Pages:
Author

Topic: Çiftlik Bank’ın Bitcoin Madenciliği Yaptığına Dair Video Ortaya Çıktı - page 3. (Read 924 times)

full member
Activity: 238
Merit: 105
Bu çocuğun bir bitcoin ile ilişkilendirilmediği kalmıştı. Bu olaydan sonra kripto paralara saadet zinciri diyen adamla direk ilişkiyi kesiyorum. Arkada ne olduğunu hiç bilmeden direk çiftlikbank benzetmesi yapmalarını kabul edemiyorum.
Bu arada video kullanılamıyor diyor dostum.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bu video son zamanlarda popüler oldu
Çiftlik bank başlı başına bi senaryo gibi
newbie
Activity: 88
Ya şimdi bu dolandırıcıların adı bitcoinle anılacak sonra bak nolmuş napmış demek ki dolandırıcılar kullanıyor falan diyecekler yine kötüleyici haberlere ortam hazırladı bu durum. Ya bunlar her açıdan zarar
member
Activity: 231
Merit: 10
bitcoin madenciliği yapıyor tamam ama gelirin o kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum, bence bütün parayı başka başka türlü şeylere yatırdılar bunlar,
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Artık bir hafta sürer tosuncuk haberleri, adamlar öyle bir istismar yapmışlar ki açılışta edilen dualara filan bakıyorum; bunlar nasıl insan bunlara nasıl kanıyorsun bire muhterem demek geliyor içimden...
member
Activity: 322
Merit: 12
Bu cocuga kanipta o kadar para kaptiranlara yanarim. Yazik oldu. Cocuk bir sekilde degerlendirip katlamaya devam edecektir parayi.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Video kaldırılmış bakamadım. Ama adam iyi dolandırdı ve yatırım yapacağı yeride iyi seçmiş. Masum insanların böyle paralarını yemesini istemem tabi ki ama insanımızda salak olmasın abi yapıcak bir şey yok. Akıllı olup bu işlerin ciddiyetini anlamak lazım.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bence uzucu bir durum. Insanlari dolandirarak kazandigi parayi bitcoin madenciliginde kullanildigi soyleniyor. Sizce de kotu bir reklam degil.
member
Activity: 322
Merit: 16
Adam zaten beleş para kazandı. Elimdeki para ile istedigini yapar ki bu işe de girmesi normal
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Tosun koydu geçti vallahi biz zamanında çiftlik bankın sadece bitcoin'in popülerliğinden yararlanmaya çalışan bir ponzi olduğunu belirtmiştik, insanlar bunu kabul etmek istemedi hangi sistem sizi dört ayda roi edebilir ya? Çiftçilik bu kadar kârlı olsaydı Türkiye'de 20 milyon insan bok varmış gibi İstanbul'da yaşamazdı.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Hiç görmedikleri ponzilere para yatıran insanların  gördükleri sisteme para yatırmaları gayet normal. Tosunun tipi çokta önemli değil, zaten belediye başkanları, ünlü oyuncular vs.vs. Tosunun kıçında pervane olmuşlardı.

Vesselam zeki elemanmış. Yatırımcı Türk milleti ise malesef herzaman olduğu gibi kolay para kazanma hırsı ve arzusuyla evini, arabasını, arsasını sattı ve Çiftlik Bank’a yatırdı. Sonuç olarak kolay ve hazır paranın anca fare kapanında olduğunu birkez daha anlamış oldular.

Bu saatten sonra bir bardak soğuk su üzerine bitcoin alsınlar kalan paralarıyla. Hazır bitcoin düşükken kırk yılda bir mantıklı yatırım yapmış olurlar.
newbie
Activity: 79
Adam her koldan saldırmış. Çıplak gösteren gözlük satmış adam daha ne olsun.
Ötesi yok. Filmini çekmek lazım bu zat ın Smiley
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
newbie
Activity: 196
bu çocuğun kafası çalışmıyor değil.zaten siteyi o kurmuş, yazılım bilgisi var.bitcoini de bilmesi gayet normal.para da akıyor, iyi yere yatırım yapmış..
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Günlük getirisi 180.000$ yapıyor arkadaşlar en son 2bin makina var diyordu. Şimdide insaat işine girmiş yabancı ülkede. En azından batma sorunu olmayacak adamda heray 15milyontl beles sermaye miningden hele bitcoinin 3x yaptıgını düşünün ohh. Bu kadar salak oldugunu bilseydik bizde birkaç sey yapardık.
member
Activity: 152
Merit: 12
Ben bu çocuğun tek başına böyle bi işe kalkışabileceğini düşünmüyorum. Muhtemelen arkasında belirli kişiler var. Bu çocuk muhtemelen cilgintavuklar.com misali bir site açıp paraları götürmek istedi. Baktı iş tuttu gerçeğe çevirmeyi düşündüler. E tabi o noktadan sonra profesyonel akıl vereni de çoğaldı yanında olanı da  Grin
member
Activity: 364
Merit: 20
O yasta bir cocuga ki tipinde hayir yok insanlar nasil oluyor da inaniyor anlamiyorum. Maden isinin altinda da baska bir olay vardir.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Cihazları toplayıp gittimi cihazlar nerde acaba şimdi bazı çiftlikleri duruyor halen jandarma korumasında satmadı heralde.
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
https://www.youtube.com/watch?v=DzqCJ7tgz90

rap te yapmış
ya bu çocuğun sırf tipine bakarak puan veriyorum.
millet nasıl inanıyorda yatırım yapıyor ya. anlamak mümkün değil.
ha çocuk ponzi bir olayı gerçeğe çevirmek istemiş ama bir yerden sonra kesmesi gerekirdi
devam ettirerek aptallık yapmış, bozuk bir sistemi hiç bir yolla telafi edemezsin.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Bizim insanımızın akılları başlarına hiç gelmeyecek anlaşılan.Sırf diğer katılanların hepsi aptal olamaz mantığıyla katılmış bu projeye millet ve sonuç hüsran.Adam dünyanın parasını dolandırıp kaçtı.Ama yine de akıllanmaz böyle insanlar.
Pages:
Jump to: