arkadaşlar benim canımı sıkan şeyler var : burada bazı kurumlar, kuruluşlar ya da hedef alınan şeylerlerin olduğunu görmeden edemiyorum,
c64k hukuk eğitimi almış bir hacker (ya da siber suçla mücadele takımı üyesi) gibi bilgiye sahip ancak :
sunulan bilgiler ne kadar doğru? savcılarımız görevde.
bu iş bir politik-ideolojik ateşleme mi? o da çıkar yakında ortaya, bu konuda inanılmaz canım sıkıldı.
ya inanın kafam kazan gibi oldu. nedeni ise bazı postlar patır patır siliniyor. bir okuduğumu bir daha göremiyorum:
-mesela şu c64k nın verdiği mailin bulunduğu adresteki görsel sanki ülkemizde bir iç çatışma varmışta özgürlük arayışında insanlar birbirlerini yiyormuş gibi.
bu tarz provokasyonlar kimin işine yarar ve
nasıl bir tesadüf yahu bu? anarşizmi çözüm olarak göstermek övünülecek bir şey mi... hep isyan hep isyan..
http://exi2.cz/başlığa bakın:
#occupyturkey | a peaceful act to protect a park, turned into a social movement of freedom that inspired the world!
birileri bu adresin mert ortaç adına kayıtlı olduğunu söyleyince bi bakim dedim nelerle karşılaştım...
pess ya.
yani milletin başına gelen herşeyde dış güçlerin parmağı yok biz kendi kendimize yapıyoruz. dış güçler çanak tutuyor..el ovuşturuyor pfff
konumuz bu tarz bir hırsızlığın eğer yapıldıysa, bir daha yaşanmaması için gerekli zümrelerin ikaz edilmesi, faillerin bir an önce yakalanması. ideolojik mesele olmamalı.