Pages:
Author

Topic: Dolar altın kanat takmış sanki uçuyor hep :) - page 8. (Read 1384 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
Piyasalar yeni kabinenin açıklamasından sonra azıttı, neresini beğenmediler anlayamadım Grin Dolar 4.73, euro 5.56 güleriz ağlanacak halimize.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ülkeye zarar getirecek şekilde bir artış yaşanmasından kimse memnuniyet duymaz fakat gerçekte başımıza gelecek şeylerden bahsetmek ve önlemimizi almak zorundayız.
newbie
Activity: 71
Merit: 0
Ülke uçuyor başkanlık dan sonra öyle demeyin hahaha
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
4,12 nin üzerinden baya bir zaman geçmiş ama dolar hala durdurlamadı yavaşlamadan devam ediyor bazen biraz geriliyor ancak çok kısa bir zamanda tekrar eski halinin fazlasını yakalıyor ...
newbie
Activity: 252
Dolar ve altının bu kadar yükselmesinin sonucu olarak dar gelirli vatandaşlara yansıması çok kötü olacak yarın öbürgün her şeye zam gelecek gariban elindekini de kayıp edecek.
member
Activity: 239
Merit: 14
koparacam onların kanatlarını :@ tüm hayallerimide uçuruyolar uzaklara doğru yazık bana yazık yapmayın böyle Sad
newbie
Activity: 182
yani düşün paranı kripto ile katladın, katladın, ralliyi çok güzel yakaladın, hodl yapıyorsun. paran baya arttı. o dolar türünden zaten. bizim dolar kuru da 6-7-8 lira falan olsa ortaya çıkacak TL tutarı müthiş rakamlara ulaşır. o nedenle doğru yerden hodl
member
Activity: 350
Merit: 11
Aynı performansı kripto piyasasından ve özellikle bitcoinden bekliyoruz ,aylardır düşüşünü izlediğimiz kripto piyasasının çıkışının zamanı gelmiştir umarım,ayrıca altının bu kadar yükselmesi en doğru yatırım aracı olduğunu bir kez daha kanıtladı.
newbie
Activity: 98
ulkeden para cikiyo ve ekonomi daha kötüye gidiyo bu yüzden euro ve dolar cikiyo sürekli .
member
Activity: 252
Merit: 10
bakalım seçim bitti  ne olacak. dolar ne kadar düşecek . doların yükselmesini kimse istemez ama bunu engelleyemedikten sonra o kadar müdahale etki sonuç olarak dolar yine yğkselecek.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Dolar ve altının kanat takma sebebi seçim kararı idi, bugün itibarı ile oda bittiğine göre dövizin yükselmesine sebep olacak bir argüman kalmadı artık. Yarın sabah görelim bakalım kur ne olacak.

Seçim bitti ama dış borç bitti mi? Cari açık bitti mi? Üretim arttı mı? Yeni fabrikalar mı açıldı?
Ne olacak da kur seçim bitince düşecek?
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Dolar ve altının kanat takma sebebi seçim kararı idi, bugün itibarı ile oda bittiğine göre dövizin yükselmesine sebep olacak bir argüman kalmadı artık. Yarın sabah görelim bakalım kur ne olacak.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Vergi yükü iyice artar, dolar yükselişine devam eder. Coin fiyatları da bu nedenle hep yüksek kalacaktır. Üretemeyen, her şeyi ithal eden bir tüketim toplumu olunduğu sürece dövizin düşmesini beklemek mantıklı olmaz.
newbie
Activity: 140
Bir suredir durulma vardi sanki ama yukselis tabii ki hic durmadi. Secim sonuclari belli oldu yine tayyip basta bakalim nasil cozecek bu isi.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Seçimleri tekrar kazandılar bakalım Erdoğanın beklediği ekonomik deprem neymiş çok merak ediyorum. Seçimleri 1 sene önceye alması çok sert önlemler alacakları için oy kaybetmemek içindi muhtemelen. Faizlerinde yükselmesine muhalefet olmadı ama bence yine faiz konusunda bastırıp doların 6-7 lira çıkmasına neden olabilir.

Bekleyip göreceğiz.
newbie
Activity: 101
Bugünkü seçim sonuçları ve yapılanlardan sonra dolar marsa çıkar bitcoinden çıkıp dolara geçmenin zamanı geldi
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
kripto piyasası ucularken, dolar her zamanki gibi yükselişte. kriptoda pump ayları yaşandığında o tarihlerde dolar kuru da rekor üstüne rekor kıracaktır. 8-10 lira olmasını bekliyorum. 2-3 bitcoini olan kral daire bile alabilir. özellikle bitcoinin patlama yaptığı vakitlerde.
newbie
Activity: 84
Tehlikeli zamanlar savaş çıkarsa bankalara çekim limiti getirirler .
member
Activity: 476
Dolar uçar abi enden uçmasın enflasyon karşısında insanlar nereye dayanacak ya altın alacak ya dolar yada euro yada biraz daha kredi çekip ev alacaklar  sonuncusu en yanlış yatırım bence
newbie
Activity: 26
Herkes seçime bahane bunuluyor ama paramız değer kaybediyor iyi bi yere gitmiyoruz ülke olarak
Pages:
Jump to: