...
* Vispilio, bildiğim kadarıyla lauda çok uzun zaman önce staff'lıktan alındı. Lauda geçen sene de lauda idi. Gizli ekran görüntüsünü ve yaptığın yorumlara bahane değil söylediklerin.
İstersen naziyi destekle umurumda olmaz. Unutmaki sırf suchmoon'u eklediğim için bana "vatan haini" "Atatürk düşmanı" gibi türlü hakaretler ettin.
...
"Gizli ekran görüntüsü" nedir Kalemder ya
iyice komedi film karakterleri gibi oldun,
Lauda'nın paylaştığı ekran görüntüleri var AltcoinTR grubuyla ilgili, biri herhalde bu konuyla ilgili de bazı teoriler ortaya atmış ki sen de başkalarından duyduğunu komşu Melahat teyzeler gibi burada satıyosun,
tebrik ediyorum ama sen bu hikayelerin neresindesin koçum dürüst ol, bu olaylar dönerken benim Kalemder diye birinden haberim bile yoktu,
o gün hangi hesabı kullanıyordun acaba da şimdi bu mevzuları sen yaşamış gibi birşeyler zırvalıyorsun ?
Geyik seviyesini 300%'e çıkardın forumda, marka değerini düşüren hareketlere girmemeye daha çok dikkat ediyorum bundan sonra.
Not:Entrikacı Kalemder garanti veriyorum ki forum içinde ve dışında dedikodularına devam edecek, değer verdiğim bazı eski arkadaşlar çok gereksiz yere gündeme gelmesin diye ben mevzuyu Kalemder'in kulaktan dolma öğrendiği kadarıyla bırakacağım, iyi geceler.
Türkçe bölümü inceleyen profesyonel kurumlara saygı duyduğum için de boş dedikodu seviyesinde kalan mesajları bundan sonra elimine ediyorum, bilgilerinize.
21.06.2020: Kalemder'e geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, konuyu asıl başlık olan Trust oylamalarına geri getiriyoruz