Pages:
Author

Topic: digilira.com - Digilira ile Türk Liranızı dijital platforma taşıyın - page 34. (Read 35373 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Ne oldu bitti takip edemedim az önce aklıma geldi konusuna bir göz atayım dedim yeni bir güncelleme olmamış. Bizi yeni gelişmeler hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum. Sitenizden bülten aboneliğine abone oldum gelişmeleri oradan da bekliyorum. Umarım bu ay faaliyete geçebilirsiniz. Başarılar diliyorum.
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Bugün Core Media'da bir röportajımız yayınlandı. Türk Lirası geçidimiz hakkında son detaylar için;
http://coremedia.info/blockchain-news/item/1074-interview-with-digilira adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

digilira

Başarılar, merakla bekliyoruz.

https://koinbulteni.com/digilira-nedir-turk-lirasiyla-waves-alim-noktasi-4272.html
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bu günü bende dört gözle bekliyordum. Bakalım ne olacak inşallah her şey yolunda gider de biran önce devreye girer. Açıklamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
11 Kasım tarihi çabucak geldi güzel haberler bekliyoruz. Son yazdığınız yazıyıda okudum bu ay faaliyete geçtiğinizde hemen hesap açarak onaylatacağım, kullanmaya başlamak ve Türk lirası ile waves satın almak için sabırsızlanıyorum ödediğim komisyonlar bezdirmişti. Bitcoin almak için harcadığım süreden tasarruf edeceğim istediğim an alış yapabileceğim. Para yatırma çekme işlemleri de kısa süreli olursa çok iyi olacak.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Uzun zamandır grupta bahsediyorsunuz. Sonunda başladınız. Hayırlı olsun size ve bizlere.

Hangi grup acaba??
full member
Activity: 420
Merit: 100
Finansbank olması iyi olmuş Enpara en çok tercih edilen kartlardan. Ayrıca Sasha buyrun gelin diyorsa bu iş bitmiştir zaten hayırlı uğurlu olsun.

Kesinlikle katılıyorum enpara forumda hemen hemen herkesin hesabının olduğu bir bankadır.Sasha'nın yanına gittiğinizde söyleyin şu waves dex'i artık bir güncellesinde bir pump yesin şu coin. Grin Başarılar diliyorum digilira ekibine.
evet finansbankın olması enpara kart kullanıcılara için iyi olmuş, daha doğrusu şöyle düşünmek istiyorum hangi banka olursa olsun enpara kart kullananlar zaten masrafsız transferlerini yapıyorlardı ancak para çekme işlemi gerçekleştirdiklerinde paranın bitcoin borsalarından gelmesi üzerine bir çok enpara kartların iptal edildiğini söyleyen kullanıcılar oldu. Finansbankla yapılan bu anlaşma bu sorunun önüne geçebilecek mi acaba önemli olan o diye düşünüyorum. en para kartlarla sorunsuz para gönderebildiğimiz gibi sorunsuz para çekme işlemi yapmak, düşününce bile güzel Smiley
full member
Activity: 420
hayırlı olsun, konuyu açalı 1 ay olmuş bugun itibariyle hala sitenizde ''çok yakında'' yazıyor.. ben 1 aya kalmaz işlemlere başlarız diye düşünüyodum sanırım daha beklemeye devam edecegiz. geç olsun güç olmasın.
başarılar.

Merhaba @Jackling,

+ Arayüz çalışmalarımızın sonuna geldik. İnanın hepimizin beklediğine değecek.
+ Bankalar ile güçlü diyaloglar kurduk, özel taleplerimizi ilettik. 6 banka ile anlaşmalarımızı tamamladık. Bunlar; Denizbank, Türkiye İş Bankası, Akbank, Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve Garanti Bankası. Özel taleplerimizin detaylarını Moskova dönüşümüzde paylaşmayı planlıyoruz.
+ Waves blok zinciri ile entegrasyonumuzu tamamladık.
+ 11 Kasım tarihinde Moskova'da Waves Platform ekibi ile bir toplantımız olacak, Türk Lirası geçidimiz için onayı aldığımız takdirde Kasım ayı sonunda faaliyete geçmeyi planlıyoruz.

Saygılarımızla,

digilira

hep özel günlerin takıntısından dolayı bu gecikmeler valla tarihlere baksana 29 Ekim, 11 kasım , 19 Mayıs, 30 Ağustos 14 Şubat Smiley sabırsızlıkla bekliyoruz bir an önce şu diğer borsalardan kurtulalım artık.
member
Activity: 70
Merit: 10
Ben burayı anlamadım

Bugün merkezi bir borsada ortalama %0.4 komisyon ödenmektedir. 10Bin lirası olan bir kişi yerel borsalardan Bitcoin aldığında 40 Türk Lirası komisyon ödemektedir. Alınan Bitcoinlerin başka bir altcoine dönüştürülmesi, sonrasında tekrar Bitcoin ve Türk Lirasına dönüştürülmesi süreci boyunca yaklaşık 200 Türk Lirası komisyon ödenmektedir.

digilira.com aracılığı ile Waves Platform'un sunduğu merkezsiz borsada işlem yapıldığında işlem başına sadece 0.003 WAVES, yaklaşık "5 kuruş" ödenmektedir.

şimdi btc ile işlem yapsak 10bintl lik ne kadar komisyon ödeyecez
full member
Activity: 910
Merit: 105
Hayırlı olsun. Güzel bir alternatif olacak.
member
Activity: 67
Merit: 35
Bugün Core Media'da bir röportajımız yayınlandı. Türk Lirası geçidimiz hakkında son detaylar için;
http://coremedia.info/blockchain-news/item/1074-interview-with-digilira adresini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

digilira
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
şu 11 Kasım'da bir an önce geçsin de artık faaliyete alın hocam TL işlemleri, paribu'ya mahkum olmaktan kurtarın bizi. geçen gün toplu çekim yaptım, o gün hesaba yolladık dediler yollamadılar, patladı mı acaba diye tüm gece gözüme uyku girmedi.
Çabuk gel digilira:)
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
hayırlı olsun, konuyu açalı 1 ay olmuş bugun itibariyle hala sitenizde ''çok yakında'' yazıyor.. ben 1 aya kalmaz işlemlere başlarız diye düşünüyodum sanırım daha beklemeye devam edecegiz. geç olsun güç olmasın.
başarılar.

Merhaba @Jackling,

+ Bankalar ile güçlü diyaloglar kurduk, özel taleplerimizi ilettik. 6 banka ile anlaşmalarımızı tamamladık. Bunlar; Denizbank, Türkiye İş Bankası, Akbank, Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve Garanti Bankası. Özel taleplerimizin detaylarını Moskova dönüşümüzde paylaşmayı planlıyoruz.
+ 11 Kasım tarihinde Moskova'da Waves Platform ekibi ile bir toplantımız olacak, Türk Lirası geçidimiz için onayı aldığımız takdirde Kasım ayı sonunda faaliyete geçmeyi planlıyoruz.

Saygılarımızla,

digilira

çok güzel haberler ve gelişmeler bunlar, merakla bekliyorum gelecek yeni haberleri.
kolay gelsin.
member
Activity: 67
Merit: 35
başarılar.

Merhaba @Jackling,

Saygılarımızla,

digilira

sr. member
Activity: 357
Merit: 250
başarılar.
newbie
Activity: 5
Waves Platform'daki gelişmeler beni giderek heyecanlandırıyor. Belki yerli Bitcoin borsalarının anlamsız hareketlerinden kurtuluruz.
newbie
Activity: 36
Hayirli olsun. Yerli borsalardaki altcoinlerin hacimsizliginden elimiz kolumuz bagli oluyordu. Umarim iyi bir alternatif olursunuz. En kisa surede platformunuzun tadini cikaracagim. Basarilar.
full member
Activity: 202
Hayata geçerse iyi bir seçenek olabilir.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
hocam sasha ya 2fa getirmesini söyleyebilirmisiniz kelimeleri kaptırmaktan korkuyoruz Sad
full member
Activity: 182
The future is your Genome
Finansbank olması iyi olmuş Enpara en çok tercih edilen kartlardan. Ayrıca Sasha buyrun gelin diyorsa bu iş bitmiştir zaten hayırlı uğurlu olsun.

Kesinlikle katılıyorum enpara forumda hemen hemen herkesin hesabının olduğu bir bankadır.Sasha'nın yanına gittiğinizde söyleyin şu waves dex'i artık bir güncellesinde bir pump yesin şu coin. Grin Başarılar diliyorum digilira ekibine.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Daha yeni haberim oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Waves'e Türk kullanıcıları için yeni bir soluk getireceği kesin. Biraz ortalık durulsun ilk fırsatta sistemi deneyeceğim... Başarılar...
Pages:
Jump to: