Pages:
Author

Topic: Dolar Daha Ne Kadar *Süre* Değerlenir? (Analiz) - page 6. (Read 1095 times)

sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Dolar yalnızca TL karşısında değil aynı zamanda diğer para birimleri ve örneğin euro karşısında da biraz değer kazanmıştı. Ama bundan en büyük darbe alan maalesef bizim liramız oldu. Bir miktar dolarım olduğu halde kesinlikle artmasını istemedim. Özellikle şu Allahın cezası Trump’ın itici, ırkçı, rezil tavrı yüzünden ülkemizin şu duruma düştüğüne üzüldüm. Bu değerlenme artık devam etmez umarım.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bu Berat Albayrak ekonominin ne olduğunu bilmeden hala konuşmaya devam ederse daha çok artar adam ekonomicilere ekonomiyi anlatmaya çalışıyor onun yerine senin yapman aldığın önlemler verdiğin destekler ileride ne yapıcakların bunları anlatıcağı yerde gidiyor ekonominin açıklamasını yapıyor güülünücek haldeyiz dahada yükselir dölar.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
bayram tatilinde bizim borsa kapalı ama dünya genelinde borsalar açık olacak. Bayramda eğer Trump yine bir yaptırım açıklarsa 7 seviyeleri kaçınılmaz olacak. Merkez bankası yıl sonu tahminini 6.9 TL olarak revize etti. Merkez bankasının son 3 senedir tahminlerinin büyük bir kısmının üzerine çıktı dolar. Eylül, ekim, kasım aylarında ödenecek dış borçlarla da dolar rezervlerimizin azalacağını düşünürsek, herşey daha yeni başlıyor.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
amerika kafayı taktı artık 8 tl yolu gözüktü.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Standard and Poors ve Modys yatırım yapılamaz seviyeye çektikler kredi derecelendirme puanı sonrasında iyi ki bayram tatili geldi. Piyasa kapandı kapanmasa beter fiyatlar görebilirdik döviz kurunda.
member
Activity: 546
Merit: 10
trumpın tweeti dolardaki gerilemenin içine ediyor. ertesi gün iki kredi derecelendirme kuruluşu notları indiriyor. ben bu kuruluşların bağımsız olduğunu düşünmüyorum. amerika dünyayı yönetiyor böyle. bu mevcut ekonomik sistemin çöküp gitmesini istiyorum. gelişmiş ülkeler istediğini her zaman elde edememeli.
full member
Activity: 672
Merit: 100
 Bu şerefsiz abdlilerin sömürdüğü ülkeler olmasa ülkesi çoktan batmıştı. Oraya buraya boşuna saldırmıyor şerefsizler. Irakta suriyede çaldığı petroller ortada.
jr. member
Activity: 420
dolar yıllardır bizim ülkemizde yükselişiniz sürdürüyor zaten. uzun soluklu hamleler yapmamız gerekiyor, beton kafasından uzaklaşmak gerekiyor.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Böyle devalüasyon olduğu süreçte piyasada nakit sıkıntısı ödeme dengesi bozulması ham madde stoklama yüksek fiyattan satma gibi durumlar ortaya çıkar. Dolar sadece tl değil tüm ülke paraları karşısında değer kazandı.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
piyasa iyice felç oldu açıkçası dolar ne olursa olsun bana göre bir süre daha yükselecek gibi geliyor
member
Activity: 462
Merit: 42
Dolar bu süreden sonra bence öyle çok ataklar yapamayabilir hele hele çift hanelere ulaşması gerçekten çok zor benim düşüncem öyle olursa tl çok ucuzlar buna da izin vermezler zaten.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Belki 2 ay bile sürmeyebilir, zaten doyuma ulaşmaya doğru gitti mutlaka bir yerden sonra düzeltme yedikten sonra sabitleyerek yatay seyredecektir, uzunca bir süre.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
ben doların değerlenmesinin 1.1buçuk ay daha devam edeceğini düşünüyorum yani eylül ortalarına kadar zirvesini yapar sonra bir düşüş ya da stabilleşme geçirir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçen seneki kasım-aralık ayı aklıma geldi birden. Bitcoin sürekli yükseliş grafiğindeydi. Bu kadar aşırı yükselmesi yatırım imkanını zorlaştırıyordu. Pek çok kişiden "biraz düşse de alabilsek" cümlesini duymaya başladım. Dolar da şu sıralar "bazı ülkelerde" aşırı yükseliyor, bazılarında ise stabil konumda. Yani biz kendi ülkemizden bakarsak doları tehlikeli görürken, Avrupa'da olanlar için sıradan gelebilir. Kripto piyasasını küresel olarak etkileyecek bir durum yok bence dolar ekseninde.
member
Activity: 238
Merit: 10
Bugün ufak bir düşüş oldu ama buna bakıp çok da umutlanmamak lazım diye düşünüyorum. Uzun vadede zaten doların Türk Lirası karşısında değerlenmeme ihtimali yok.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Dolar 2011 den beri değerleniyor açın tradingviewi bakın 1.2 tl dan 7.2 tl ya çıkmış tl scammı acaba  Undecided biraz araştırmak lazım vizyonları misyonları ne acaba ülke batırmak gibi bi misyonları var mı sizcede  Grin
jr. member
Activity: 252
dolar 10 seneden fazladır hep değerleniyor zaten. özellikle gelişmekte olan ülkelere karşı. buradaki ayrışan taraf biz oluyoruz, bize karşı daha fazla değerleniyor. sabah açtım dolar grafiğini 50 kuruş baktım düşüyor. şimdi yine toparlıyor gibi. yani bunun nereye varacağını kestiremeyiz.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Dolar tüm dünyada değer kazanıyor fakat nereye kadar devam edecekler, ülke parasının aşırı değerli olması bir noktada onlarada zarar vermeyecek mi.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
yaygaracı değilim ama uzlaşma seçeneği olmazsa hükümet değişikliği olana kadar sürecek gibi geliyor bana.
Pages:
Jump to: