Pages:
Author

Topic: Coin fiyatları ne zaman haraketlenir ? - page 8. (Read 1569 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
Bence eski günleri düşünecek olursak çok çok iyi durumdayız ve şuan alabildiğimiz kadar coin alıp elimizde bekletmek lazım benim görüşüm  bu yönde
member
Activity: 224
Merit: 10
Oldukca hareketli bir donemde zaten piyasa. Yaza kadar harika seyler olacaktir fazlasiyla.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
Coin fiyatları şimdiden artmaya başladı haziran ayının sonuna  doğru hızlı bir yükseliş olacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bir çok altcoin Bitcoin hareketsiz kaldığı anlarda çok güzel oranda gelir getirdi, toplu hareketlerden ziyade bireysel bazda altcoin hareketlerinde kazanç gerçekleşti bayağı nemalandım şahsen.
member
Activity: 378
coin fiyatları yavaştan hareketlendi bile hocam. bazı pumpluk coinler çok güzel işler yaptırıyor şu sıralar. ve bir çok fırsat kaçırdım onlara çok üzülüyorum şu anda.
newbie
Activity: 210
en erken yıl sonuna olacağını düşünüyorum ama tabi o zamana kadar bir düşüş daha yaşamazsak.bence bu seviyelerin biraz üzerinde yılı kapatsak gayet iyi..
newbie
Activity: 238
Bitcoin 10 binden sonra buyuk bir pump yapacak gibi gorunuyor. Bu pump gerceklesirse altcoinler cokebilir ama duzenli bir yukselis olursa piyasanin tamami canlanabilir.
jr. member
Merit: 2
Bitcoinin 10 bin dolar barajini gecmesiyle piyasa sekillenmeye baslayacaktir. Neler olacagini eminim o zaman kesin olarak gorecegiz.
full member
Activity: 230
Merit: 100
Altcoinlerin hareketleri bitcoin hacmiyle alakalı hacim nekadar çok yükselirse altcoinlere girişte okadar çok yükselir tabiki btc de sert hareketler yapmazsa
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Şimdiki durumu düşünecek olursak hareketlenme başladı diyebiliriz. Btc yükselirken Btc bazında bazı  altcoinlerde düşüşler göreceğimiz aşikar. Dikkatli olup eldekilerin kıymetini bilmekte yarar var. Aç gözlülük her zaman kaybeder. Smiley
newbie
Coin şuan diplerde elimdeki paranın tamamına coin alacağım çünkü önümüzde ki aylarda coin yukarı doğru iyi bir yükselişe geçeceği kanaatindeyim.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
coin fiyatlarının hareketlenmesi gerekli diye düşünüyorum artık bir çok sağlam coin ölü halde duruyor değerlenip uçacakları yerde zamanı geldi.
member
Activity: 392
Hocam sabrettin ve kazandık demek ki sabrın sonu selametmiş gerçekten. Şükürler olsun bu günleride gördük hep beraber.
full member
Activity: 434
Merit: 100
bitcoinin sert yükselişine bağlı olarak altcoinlerin tutarsız hareketi yakında son bulacaktır bana göre, düzenli yükselişler yaşanırsa altcoinler de düzene girer.
member
Activity: 196
Nereye kadar sorusu güzel olmuş geçti gitti hocam artık o günler şimdi pumpları yakalamak asıl mesele kazanmak için...
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
Bazılarımız bireysel portföylerinde seçimleri nedeniyle talihsizlikler yaşamış olsada ki umarım durumları tez zamanda düzelir, genel olarak coinler hareketlendi ve çok iyi fırsatlar sunuyorlar.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Bireysel bazda çok iyi çıkış yapan coinler var zaten, sırayla her biri yeniden yükselecektir, piyasaya neredeyse her gün yeni bir coin girişi oluyor yeniler arasında geleceği parlak gözükenler var bu yıl sermayeyi artırmak için yeniler iyi birer seçenek olabilir.
member
Activity: 476
Biraz hareketlenme başladı ve daha da artacağını düşünüyorum özellikle 2018 ocakta falan giriş yapıp hala sabreden varsa büyük imtihan atlatmış biraz olsun toparlanacak gibi ortalık.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
son bir aydır heyecanlandıran bir hareketlenme olduğu için Mayıs ayında piyasa hakkında olumlu bir öngörüye sahip oldum. gelecek ay daha farklı bir piyasa ve bol yeşil renk görmeyi hayal ediyorum. bol şans herkese.
newbie
Activity: 14
hocam ben yaza doğru hareketlenir diye bekliyordum, ufak ufak hareketlendi piyasa, çok da hoşuma gitti böyle olması
Pages:
Jump to: