmayı seven bir milletiz, Jet Fadıl kaç sefer dolandırdı bu milleti ama hala akıllanmıyoruz. Madencilik yapsa nolur yapmasa nolur üç kağıtçılar parayı alıp toz oldular.

http://www.milliyet.com.tr/ciftlik-bank-bitcoin-madenciligi-teknoloji-haber-2592452/
full member
Merit: 100
Bunları zaten işe başladıktan sonra söylemişlerdi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama daha önce duymuştum sanki böyle bir şey. Ama farklı videolar çıkmış olabilir.
jr. member
Merit: 2
Hayret, kimse yazmamış. Çiftlikbank balonu pataladığına göre aklımda tek soru var? Acaba antminer cihazları ne yaptılar  Grin

bi ara bir haber daha çıkmıştı cihazları satıyorlar diye. Gerçi ben o videonun gerçek olduğuna dair şüphelerim vardı da.
member
Activity: 152
Merit: 12
Hayret, kimse yazmamış. Çiftlikbank balonu pataladığına göre aklımda tek soru var? Acaba antminer cihazları ne yaptılar  Grin
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Çiftlik bank mevzusunda düşünülen şeyler az çok belli aslında, bunun garip bir hayran kitlesi de var sosyal medyada bazen rastlıyorum. Nesi savunuluyor anlamam mümkün değil. Ben uzak duruyorum, yaklaşanın eli yanabilir.
newbie
Activity: 126
Bitcoin gibi bir alana el atması zaten kaçınılmazdı
Çünkü çiftlik bank yenilikçi bir politika izleyen şirket
member
Activity: 713
Merit: 31
Uzak durması gereken bir oluşum ponzidir keza turcoin diye bir şey daha türedi o da ponzidir aman uzak durunuz.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Ben inanmıyorum bu duruma. Bölye bir şey yapmış olsalar hopörlerler ile ilan etmeleri lazım. Baksanıza Turcoin ci adama olmayan btclerini dahi pazarlamaya çalışıyor.
member
Activity: 120
Merit: 22
aa o gelen merit mi?
Eğer video gerçekten onlarınsa sağlam kurulum yapmışlar.  Undecided
Pages:
Jump to: