Pages:
Author

Topic: Dolar altın kanat takmış sanki uçuyor hep :) - page 7. (Read 1384 times)

hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Benim bir miktar dolar yatırımım var ve açıkçası Türkiye'de bir günlügüne dahi olsa doların 10 Türk lirasına ulaşacağını düşünüyorum. Bundan dolayı dolar çok şişmedikçe bozdurmuyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Daha öncede yükselir demiştim yine yükselmiş 5 e dayandı nerdeyse çok az kalmıştı,dolar durmamıştı sadece duraksamıştı yine aynı şey olacaktır eminim,herkes hala yatırım yapmaya devam ediyor:)
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Dolar son bir yılda hız yaptı sadece onun dışında evvelsi yıllarda da zaten sürekli artıyordu genel yanlış bir ekonomik politikamız var döviz karşısında

Önceden yıllık yüzde on beş yirmi artardı, artık ikiye katlıyor. Arada çok büyük bir fark var. Türk parası her geçen gün değer kaybediyor. Bu yönetim şekliyle değer kaybetmeye devam eder.
member
Activity: 476
Merit: 10
Dolar son bir yılda hız yaptı sadece onun dışında evvelsi yıllarda da zaten sürekli artıyordu genel yanlış bir ekonomik politikamız var döviz karşısında
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
daha gideceği çok yer var benim orta vade beklentim 7 civarı.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Dolar dolar ah dolar , kabine üyelerinden sonra daha da bir fırladı , ne yapacağımızı bilmiyorum açıkcası kimse bilmiyor gibi içinden çıkılmaz bir hal aldı nereye gidecek acaba.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu kadar sert çıkışlar beklemiyordum resmen kriptopara piyasalarını aratmıyor 4.50 ile 5 arası gidip geliyor. Galiba 5 TL üzerine artık attı sayılır. Doğal direnç 5 tl olacak gibi.

Bu ay içinde 5 liraya sabitleyecek kendisini. Daha sonra da yeni hedefini koyacak ortaya. O da 5.50 artık doları 5'te tutmak için çabalanacak fakat bizim günü birlik çözümlerimiz doları 7 liraya çıkaracak.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bu kadar sert çıkışlar beklemiyordum resmen kriptopara piyasalarını aratmıyor 4.50 ile 5 arası gidip geliyor. Galiba 5 TL üzerine artık attı sayılır. Doğal direnç 5 tl olacak gibi.
newbie
Activity: 70
ben zaten fakirdim hala fakirim. bu piyasayı keşfettikten snra daha çok artar umarım diye bekliyorum. Grin
member
Activity: 308
Merit: 11
Doları kanatlandıran bizim yöneticilerimiz ve tl'nin çok değerli olduğunu düşünen geri zekalı halkımız.
Dolardan bana ne lan zihniyeti devam ettiği müddetçe o daha da hızlanacak.
newbie
Activity: 210
arkadaş gerçekten 5'i gördü dolar şaka gibi.ben iddia etmiştim 5 tl olacaklara mümkün değil diye.kendi tükürdüğümü yaladım.
newbie
Activity: 140
Bu saatten sonra çokda birşey farketmeyecek. Sadece varolan durumumuz bozulmasın yeterli bence. Beklentiyi düşük tutmak lazım
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
dolardaki yukarı yönlü hareketin devam edeceğini düşünüyorum. bir hafta içinde 5.00 TL'yi geçecektir.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Ekonomi bakanımız berat albayrak olmasıyla birlikte kanatın yanına bir de roket taktılar geçen akşam hepimize hayırlı uğurlu olsun hiç beklemediğimiz ama dolaylı olarak beklediğimiz biri geçti Smiley

Ben pervane diyecektim sen roketlemişsin hocam, artık harcamalarımızı planlamamızı eskisine göre çok daha dikkatli ve uzun vadeli yapmalıyız ki sonrasında acı çekmeyelim ya da daha az acı çekelim
member
Activity: 564
Merit: 19
Yılanoğlu maaşallah. Kriptodan voleyi vuramayan Türk madencisi yılanoğlundan vuruyor. Yılanoğlu 6 TL, BTC 10k olsun. Türk Lirası'nın tek sevdiğim tarafı üzerinde bulunan Atatürk'ün resmi...
newbie
Activity: 76
Ekonomi bakanımız berat albayrak olmasıyla birlikte kanatın yanına bir de roket taktılar geçen akşam hepimize hayırlı uğurlu olsun hiç beklemediğimiz ama dolaylı olarak beklediğimiz biri geçti Smiley
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bunlar daha iyi günler, dolar 2019 yılı ortalarına kadar 6 lirayı bulacak. Sonrasında ise altın fiyatının yükseliş ve kripto piyasasının yükselmesi bekleniyor ,dolar durmadan kripto piyasası yükselmeyecek.
member
Activity: 135
Merit: 10
Decentralized Transportation Solution
Birileri düşecek dedikçe yükselmeye devam ediyor. Yükseliş sürekli olacak gibi duruyor çünkü durması ya da düşmesi adına akılcı hiçbir adım atılmıyor maalesef..
newbie
Activity: 69
şu an 4,90 olmuş vaziyette dolar. euro dersen sinsi sinsi ilerliyor faizler aldı başını gitti. uzun süreli kemer sıkma ve yapısal reformlar harici yapacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum.
newbie
Activity: 70
Bunun üzerine o kadar falza konuşma varki, memlekette sokakta oynayan cocuk bile doların durumundan haberdar, bu kanat takmak değil 4 nala koşmak. Kısa vadede bir düşüş olmayacak bundan eminim, anlık soğumalar dışında çizgi yine yukarıya doğru hareket edecek.. Krizde geldi devolasyonda ben kafadan 4 5 yılı var diyorum eski doların dönmesine
Pages:
Jump to: