ya bak okadar konuşmayayım dedim sen kaşındın eyy cahili cühele . o muhteşem beynine bilgileri ve fetfaları civi ile çakmak gerekiyor ama beyin okdaar fosilleşmişki içinden petrol fışkıracak diye korkuyorum. kemalistlere uyuz oluyormuşsun senden sağlam müslüman kemalistler ver ki kuran iyi okumuş olsan kemalist olmak hakkında bilgi sahibi olmuş olabilir ama büyük ihtimalle sen daha kuranı okumamış biri olarak fetva verecek kurumun ne krtiretlerde vermesi gerektiğini çzödüğünden artık yazımda bulundığunu düşünmemiz gerekiyor her boka çok vakıf olarak herbolog ana bilim dalında ihtisasını saygıla karşılarak cevap vereyim zoruna giden olmadı burda sadece çççooooooooookk bayıldığın kurumu savunmaya çalışırken kelime kuramayarak yok kemalist yok bilmemne bir kere maide suresini oku idrek et sonra kemalist miş yada başka bişeymiş cevap verirken çok bağlı olduğunu düşündüğün ama gram anlamadığın ve fetfasına bile inanmadığından hiç bişey yapmamış olduğunda ki hala burdasın sonuçta...(burda hobi olarak bursaysan özür dilerim ) yani o bayıldığın kurumu savunurken materyaller ve mantıklı şeyler ortaya koyarak ikna edemeyek pislik yapmak tam anlamıyla cahillli sen hristanlarda müslümnalığı sakı tartışma allah muhafalaza sonra niye müslümanlık bilim dini olmaktan çıktığının katını gibisin ...
bu noktadan sonra sana net bişey söyleyeyim.
sen savunduğun düşünceyi hakkıyla savunamıyorsan senin sorunun ama hakılı olamıyorsan kemalist müslüman kafir vb. sıfatlarla insanlara aşağlamaya çalışma komik oluyor
hocam Kemalist olmak, Müslüman olmak bunlar ne kadar uğraşsalar da aşağılanmayacak sıfatlardır. o yüzden benden sana bi tavsiye konuştuğun kişi eğerki bu şekilde laf söylemeye çalışıyorsa " kemalister, dinsiz atatürkçüler, alnı secdeye varmamış atatürkçüler, putperestler vb" gibi sözlerle konuşmayı hemen kes.
o şekilde konuşanlarla inan ki bir santim bile yol alamazsın ve uğraştığınla kalırsın.
neden yol alamazsın bunu söyleyenin geri zekalı olduğu için değil iletişim kuramadığın için. o kafasına koymuş atatürkçüler dinsizdir. bitti ne dersen de o değişmez.
yorma kendini.
ha aynı şey müslümanlık için de geçerli. müslümanları, türbanlıları yobaz diye niteleyen insanlar da var. bir genellemeyle bunu beyinlerine kazımışlar. işte onlarla da tartışılmaz.