Pages:
Author

Topic: Coin fiyatları ne zaman haraketlenir ? - page 9. (Read 1569 times)

full member
Activity: 392
Merit: 101
Bu ufak artış hareketleri bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor. Ama ben öncekine göre yeni direnç noktalarıyla kademeli bir artışa doğru sürüklenme olacağını düşünyorum
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Bende size aynen katılıyorum anlam veremiyorum amma ve lakin elimi her neye atarsam atayım kuruyup gidiyor allah sonumuza hayır eylesin inşaallah.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
malesef uzun bir süre hareket olmaz zaten düşüşte hep elinizde coin varsa satmayın dursun bir kenar da derim belki ilerleyen süreçte yüzümüzü güldürürler Smiley
member
Activity: 392
Merit: 10
Nisan ayı ile birlikte bir nebzede olsa kripto piyasasında br hareketlilik başlamış oldu , çok fazla mutlu edecek düzeyde olmasada geçtiğimiz 3 aylık düşüş periyodunu düşününce bu ana şükrediyoruz , mayıs ayıda biraz daha piyasa toparlanacaktır.
member
Bu soruyu çok fazla görüyorum herkes aynı şeyi soruyor.İçimden balık kavağa çıkınca demek geliyor bazen Smiley Hareketlenecek arkadaşlar ama bunun net bir tarihi yok. Yani Aslında yavaştan piyasa hareketlenmeye başladı ama hangi coinin ne kadar artacağı veya azalacağını kestiremiyoruz. Ether 2 gün önce 700 dolardı. Dün 600 dolardı bugün 650 dolar çok dengesiz ama direniyor. Coinlerde bir direnç söz konusu.
member
Activity: 154
Yavaş yavaş yeşillenmeye yaklaştığımızı düşünüyorum bitcoin fiyatının 10bin doları aşacağı günler yakındır ve boğa piyasası yolda görünüyor
member
Activity: 364
Merit: 20
Bitcoin kendini toplama cabasina girdi. Bu yavas cikis bence guzel olacak cunku altcoinlerinde cikisa ihtiyaci var.
member
Activity: 336
Merit: 11
Piyasa ciddi bir hareketlenmeye basladi bence. Oldukca guzel devam ediyor. Umarim boyle devam eder.
full member
Activity: 616
Merit: 100
9.000$ seviyesinin çok kalıcı olmadığı belliydi ve bir düzeltme bekliyorduk. Bu düşüşte endişe etmeden yeni yükseliş zamanını bekleyebiliriz. Bu yaz sıcak geçecek Smiley
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Aslında yeterince hareketliler, son bir haftaki yükseliş memnuniyet verici. Piyasa ani yükselmesini beklemiyorum hatta böyle bir yükselmenin iyi olmayacağını düşünüyorum.
newbie
Merit: 0
hala bekliyoruz zararımızı kapatalım diye ama piyasa umut vermiyor.bence daha sene sonuna kadar beklemeye devam edeceğiz başka çare yok.
member
Activity: 378
coin fiyatları aslında hareketlendi fakat çok dengesiz bir ilerleyiş sergiliyorlar. bir hareketlenip bir durgunlaşıyorlar ki bitcoin de öyle onlardan farklı olduğu söylenemez.
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Bu kötü haberlerden sonra artık önümüzdeki hafta güzel yükseliş bekliyorum. Bu hack haberlerinden de çok fazla etkilenmedi, eth tabanlı altlar etkilendi
newbie
Bitcoin fiyatlarının yukarı yönlü hareketlenmesi için daha 2 aya daha ihtiyaç var iki aydan sonra yükselişe geçecek.
member
Activity: 62
bir sabah uyandığınızda herşey yüzde 20 artmışsa bilin ki uçuş dönemi başlamıştır. en az 2 ay sürer bu durum. daha böyle bir an gelmedi son çöküşten bu yana. ama yakındır.
newbie
Bitcoin fiyatları haziran ayında iyi bir yükselişe geçecegini düşünüyorum hata yatırımcısının yüzünü güldürecek bir yükseliş bekliyorum.
newbie
Activity: 154
Seninle alakası yok hocam bu işin Cheesy senin piyasaya girdiğin tarihler piyasanın en ölü sezonuydu. Şimdi bahar sezonu başladı yatırımını bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim.
newbie
Activity: 182
Piyasayı yakından takip edenlerin beklentisi nisan sonu mayıs ayı başlarında piyasanın hareketleneceği yönündeydi. Beklentiler gerçekleşmiş gibi gözüküyor bitcoin 9 bin doları üstüne çıktı ve yükselişine devam ediyor. altlarda yukarı doğru gidiyor. Piyasa hareketlendi sonunda.
newbie
Activity: 294
hocam ben 3 ay içinde büyük artışlar kaydedeceğimizi düşünüyorum, hareketleme derseniz, zaten hereketlendi
member
Activity: 126
Merit: 12
Ilginc sekilde millet altcoinden bitcoine gecmiyor.  Bu da altcoinlerin yukselmesine sebep oluyor.  Basligi actigin tarih dusun egilimindeysi simdi yukselis.  Sanirim haziran basi gibi hersey yerli yerine oturacak.  Herkes derin bir nefes alacak.  Kis bizim icin zor gecti,  yaz ayinda yuzumuzu guldurecek eminim.  

Bir çok kişi Bitcoin ATH noktasına göre 3 kat düşerken , altcoinlerde 10 15x kadar düşüşte yakalandı. Şimdi boğa sezonu belirtileri görülürken ve  kaybettiği 10-15x'i almak varken kimse bitcoin'e geçmez.
Altcoinlerdeki Bitcoin'e göre değer kazanma bir süre daha sürecektir, hemen hemen tüm altcoinlerin 1-2 ay daha bitcoin'den daha fazla kazandıracağı düşüncesindeyim.
Pages:
Jump to: