Pages:
Author

Topic: DeepOnion lokalni podforum za Balkance - page 3. (Read 3294 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
November 05, 2017, 03:58:21 AM
Slažem se da, morat cemo sacekati da prodje neko vrijeme od airdropa pa da vidimo kako ce se razvijati coin.
Dobra stvar je sto POS daje 10% i to je vrlo fina cifra za nekoga ko ima vece kolicine.

Mene najvise brine ovaj trenutni pad na o.6$nakon novih pravila i nikako da se oporavi cijena.
full member
Activity: 168
Merit: 101
November 05, 2017, 03:40:35 AM
Koin ima potencijala, al jako mnogo to zavisi od ponasanja devova za koje se nista ne zna.
Kad se zavrsi airdrop i prodje neko vreme tek onda se moze stabilizovati coin, a kolko ce da vredi to je tesko znati.
Ako bude i dolar to nije mala svota koja treba da udje u coin.
member
Activity: 164
Merit: 13
November 04, 2017, 10:12:53 PM
meni je žao što nisam pratio deeponion forum od početka i sudjelovo u airdropu, tek sam se nekidan ponovno zainteresiro za ovu valutu, kupio sam ju slučajno, na novi sam vidio da je izašla i bila mi je zanimljivo zbog imena, pogledo sam njihovu stranicu i reko si to je to i razmjenio za 0.1btc, drago mi je što ima balkanski podforum na onion forumu, vjerujem u ovaj coin
full member
Activity: 126
November 03, 2017, 12:10:36 AM
Bice nesto oko 10% od tvog iznosa u walletu u to sam siguran. Ja očekujem mnogo veći dobitak u ovom sekundarnom airdropu koji se dobija za DeepPointse.

Nadam se da si u pravu, al mi malo nerealno ista ocekivati ako se zna da se 25.000 koina deli na preko 4000 ljudi.
Moderatori su vrlo aktivni pa ce oni sigurno tu puno dobiti, a za nas sitnu boraniju ce verovatno biti samo po
par komada svake sedmice.
Al dobicemo ih za free pa sta god da bude u neku ruku je dobro.
full member
Activity: 350
Merit: 102
November 02, 2017, 04:46:34 PM
Bice nesto oko 10% od tvog iznosa u walletu u to sam siguran. Ja očekujem mnogo veći dobitak u ovom sekundarnom airdropu koji se dobija za DeepPointse.
sr. member
Activity: 602
Merit: 260
November 02, 2017, 02:17:56 PM
Može li netko kad stigne Airdrop napisati koliko je dobio Oniona na 100 Oniona koje ima. Baš me zanima kolika je dividenda. Gledam razmišljam i važem već neko vrijeme Onion zajednicu ali mi je mrsko kupovati coine kad moram mijenjati BTC koji raste za Onion koji pada. Smiley
full member
November 02, 2017, 02:14:11 PM
Veoma lepa desavaja oko deeponiona, narocito ovo sa berzom i sa domacim podforumom.
Sada treba razgranati sto vise tema i moglo bi preseliti ove sto su ovde popularne tamo da pisemo.

Treba da promenis signature jer je doslo do promena zbog toga sto sad u potpisu imas drugu berzu tj cryptopiu pa pripazi na to do sutra.
Nadam se da nisu tako strogi jer i taj sto imas je novi, al izasao je i noviji pa da posle ne bude da si za takvu sitnicu izbacen iz airdropa.

Hvala drugar ne bih to tako lako provalio, kad tad bi me zbog toga izvacili iz airdropa.
Stavio sam sad ovaj jednostavan gde nema tih informacija pa se nadam da ga uskoro oped nece
menjati.
Al u svakom slucaju hvala jos jednom.
sr. member
Activity: 378
Merit: 258
November 02, 2017, 01:57:59 PM
Veoma lepa desavaja oko deeponiona, narocito ovo sa berzom i sa domacim podforumom.
Sada treba razgranati sto vise tema i moglo bi preseliti ove sto su ovde popularne tamo da pisemo.

Treba da promenis signature jer je doslo do promena zbog toga sto sad u potpisu imas drugu berzu tj cryptopiu pa pripazi na to do sutra.
Nadam se da nisu tako strogi jer i taj sto imas je novi, al izasao je i noviji pa da posle ne bude da si za takvu sitnicu izbacen iz airdropa.
newbie
Activity: 39
Merit: 0
November 02, 2017, 09:24:43 AM
Predlagao sam to vise puta i razmisljao o tome,drago mi je da napokon nesto poduzeto povodom toga,glasao sam i podrzacu sve dalje akcije vezane za ovo  Grin
full member
Activity: 350
Merit: 102
November 02, 2017, 07:28:20 AM
Neka pripaze svi koji učestvuju u airdropu da ne smanjuju broj Oniona u Walletu danas jer će biti isključeni iz ovog airdropa. Svaki četvrtak će se provjeravati stanje i ako neko proda ili prebaci coine sa airdrop računa i bude imao manje nego što je prvobitno utvrđeno isključuje se iz airdropa za tu sedmicu.
full member
November 02, 2017, 02:04:39 AM
Bravo za podforum Smiley Malo biće nam lakše Wink
full member
November 02, 2017, 01:29:17 AM
Da, vrlo je lepo sto smo dobili podforum, bice daleko lakse za komunikaciju i bice vise materijala
za razmenu znanja.
Sve se lepo odvija na ovom coinu, mozda jos cena malo da ode na bolju i bice savrseno.
full member
November 02, 2017, 12:59:18 AM
full member
Activity: 140
November 01, 2017, 08:49:05 AM
Bravo za sve koji su pomogli da se otvori forum za "brdoviti Balkan" na DeepOnionu.
Kad smo zajedno i imamo cilj sve se može.
Mnogo puta se to do sada pokazalo. 
Budite mi živi i zdravi i samo "cepajte"!   Wink
full member
October 31, 2017, 11:11:12 AM
EKIPO!
EVO GA, IMAMO LOKALNI FORUM

Sada treba pojačati aktivnost i držati ju na dobroj razini kako nas nebi zatvorili, ali to nama nije problem Wink

https://deeponion.org/community/forums/balkans-community.121/
full member
Activity: 140
October 30, 2017, 01:17:41 PM
Mislim da ovo što sad zovu Airdrop na DeepOnionu više ne liči na Airdrop nego više nalikuje podjeli dividende dioničarima proporcionalno udjelu koji imaju  u Onionu, s time da još moraš i nešto uraditi da bi dobio dividendu.
Ne kažem da su zahtjevi koji se stavljaju pred sudionike veliki ( pet postova na Bitcointalk forumu, 3 na DeepOnionu i nošenje njihove reklame) ali težina je stavljena na posjedovanje što više Oniona.
Jer koliko god se ti trudio i podizao množitelj za ekvivalentni Onion ako imaš 100 Oniona prema 10000 ili više udio u Airdropu ti je nikakav.

Slazem se da sada DeepOnion forum 'lici' na podelu dividende za 'stare' akcionare uz stidljivi pokusaj da se formira berza I trgovina said onion-ima. Wink
full member
October 30, 2017, 06:19:18 AM
Sto se malog airdropa tice niko tu jos nista ne moze da poveze dok prvi ne bude obavljen u nedelju.
Po postovima devova vidim da ni oni jos nisu sigurni kako ce ispasti na kraju jer jako puno ima ljudi na forumu
i niko veze nema kolko ce na kraju kome doteci.
Al nekako mi se cini da ce to biti vrlo simbolicne svote, vise se isplati nesto praviti i pisati pa bounty.
member
Merit: 10
October 30, 2017, 03:11:46 AM
Mislim da ovo što sad zovu Airdrop na DeepOnionu više ne liči na Airdrop nego više nalikuje podjeli dividende dioničarima proporcionalno udjelu koji imaju  u Onionu, s time da još moraš i nešto uraditi da bi dobio dividendu.
Ne kažem da su zahtjevi koji se stavljaju pred sudionike veliki ( pet postova na Bitcointalk forumu, 3 na DeepOnionu i nošenje njihove reklame) ali težina je stavljena na posjedovanje što više Oniona.
Jer koliko god se ti trudio i podizao množitelj za ekvivalentni Onion ako imaš 100 Oniona prema 10000 ili više udio u Airdropu ti je nikakav.

Znaci u biti Ponzi Scheme?
newbie
Activity: 49
Merit: 0
October 29, 2017, 05:41:00 AM
Ako ću svake nedelje za tih 8 postova imati 30tak evra ja se iskreno baš i neću buniti  Smiley
Samo da ovo potraje što duže i ja ću biti sretan  Smiley
sr. member
Merit: 260
October 29, 2017, 05:05:43 AM

Pages:
Jump to: