kurt kocayınca muhabbeti birazcık bence. ama şu an sol ayağını bile kessen, orta doğu ve benzer ülkelerde hala en az 20 gol atar.
bir ara Galatasaray ile de (şakayla karışık olsa da) adı anılmıştı. olur da Galatasaray'a gelirse erden timur bey'e açık çağrımdır;
imzayı attığı günün akşamı kulübe 223 btc hibe edeceğim.
muhtemelen buradan görüp bana ulaşamaz ama takip eden ilk gsyiad toplantımızda ben size ulaşırım.
Vaatlerinden anladığım kadarıyla Ronaldo’yu Türkiye’de asla göremeyeceğiz
Bu vaadi vermek için ya siyasetçi olup utanmadan yalan söylemek lazım veya doğru olmayacağına yüzde 100 emin olup ons göre söylemek lazım. Sen galiba ikincisinin hocam. Bende Ronaldo’yu Türkiye’de izlemeyeceğimize eminim. Premier ligden giderse ona kucak açacak ABD takımları olur. Arap ülkeleri dışında tek ihtimal orası ve orayı görebiliriz veya futbolu bırakabilir efsane.
Olur da o gün gelir ve bunun yolu kulübümüz tarafından açılırsa, siyasetçi olmadığımı fark etmiş olacağından emin olabilirsin
ABD-Arap-Çin takımlarında oynayacak olsa muhtemelen zaten daha Man.U'ya gelmeden senelik yüzlerce milyon dolares teklifleri kabul eder giderdi diye düşünüyorum. Ve kariyerine devam edecekse bunun avrupada olacağını ancak İtalya-İspanya-İngiltere olmayacağını düşünüyorum, zaten başarılarını aldı oralarda. Almanya'ya da genelde bu tarz futbolcular son demlerinde pek gitmeyi tercih etmiyorlar. Türkiye'ye daha öncesinde hem Fenerbahçe hem Galatasaray hem de Beşiktaş olsun birçok yıldızı getirdi, getirecektir de. Birçok sebepten ötürü özellikle İstanbul ve ege-akdeniz kısımlarına yabancılar bayılıyor, hoş son dönemde arap-suriyeli-pakistanlı vb doluşsa da hala üst klasmanın gideceği kurtarılmış yüzlerce bölge mevcut.
Tüm bu çerçevede "az da olsa" Türkiye'ye gelme ihtimalinin olduğunu düşünüyorum. Kime gelir, kim ağırlığını koyar onu bilemem
Ben uzun yıllardır Galatasaray'ın içinde olan biri olarak tabir-i caizse "fakir umudu" ile desteğimi göstereceğim.
Bakalım zaman neler gösterecek.