Elbette kimligi yapan siz degilsiniz ancak bu isi yapan insanlarla hala kontak halindesiniz. Serdar'in yaptigi itlik yuzunden kimlik basan/ureten insanlarla aranizin bozulacagina kizan da sizsiniz. Demek ki siz hala bu insanlarla is yapiyorsunuz. Evet belki burdaki insanlari dolandirmiyorsunuz ancak baska insanlarin canini yakiyorsunuz. Keske tumden biraksaniz bu isleri ve yasadiginiz yerde mutlu mesut hayatinizi devam ettirseniz.
Ancak bu konuyla ilgili yardimlariniz icin tesekkurler. Umarim cani yanan arkadaslar savciliga verir bu konusmalari.
Maalesef hayatta bazen öyle bir noktaya geliyorsunuz ki "para biter birşey biter, arkadaşlık biter herşey biter" gibi mantıktan uzak sözler hayatınıza yön verir şekle geliyor.
Bir zamanlar (10 sene önce bile olsa) bu tarz işlere bir kere bulaştıysanız, şu an bu örnekte yaşadığımız gibi insanlara istediklerini vermeyince sizin özel hayatınıza, özgürlüğünüze kendilerinde bir hak görürcesine saldırabiliyorlar. Siz her ne kadar sessiz sakin bir hayat yaşayayım desenizde geçmişiniz gelip sizi buluveriyor.
Bu sebepten insanlarla olan ilişkilerimi suçlu, suçsuz, polis, jandarma, kolluk, adli şu bu demeden mümkün mertebe insanlıklarına göre mesafeli ve bana zarar vermeyecek ölçüde canlı tutmaya çalıştım hep.
Bu canlılık içerisinde de her zaman limitim vatandaşın cebinden birşeylerin çıkması oldu.
Benim yüzümden bunca senedir yargılandığım onlarca dava içinde cebinden 1 TL si çalınan, parasını sonuçta geri alamayan bir mağdur bulamazsınız.
Bunca senedir verdiğim tek zarar Akbank gibi, Biletix gibi, THY gibi kurumsal firmalara ve bunların anlaşmalı oldukları banka / sigorta şirketlerine olmuştur. İnternetten biraz araştırma yaparsanız insanlarla ters düştüğüm, onlara göre onları ispiyonladığım anlarda hep kırılma noktası bu çizgidir. Konu aç gözlülüğe, kişilere bireylere zarar verme noktasına geldiğinde durmam, beraber iş yaptığım insanlarla menfaat çatışmasına yol açtığı için defalarca kez bu sorunu yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum.
Fakat beni bilen bilir. Bunca senedir bu işlerin içinde olupta benim yaşadığım zorlukları yaşayıp hala hayatına normal bir insan gibi devam eden pek fazla kişi yok. Ben eğer biriyle ters düşüyorsam, beni tanımayan insanlar "mutlaka para da anlaşamamışlar" deselerde, tanıyanların hepsi tek bir yorumda bulunurlar. "Eğer Mert birinin kuyruğuna bastıysa o işte mutlaka bir ibnelik dönmüştür. Yani kimse mert bizi ***kti diye ağlamasın."
Saygılar.