Pages:
Author

Topic: digilira.com - Digilira ile Türk Liranızı dijital platforma taşıyın - page 32. (Read 35373 times)

member
Activity: 434
Merit: 14
Bu çok güzel bir proje. Tutacak görünüyor. Ben de kullanacağım.
member
Activity: 212
Merit: 13
Merakla bekliyorum.. TR borsalarındaki farklar ve dengesizlik yüzünden hızlı hareket edemiyoruz.TL nin karşılığı olarak böyle birşey olsa super olur.Ancak süre çok uzadı.Umarım daha da gecikmez..
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Açılış tarihi tam olarak belli mi acaba? Bu projeyi destekliyorum, açılır açılmaz kullanmaya başlıcam Smiley

Yanlışım yoksa Aralık ortası gibi işlemler açılacaktı. Bounty olur mu belli değil, galiba olmayacak.

Bounty mi, Bunun öyle bir şeyi olmaz. Parayı veren düdüğü çalar hesabı. TL ye eşit değerde olacak. Boşuna mı uğraşıyorlar sistem kuralım diye. Smiley
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Açılış tarihi tam olarak belli mi acaba? Bu projeyi destekliyorum, açılır açılmaz kullanmaya başlıcam Smiley

Yanlışım yoksa Aralık ortası gibi işlemler açılacaktı. Bounty olur mu belli değil, galiba olmayacak.
newbie
Activity: 24
Merit: 0
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bende destek amaçlı imzam bitince bountysine katılmayı düşünüyorum , umarım hepimiz kazanırız yolunuz açık olsun
full member
Activity: 142
Merit: 102
ne kadar güzel bi hizmet ya valla çok sevindim ülkem adına bu işle uğraşıp komisyon öderken küfür eden herkes adına
member
Activity: 70
Merit: 10
fee 5 kurusmu şaka felan değil değilmi. Açılıs tarihi ne zaman tam umarım site çökmez anlasılan açılır açılmaz herkez kullanamaya baslayacak birde hangi coinler olacak. Admin haftada bir haber verirse güzel olur.
member
Activity: 434
Merit: 14
Tl ile uluslararası borsalarda dijital para almak ülkemizde dijital paraya ilgiyi daha da arttıracak. Ben de kullanacağım digilirayı.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Digilira nın ileride çok önemli bir yeri olacağını düşünüyorum. Özellikle TR kokenli Çıkan koinler için muhtemel pazarın genişlemesine sebep olacak.
member
Activity: 124
Merit: 10
Diğer borsaların kestiği yüksek fee lere oranla digiliranın taahhüt ettiği ücret olan 5 kuruş olsun asıl rekabet ortamı o zaman ortaya çıkacak.Heyecanla bekliyoruz.
newbie
Activity: 24
Umarız ki beklentilerimizi karşılayan bir platform olsun.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Telegram'da Aralık 15 gibi açacağınızı söylüyordunuz. Tarihlerde bir değişme yok değil mi? Sabırsızlıkla bekliyoruz.
member
Activity: 280
Merit: 13
Hayırlı olsun. Özellikle düşük komisyon ücretiniz hem yatırımcının hemde sizin açınızdan olumlu yönde olacağı görüşündeyim.
newbie
Activity: 2
Başarılar. Bu bir ihtiyaç. Bekliyoruz.

Proje ilerlerse isimdeki "Lira" kelimesi ileride hukuki engellere takılabilir.
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
Hayırlı uğurlu olsun hocam, hem zamandan kazanacağız hem de yüksek komisyon ödemekten kurtulacağız umuyorum, bir an evvel geçidin kullanıma açılması dileklerimle, saygılar.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Hem Waves için hem de sektör için çok olumlu bir proje. Mailimi bıraktım, sistem aktif olduğunda kullanmaya başlayacağım
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bugün Waves entegrasyon müdürü Vadim Radskiy ve back-end dev Sergey Tolmachev ile bir video konferans toplantısı daha gerçekleştirdik. Sasha Ivanov'dan da aldığımız onay ile birlikte yakında hizmete girdiğimizde Waves Lite Client ana sayfasında Dolar ve Euro'nun yanında Türk Lirasını da göreceğiz.

Her ne kadar entegrasyonun sağlanması kısa sürede gerçekleşebilecek de olsa, hesaplarımızın ve Waves üzerinde oluşturacağımız Türk Lirasına eşdeğer "asset"'imizin uluslararası denetim firması olan Deloitte tarafından denetlenebilmesi adına Deloitte Rusya'dan yeşil ışık bekliyoruz.

saygılarımızla,

digilira
"Waves Lite Client ana sayfasında Dolar ve Euro'nun yanında Türk Lirasını da göreceğiz."

Hobaaaaa. BU cidden süper haber. Gerçekleşirse bütün client kullanıcıları anasayfada tl'yi de görecek demektir. Muhteşem.
full member
Activity: 233
Merit: 100
Türk lirası geçidi gerçekten Türk piyasası için çok önemli bir gelişme, başarılar
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
türk lirası geçidi güzel olmuşta peki satıcı çıkacak mı waves dexte. hacim sorunu problem olmaz mı?
Pages:
Jump to: