Pages:
Author

Topic: Dolar altın kanat takmış sanki uçuyor hep :) - page 6. (Read 1384 times)

Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
O değil de dolar fırladı telefonlara da %20 civarında zam geldi bu hemen hemen her elektronik eşyaya da yansıdı. Zamanında boşa harcadığım paralara altın veya dolar alsam şimdi 4-5 katı pirim yapmıştı. Türkiye şartlarında altın her zaman kazandırır her zaman iyi bir yatırım
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Bugün dolar da btc de güzel zıpladı. Dolar 4.92'leri gördü btc 8360'lara kadar çıktı. Tabii ki ülkemiz için hiç iyi bir durum değil doların bu seviyelere çıkması..
jr. member
Activity: 406
Doların ve dövizin yükseliş maalesef 2019 yılına kadar devam edecek ve dolar kurunun önümüzdeki br yıl içerisinde 6 lira olamsı bekleniyor,umarım böyle bir durum ile karşılaşmayız.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
Doların ve altının bu hızlı yükselişi fazla sürmez  hatta hangi hızla yükseldi ise o hızdada aşağı iner.diye tahmin ediyorum.
newbie
Activity: 70
Haftayı kapatırken 4,80 altındaydı. Önümüzdeki hafta olumlu gelişmeler olursa 4,72 sonra da 4,64 e kadar geriler. Gerilemiş hali bile nasıl yüksek vay arkadaş ülkenin durumu fena.
jr. member
Activity: 126
Doların uzun zamandır yükselmemesi için baskılanması durumu vardı. Şu an hala devam ediyor bu durum ve şimdilik faiz artırımlarıyla durdurulmaya çalışıyor.Umarım bi yerde patlak verip de önlem alınamayacak duruma gelmez.
newbie
Activity: 20
Dışa bağımlıyız ve özellikle o zamanlar ekonomide bir güvensizlik oluşmuştu. Hele ki seçim olacağı da konuşulunca ortalık iyice sallandı diyebiliriz.
newbie
Activity: 84
Üretmeyen ihtracatı sınırlı olan bir ülkeyiz. 10 olmaması için 1 gerekçe gösterebilir misiniz?
newbie
Activity: 48
beklediğim kırılmayı yavaş yavaş yapıyor gibi yakında da yeni bir zirveyi oynayacaktır.
newbie
Dolar 4,79 civarı artık o kadar kötü bir hale gidiyoruz ki , dünyanın en kötü ekonomisine sahip olan venezueladan tavsiyeler alıyoruz sanırım adamlar kendi geçmişini bizlerde gördü.
newbie
Activity: 196
Füze roket demeyelim de, yine bizi vurmuyor değil tabi ki, çok şükür halimiz venezuela kadar harman değil. Allah beterinde korusun muhakkak düşürülmesi için gerekli para yönetimleri uygulanacak ama kısa vadede olmayacağı bariz belli. En azından son zamanlar herkesi korkutacak olan 6 TL rakamlarına zıplamadı

venezuela da bir sabah böyle bir ekonomiyle uyanmadı. yapılmış hatalar sürekli devam ettiği için bu hale geldi adamlar. Bizde yol yakınken geri dönmezsek bizim de yolumuz orası.
newbie
Activity: 56
Füze roket demeyelim de, yine bizi vurmuyor değil tabi ki, çok şükür halimiz venezuela kadar harman değil. Allah beterinde korusun muhakkak düşürülmesi için gerekli para yönetimleri uygulanacak ama kısa vadede olmayacağı bariz belli. En azından son zamanlar herkesi korkutacak olan 6 TL rakamlarına zıplamadı
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Dolar artık füze roket ne bulursa uçuşa devam ediyor, bugün hafta başı olması nedeniyle birazcık gerilese de uzun vadede kalıcı bir düşüşün sağlanmasını zor bir ihtimal olarak görüyorum.
newbie
Dolar şimdilik 4,90 lara kafa atıyor bakalım ilerde ne olacak. Şahsi olarak düşmesinden ziyade ne yazıkki daha da yükseleceğini düşünüyorum.
member
Activity: 350
Merit: 11
Doların yükselişine 2019 yılı ikinci yarısına kadar devam edeceğini tahmin ediyorum ,altın ise uzun vadede en istikrarlı ve en  doğru yatırım aracı olduğu gerçeğini koruyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Ülkemizin kredi notu her geçen gün daha da düşüyor. En son cuma günü Fitch daha da düşürdü. Bu hafta 5TL ye çıkar bir daha da altına inmez diye düşünüyorum.
full member
Activity: 686
Merit: 111
Ekonomi bakanlığının açıklayacağı yeni yol haritası ciddi önem arz ediyor. Bu gidiş hiç iyi görünmüyor.

yol haritasından ziyade uzun vadeli projeler bu ülke için önem arz ediyor. 5-10 yıllık planda eğitim hangi seviyede olacak ? Tarım ve sanayi ne durumda olacak ? Bunlar önemli olan yoksa ekonomi haritası her zaman çizilir yap 2001 deki gibi zamlar olur
newbie
Ekonomi bakanlığının açıklayacağı yeni yol haritası ciddi önem arz ediyor. Bu gidiş hiç iyi görünmüyor.
newbie
Activity: 168
doların her zaman kanatlanmış hali. eskisi gibi türk lirasını koruma kanunumuz yok. serbest piyasa ekonomisi deyin veya farklı olarak düşünün. türk lirası kazananın omuzuna yeni yükler, dolar ile kazancı olanın zevki sefa yılları uzun süredir zaten var.
newbie
Activity: 80
beyler bayanlar doların gerilemesi için neredeyse hiçbir sebep yok. artık yapılabilecek müdehalelet de kısıtlı ve psikolojik sınır dedeğimiz noktalarda kullanmak üzere bekletiyorlar.
Pages:
Jump to: