Pages:
Author

Topic: Coin fiyatları ne zaman haraketlenir ? - page 6. (Read 1569 times)

member
Activity: 112
Merit: 10
haziran ya da temmuz ayları kripto para pazarının yükselmeye başlayacağı aylar olur. 6 haziran çok zikredildi, 6 haziran geldi geçti ama tarih olarak konuşulmasına rağmen beklenti gerçekleşmedi.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Gayet sabah saatlerinden itibaren ve aksama kadar yükselişteydi 6 haziran denildi bence bir etkleşim olduğu doğru bakalım devam edecek mi?  hayretle izliyorum...
newbie
Activity: 28
Merit: 0
he yaa ben kendimi sabırsız bilirdim ama bi baktım kripto bizi sabır taşına çevirmiş bir yönden güzel ama kazansaydık eydi Cheesy Cheesy Smiley
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
6 haziranda geldi çattı bu bitcoin ezber bozmaya devam edecek gibi duruyor. Ne yukarı ne aşşağı salınıp duruyoruz. Sabır sabır sabır taşına döndük.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Koin fiyatları balinalar tamam piyasa yukarı dediğinde tekrar hareketlenecektir , fakat bunda en büyük gösterge bitcoindir , eğer bitcoin fiyatı çıkarsa kısa zaman sonra alt kinlerde çıkışa geçecektir.
jr. member
Activity: 630
Bitcoin tekrar hareketlenmeye basladiginda yine eski gunlere doneriz. Kimse begenmesede patron hala bitcoin ve o nederse piyasalarda o oluyor. Bu nedenle bitcoini takibe devam ediyoruz 😃
member
Activity: 350
Merit: 11
Kripto piyasası bitcoin fiyatı iyicene yükselmeden hareketlenmesi imkansız gibi , bitcoininde yerinden kıpırdadığı yok , sanırım 2018 yılı içi çok ümitli olmak lazım , yıl sonun kadar mecbur sabredecek gibi.
member
Activity: 196
Forumda 6 haziran olarak baya dillendiriliyor fakat bence daha uzun süreler lazım. Fiyatını buralarda iyice kabul ettirdi ve yükselecek. Sadece doğru zamana kadar beklemek gerekiyor
member
Activity: 314
bunun belirli bir tarihi yok her an olabilir belki de hiç olmayabilir yeterki btc ye güvenin gerisi fazlası ile gelecektir diye düşünüyorum
newbie
Activity: 140
2018 de beklentiler çok yüksekti yılın ortasına geldik eğer haziran ayında da bir hareketlilik olmaz ise sonbahara dan sonra belki coin fiyatları yükselir. Bekleyip göreceğiz.
newbie
Activity: 168
Mevcut kripto para piyasasına bakarsak eğer, koin piyasasının hareketlenme zamanı geldi gibi gözüküyor ama hareket yapacak derken terste de bırakabilir bizi. Dikkatli olmak lazım.
newbie
Activity: 94
kötüye gidiş hızla devam edecek gibi görünüyor çok bilindik coinler tarihi dip rakamlarına ulaşmaya başladılar. bundan sonraki süreçte izle seyret ve üzül politikası güdeceğiz
newbie
Activity: 98
ulkeler bitcoin i kabul ederse insanlarlar daha fazlar öğrenirse hareketlenir bence .
member
Activity: 252
alt coinler senenin ilk yarısında bir kere yükseldiler ve düşüşe geçtiler şimdi düşüş ısrarlı bir sekilde devam ediyor belki sene sonuna doğru tekrar yükselme eğilimine gireceğini tahmin ediyorum.
newbie
Activity: 252
Bitcoin fiyatları yavaş yavaş yükselme moduna girdi.benim tahminin temmuz ayında iyi bir yükselişe geçecek.
jr. member
Activity: 84
Piyasada hergun hareket var lakin bu hareket bir ya da iki coinde. 2017 sonunda tum piyasa yesildi. Ayagindaki corabi koysan %70 kar getirisi vardi simdi yatirimci uzgun yatirimci hodl durumda.Insallah yaz sonuna dogru eski yesilligine kavusur
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Sonbahara doğru, olmadı kışa doğru hareketlenir. Şimdi herkes yaz tatili planları yapıyor. Kripto para piyasası fazla hareketli geçmez. Birkaç ay bekleyin sonra görürsünüz piyasa nasıl hareketlenecek.

Kesinlikle! Size katılıyorum. Özellikle Kasım öncesi pozisyon almak çok önemli benim düşünceme göre. Kasım'da Bitcoin'in sıçrama yapması hatta tekrar 20k dolara dayanacağı söylemleri şimdiden kulağıma geliyor.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Sonbahara doğru, olmadı kışa doğru hareketlenir. Şimdi herkes yaz tatili planları yapıyor. Kripto para piyasası fazla hareketli geçmez. Birkaç ay bekleyin sonra görürsünüz piyasa nasıl hareketlenecek.
jr. member
Activity: 372
Bitcoinin yukselişinde altcoinlerin hareketli bir sekilde dusmesi daha sonra bitcoin in tekrar stabil hale gelmesini beklememiz gerekiyor. O zaman cümbür cemaat yukselişe geceriz.
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
Duzenli bir yukselise baslamasi icin cok az kaldi bence. Piyasa su anda bile ara ara guzel yukselisler yapiyor.
Pages:
Jump to: