Pages:
Author

Topic: DeepOnion - page 11. (Read 2145 times)

full member
Activity: 350
Merit: 102
January 08, 2018, 06:29:02 PM
Mozes li molim te postati kakve upute? Nisam jos sudjelovao u Deep Onion airdropovima. Bio sam ih kupio nesto na Cryptopiji prije nesto preko mjesec dana kad su jos bili jeftini, ispod dollara i sad ih gledam motaju se vec oko 12. Skinuo sam wallet ali ga jos nisam pokrenuo. Sto se dade dobiti na 400-injak ONION-a i sto moram napraviti za airdropove?
Samo ne zelim dozivjeti kao sto je netko rekao da mi oduzmu ONION-e. Pocetnik sam pa mi je ovo ujdeno najveci kapital u kriptacima koji imam. Smiley

-Treba da imaš više od 50 Oniona u walletu na adresi sa kojom se registruješ na Airdrop - imaš 400, znači možeš
-Trebaš istu tu adresu da staviš kao svoju BTC adresu u profil na ovom forumu
-Treba da staviš DeepOnion signature za Jr.Membera (i mijenjati potpis svaki put kada ti rank poraste ovdje). Potpis imaš ovdje: https://deeponion.org/view_signatures.php (treba da zamijeniš XXXXXX sa svojim BTCtalk Id brojem.
-Posle toga se registruješ na DeepOnion forumu: https://deeponion.org/community/apply.php Treba da uneseš svoj BTCtalk Id broj i adresu na kojoj imaš Onione koja mora biti ista kao ona što si je unio i na profil na ovom forumu
-Po novom pravilu treba da imaš minimalno jedan post sedmično na ovom forumu i 5 na DeepOnion forumu a da nisu u offtopic sekciji (gleda se period od subote do petka i postaj malo više da budeš siguran)
-Svakog četvrtka je tzv no move period kada se provjerava stanje na adresama koje su prijavljene na airdrop i petkom se dobija 4-5% iznosa koji imaš u novčaniku. (cifra se mijenja zavisno od broja učesnika te sedmice, ali u pravilu blago pada kako vrijeme prolazi zbog sve više učesnika)

Ovdje u prvom postu imaš sve potrebne informacije i linkove:
https://bitcointalksearch.org/topic/onion-privacy-coin-with-real-use-cases-deeponion-222-released-2683530

Ako trebaš još nešto slobodno pitaj.

Pozdrav!
jr. member
Activity: 178
Merit: 7
January 08, 2018, 04:24:17 PM
Evo ponovo sam nominovan za MVP člana pa ako neko bude htio neka baci oko na pinovanu temu u Deep Onion Talk sekciji i nabaci naki glas da ne pokupe sve ovi trulo bogati zapadnjaci. Cheesy
Prva trojica dobijaju nagradu.

Mozes li molim te postati kakve upute? Nisam jos sudjelovao u Deep Onion airdropovima. Bio sam ih kupio nesto na Cryptopiji prije nesto preko mjesec dana kad su jos bili jeftini, ispod dollara i sad ih gledam motaju se vec oko 12. Skinuo sam wallet ali ga jos nisam pokrenuo. Sto se dade dobiti na 400-injak ONION-a i sto moram napraviti za airdropove?
Samo ne zelim dozivjeti kao sto je netko rekao da mi oduzmu ONION-e. Pocetnik sam pa mi je ovo ujdeno najveci kapital u kriptacima koji imam. Smiley
newbie
Activity: 92
Merit: 0
January 08, 2018, 02:39:23 PM
Smanjio se broj oniona potrebnih za ucestvovanje na airdropu. Sada je to 50 oniona!
member
Activity: 179
Merit: 11
January 08, 2018, 06:09:09 AM
Da da nemojte ulazit bit ce vise za nas xD
full member
January 07, 2018, 02:30:37 PM
Toliko je shady da je upravo prešao 10 USD.
Već imamo DO milionere, a kada dođe do 100 USD biće ih nekoliko desetina. Nemojte da ulazite, ostaće više za nas. Cheesy
newbie
Activity: 14
January 07, 2018, 04:08:46 AM
Nisam,previse je shady
newbie
Activity: 79
January 05, 2018, 09:39:31 AM
naravno da jesmo Cheesy
member
Activity: 336
Merit: 12
January 05, 2018, 07:54:37 AM
Hvala kolega Zmaku.
Da, promjenio sam signature na vrijeme Cheesy
Ljudi, ukljucite se jos dok mozete ostalo 14 airdropova jos, nista vas ne kosta a sa dobrim radom i kvalitetnim postovima mozete zaraditi! Pozdrav Smiley
full member
January 05, 2018, 05:32:00 AM
Upozorenje za sve učesnike u DO airdropu da trebaju staviti nove potpise koji imaju link na novi DO thread jer stari više nije pod DO kontrolom.
Link imate ispod:

https://deeponion.org/view_signatures.php
member
Activity: 145
Merit: 16
January 04, 2018, 06:20:01 AM
Ne kosta vas nista da ucestvujete u svemu oko oniona, malo citanja, community za primer, naucicete nesto a mozda i zaradite. Forum ima perko 10000 aktivnih clanova koji ucestvuju u airdropu. DeepOnion nije novcic za bogacenje preko noci.
newbie
Activity: 107
January 04, 2018, 01:30:33 AM
Meni se vise svidja xspec, nekako objedinjuje sve sta imaju security coinovi, a trenutno je po meni jako jeftin...

drago mi je vidjeti da si dio zajednice, ocekuj lijep profit u ovoj godini i buducnosti, kad 2.0 wallet dode i stealth staking izade sto jos nitko nema niti planira onda ces biti  jako sretan sto si holdao xspec  Grin
newbie
January 04, 2018, 01:28:27 AM
ali opet taj tvoj xspec nema zajednicu kao što ima DeepOnion a to je ono što DeepOnionu bude pomoglo u budućnosti

upravo zbog zajednice je xspec narastao x10 u protekla 3tjedna.
developeri su placeni od donacija zajednice,marketing radi zajednica i sto je najvaznije komunikacija developera sa zajednicom na najvisoj je razini.
pocetkom 12. miseca sam ulozio u xspec,phore i deep onion, i na kraju sve prebacio na xspec vecinom radi zajednice koja se takoder povecala sa 100 clanova na 800+ na redditu.
pricas kako  deep onion  ima zajednicu al ne vidim neki pomak, imate airdropove sto je dobra stvar iako ne mogu svi sudjelovati,a sto kad dropovi zavrse, koliko ce to utjecat na comunity jer realno gledajuci dosta ljudi je tu zbog free money ne zbog tehnologije.
member
Activity: 164
Merit: 13
January 03, 2018, 07:43:24 PM
ali opet taj tvoj xspec nema zajednicu kao što ima DeepOnion a to je ono što DeepOnionu bude pomoglo u budućnosti
newbie
January 03, 2018, 12:14:53 PM
svi koji volite privacy coins toplo preporucam da pogledate spectrecoin(xspec) Smiley
newbie
Activity: 16
January 03, 2018, 11:43:14 AM
Ja sam ulozila nesto u deeponion i pokupila nesto airdropova i vise sam nego zadovoljna Smiley
newbie
Activity: 38
January 03, 2018, 09:27:52 AM
Pošto nisam u airdropu nisam imao nikakvih problema s njima. Ušao sam rano, kad je bio $0.3 - $0.4 i višestruko sam na dobitku  Grin
Nemam vremena za forume pa se nisam ni trudio za airdrop iako bi sad mogao kad su smanjili limite.

A što se samog DeepOniona tiče, ekipa oko njega se ozbiljno uhvatila posla i ako izvedu sve ovo što imaju u roadmap-u, posebno smart contracts, ne sumnjam da će dogurat minimalno do $100.
sr. member
Activity: 362
Merit: 250
January 03, 2018, 09:27:26 AM
Pošto je ovaj coin Anoniman, vrijednost mora da mu raste... Sve više i više novih "coina" radi na tomu da budu "sakriti"
newbie
Activity: 38
January 03, 2018, 09:15:02 AM
To se mijenja svaki put jer zavisi od odnosa broja coina koji se dijele u airdropu i broja coina koje učesnici u airdropu imaju u svojim novčanicima. Kako se ovaj broj stalno mijenja nemoguće je znati do trenutka kada airdrop počne.
Ali za neku okvirnu brojku u posljednjih nekoliko rundi je iznos bio između 4 i 5% od toga koliko imaš u novčaniku.

hvala  Smiley
newbie
Activity: 23
Merit: 4
January 03, 2018, 07:41:57 AM
Ekipa da pitam kakvog ste misljenja o DeepOnionu?
Dal ste ulozili sta god u njega?

Pozdrav Smiley I ja sam cula da ce Deep Onion samo rasti pa sam ulozila nesto novca u njega kad je bio 6$, mozda sam malo zakasnila al sta je tu je.Znam da su neki predvidjali da ce Deep Onion rasti jos dok je bio 1$, pa su tada ulozili. Malo me je zabrinula informacija da su banovali clana na Deep Onion sajtu, pored postovanja svih pravila, tako da hvala na upozorenju da se pripazimo.. bas razocaravajuce Lips sealed
member
Activity: 63
Merit: 10
January 03, 2018, 07:21:53 AM
Meni se vise svidja xspec, nekako objedinjuje sve sta imaju security coinovi, a trenutno je po meni jako jeftin...
Pages:
Jump to: