Pages:
Author

Topic: Dolar altın kanat takmış sanki uçuyor hep :) - page 12. (Read 1384 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
başkanımız dolar alan yaya kalır demişti.
Sanırım bunu kastediyordu.
Ben ne olacağını bilmem ama 7 tl ler bile konuşulluyor ilerleyen zamanlarda
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
dolarlik bi sey yok aslinda. tl dusuyor bu yuzden de diger ulkelerin paralari turk lirasina karsi deger kazanmis gorunuyor. secim sonrasi biraz toparlasa da uzun vadede kotu seviyelere olacak kur.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Daha da kesinlikle artacaktır bu bariz belli kimse şaşırmasın,şu an da duruldu gibi gözüküyor ancak bir anda tekrar artacaktır emin olun bu belli.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
ikinci turda iktidar değil muhalefet birleşir de tek aday için oy verir ise yeni sayfa açılmış olacak. Yok yine anlaşamazlar herkes kendi adayına oy verir ise işte o zaman ekmeklerine yağ sürülmüş olur. dolar yine yükselir gider. bize her alanda değişim gerek.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
şu an yapay olarak baskılanmakta. seçimden sonra malesef çok daha yüksek zirveleri göreceğiz dövizde. üretmeden tüketen ekonominin bedelini ödeme zamanı malesef geldi.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Devletin erken seçim kararı öncesi herşey normal seyrinde gidiyorken seçim kararından sonar birden ortalık hareketlendi galiba seçime kadar dolarda altında artışına devam edecek.
newbie
Activity: 161
evet dolarda bir düşüş oldu ama başlığın açılış tarihinde ki seviyeye bile inememiş yani demek oluyor ki uçmuş ama hala konamamış..
newbie
Activity: 168
Kurlarda ki artış altındaki artışla beraber devam ettiği sürece ülke olarak çok büyük sıkıntılar yaşaya biliriz. Merkez bankası da bunun farkında ve müdahaleleriyle piyasayı tutmaya çalışıyor.
newbie
Activity: 182
Seçimin ilanından sonra döviz kurları ve altın hakikaten kanatlanıp uçtu kimse böyle bir yükseliş beklemiyordu sanırım. MB nin müdahalesi sonrası ateş düştü biraz. Bakalım ne kadar sürecek bu süreç.
member
Activity: 546
Merit: 10
%45 gibi oy kitlesine sahip ve seçim kazanmayı garanti gibi sanıyorsan diğer %50 ne diyor veye ekonomi anlamında hangi hataları yaptığını önemseme gereği hissetmiyorsan dolar kanatlanır da dört nala koşar da. 2001 krizini arayacağımız günleri ilerde görebiliriz.
newbie
Activity: 168
Venezuelada banknotları çanta yapıp kağıt paradan fazlasıyla para kazanıyorlarmış. inş öyle günler karşımızda olmaz ama ekonomi politikaları adına ben gayri ciddi adımlar atıldığından yanayım. ısrarla yabancı ekonomistlerin ne düşünüyorlarsa önemsemeyen kendi bildiği yanlışlarda devam eden politikalar.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Doları altın kanat takıp uçacağına kripto piyasasının uçmasını temenni ederdim, artık eskisi gibi  doların hızla yükseldiği günlere mi döneceğiz diye düşünmeden edemiyorum , ekonomik reform ve yaptırımlar şart oldu.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Son zamanlarda bende böylebir döviz piyasası görmemiştim, bu nasıl bir hareketliliktir böyle. Merkez bankası müdahale etmese dolar ve altın uçup gidecekti valla.

Müdahale edilmiş hali buysa demek müdahale olmasa ne olacaktı kim bilir gerçekten. Tüm dünyada dolar değer kazanıyor ama en çok Türk Lirası'na karşı değer kazanmış. Bu da en çok Türk Lirası değer kaybediyor demek. Paramız neden değer kaybediyor diye sorgulamak lazım. Nedenler aslında açıkça ortada, çözümü de belli. Ekonomik reformları bir an önce yapmamız gerekiyor.
newbie
Activity: 140
Son zamanlarda bende böylebir döviz piyasası görmemiştim, bu nasıl bir hareketliliktir böyle. Merkez bankası müdahale etmese dolar ve altın uçup gidecekti valla.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Merkez Bankası’nın müdahalesiyle Doların ateşini söndürdüler şimdilik. Faiz arttırımının yansımalarını önümüzdeki aylarda yüksek enflasyon olarak göreceğiz heralde.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Türkiye bir beş sene daha aynı kişilerle yönetilirse bu inşaat ekonomisiyle dolar on dolara kadar yükselir diye düşünüyorum ki tahminimce hükümet aynı kişiler tarafından yönetilmeye devam edecek dolayısıyla dolar hala dip fiyattan alınırsa yatırım yapmaya müsait.
brand new
Activity: 0
Seçime kadar 4,40 4,30 civarlarında kalacağını düşünüyorum düşşe düşşe 4,25'e kadar düşer en fazla bana göre
member
Activity: 308
Seçim kararı alındıktan sonra dolar da altında inanılmaz yükseldi, bir ara doların beş lirayı geçeceği konuşuluyordu ama son bir kaç gündür düşüşü devam ediyor bakalım ne kadar sürecek bu süreç.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Dolar altın kanat takmış uçuyordu ki , merkez bankasının müdahalesi ile durdu , bize kripto piyasasının uçuşu lazım , kripto piyasasıve bitcoin  6 aydır nerdeyse yerlerde sürünüyor ,birilerinin bu piyasayı canlandırması lazım.
member
Activity: 266
Doların da ateşi sönmeye başladı onunla beraber altında geriliyor, merkezin müdahalesi yükselişi durdurmuş gibi gözüküyor. Umarım seçime kadar da bir daha yükselmez.
Pages:
Jump to: