Bence Trust listesini silmenin bize hiç bir getirisi yok ben trust listemi foruma kaynak sağlayacak güzel argümanlar sunan pozitif açıdan değerlendirilen başarılı kişileri ekledim daha da eksiğim varsa eklerim keşke silmeseydiniz Trust listenizi trendcoin hocam
hee çok haklısınız hocam, çok güzel değerlendirmişsiniz, gerçekten katılıyorum, çok güzel noktalara temas etmişsiniz, yorumunuza katılmamak elde değil, çok isabetli olmuş, iyi günler dilerim.
bi önceki postta trust listemi tamamen sileceğimi söylemiştim, yani globalde uğraşırken zaten böyle bir karar almıştım. vispilio'nun kampanya yöneticiliği konusuna bir destek mesajı daha attım. trustı korktuğum için silecek olsaydım, böyle bir şey yapmaktan da çekinirdim; benim bütün hesabım açık!
şimdi trust listemi sileceğim, umarım bunun üzerine arabistanlı ya da korkak bilmem ne falan olmam. her şeyi açık bir şekilde ve kendi isteğimle göstere göstere yapıyorum.
Tekmeye kafa sokacak yırtıcı futbolcu lazım bize
bizim insanımız maalesef buluttan nem kapan narin genç kızlar gibi takılıyor,
çok haklı argümanlar sundun diğer arkadaşlarla birlikte, bak bakalım 1 Allah'ın kulu radikal islamcı troll jolly'yi listesinden çıkardı mı, işte bu yüzden forumu teslim almış durumdalar...
Ciddiye alınacak konular değil çok basit konular, ve şunu da belirtelim eminim çoğu kişinin hala şu ayrıntıdan haberi yok:
Listenizde 10+ kişi pozitifte değilse zaten Trust listenizin forum açısından hiçbir anlamı yok, yani 3-5 kişiyi listede tutmakla 0 kişiyi listede tutmak sadece puanlara sizin bakış açınızı etkiliyor, 10 kişiyi eklemeden oylamalarda hiçbir katkınız zaten olmuyor... üstad, senin bulut dediğin şey sonucu etkileyen önemli bir olay, nem kapan da yeterli sebebi yakalayan kişinin ileri görüşlülüğü olabilir. bana psikoloji yapma diyen lokal düşükleri ile globaldeki bu adamları kıyaslamak da hata olur. öyle akıl, bilim, mantık ve felsefe yazınca elimize bir şey geçmiş olmuyor. tıpkı 10 kişi ekleyerek üçgen biçiminde birbirimize takalım demekle denenmiş olanı denemeye devam ederek sonuç alamadığımız gibi...
ben globaldeki cast'ı bilmiyorum, kim abdülhey, kim polat, kim ışıkçı, kim setçi bilmiyorum ama adamlar bazı söylemlerinde kabak gibi haklıydı. yapılabilecek tek eleştiri sisteme olur, ki trust ve meriti her defasında en başından beri b.kladım.
sistem böyle ise yapacak bir şey yok; olay tekmeye kafa koyma falan değil, gerekirse götüme kafa sokayım yani...