Pages:
Author

Topic: Coin fiyatları ne zaman haraketlenir ? - page 11. (Read 1569 times)

full member
Activity: 392
Merit: 101
Hocam ben bu günleri öngörüyordum, ki zaten yavaş yavaş da hareketlendi gibi, bence 1 ay kadar sürer bu hareketlilik
member
Activity: 189
Merit: 10
Bitcoinin sakin olduğu %1-2 artış gösterdiği dönemde direkt altlara geçiş yapıyorum yatırımcı sakin ortası dalgasız denizi sever  Grin
member
Activity: 448
Merit: 11
şu an zaten koin satın alma zamanı böyle duraklamalar sürekli olurki yatırım yapma fırsatı doğsun elinizde ne var ne yok yatırın derim
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
Çok kötü bir ayı piyasası geçirdik ve hala geçiriyoruz sanırım. Ne zaman düzelir bilmiyorum ama 1-2 aya düzelir gibi geliyor. Daha sonra 5-6 ay boğa piyasası devam eder ve tekrar durgunluk başlar. Bu döngü aşağı yukarı hep böyle gitmiş yine öyle olabilir.
full member
Activity: 201
Nisan Mayıs Hazira. daha erken beklemiyorum çünkü düşme oranları çok oldu toparlanma zaman alır. 500 milyar dolarlık pazarın kısa zamanda toparlanması beklenmesin. sabır!
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Hükumetlerin politikaları değişmediği sürece pek hareketleneceğini düşünmüyorum
Bi de vergiler azalmadıkça
newbie
Bence eskisine nazaran daha hareketli ama eskisini geçmesine iki  üç ay daha var
member
Activity: 112
Bitcoin ve altcoin fiyatları Mart ayında ve Nisan ayında hareketlenir. Panik satışına yönlendirilen kullanıcı sayısı yüksekliği nedeniyle borsa hacimleri azalmıştı. Balinalar kar edebilmek için yakında piyasayı gazlama başlar.
member
Activity: 294
coin fiyatları ne zaman hareletlenir sorusu sanıyorum bir çoğumuzun aklındaki en önemli sorulardan bir tanesi. Ben de onu bekleyenlerdenim hareketlense de canlılık katsa piyasaya zevk çıksa tad alamıyoruz resmen.
member
Activity: 560
coin fiyat hareketliliğinde çok kriter var ve benim görebildiklerim pek azı. balina fiyatın pul değerine düşmesini ister ki yatırımcılar kesinlikle bunalıma girsin %50 veya daha yüksek oranlarda zarar ile kapatsınlar işlemleri. balinadaki doyun noktası neresi ise planını yapar bu kadarı yeter der ve uçurur fiyatı ve uçurmasında da en az düşüşte olduğu kadar çok tuzağı da çoktan kafasında kurmuştur.
full member
Activity: 238
Bitcoin biraz biraz hareketlenme gösterdi fakat aynı şeyi diğer coinler için söylemek biraz zor, yatırımımın büyük bir kısmı altcoinlerde olduğu için halen bir kıpırdanma beklemekteyim
member
Mayısa doğru hareketlenir diye düşünüyorum iyi bir artış olacak bence ama bu aralar bu düzeyde devam eder.
member
Activity: 269
Merit: 20
Yükselişe daha var beyler. Yayı geri çekmeden oku fırlatamazsınız. En az 1-1,5 ay daha var yükseliş için. Altlar bir o kadar daha dip olacak ki ancak yükseliş başlasın.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Coin fiyatları hiç bir zaman durağan olmadı zaten ve her dakika hareketli. Hareketten kasıt fiyatların yükselmesi anladığım kadarıyla. Ben bir süre daha astronomik yükseliş beklemiyorum, biraz daha bekleyeceğiz sanırım.
member
Activity: 392
3 GÜNDÜR piyasa genel analize baktığımızda emin olmamak ile beraber alt coinler için yukarı doğru hamle gelmeye başladı ,balinalar kimseye hissettirmeden alt coinleri zirveye çıkarabilir ,insanlar baharın geldiğini yolun yarısında anlayabilir ,eller tetikte olsun.
member
Activity: 336
Metahash
Düşüşten sonra hala tedirginlik var, alt lar inanılmaz düştü. Bitcoin buralarda tutunur ve yukarıya hareket başlarsa hacimler de yükselir, 2 yıl öncesine kadar bu kadar hacim ve hareketlilik de görünmüyordu
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Btc kan doğramayıp 12k üstünde tutunursa altlarda hareketlenmeye başlar.Mart sonuna doğru yavaş yavaş yerine gelmesi gerek artık.Şubattaki düşüş gibi tekrar düşüş yaşarsak altlar 3-4 ay kendine gelemez birdaha.
newbie
Activity: 210
benim için hala bir hareketlilik yok.ne coin aldıysam hepsini çok yüksekten almışım.bir daha başkasının lafıyla ilk ve son yaptığım iş.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Hazirana dogru piyasa hareketlenmeye baslayacaktir. En gec tabi bu. Yani dususu firsat olarak gorenler icin son zamanlar.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Sabretmekten ve desteklemekten baska yapacak birsey yok bence zaman piyasayi hareketlendirecektir.
Pages:
Jump to: