Pages:
Author

Topic: Dolar Daha Ne Kadar *Süre* Değerlenir? (Analiz) - page 8. (Read 1095 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
bence dolar 10 tl bulur çünkü hem siyasi kriz hem ekonomik kriz var siyasi kriz çüzülmeden ekonomik kriz var çözülmez dolayısı ile uzun süre yükslemesini devam ettirecektir diye düşünüyorum
member
Activity: 238
Merit: 14
Benim öngörüm doların yukaı gideceği yönünde. Ancak gece yapılan BDDK müdahalesi ile swap vb kaldıraçlı işlemlerin durdurulması muhtemelen bir süre ateşin üstüne toprak atmaya benzeyecektir. Ancak ne kadar ilerler tam emin değilim. 10 dolar hedefim var. YTD.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Doların  değer kazanması sadece TL karşısında değilmi.Yoksa genel bi yükselişmi var. Fazla süreceği kanaatinde değilim  . 1 kaç ay içinde stabilleşir.

Sadece TL değil, ama TL en çok kaybedenlerden.
Dolar en başta Kriptoyu ve hasseten Altcoinleri vurdu.
member
Activity: 490
Merit: 16
Doların tl karşısında değeri rahip Brunson Serbest kalana kadar devam edecektir Brunson serbest kaldıktan sonra düşüş gösterebilir şuan bloomberg izliyorum 3 büyük banka da yüzde 10 üstü kayıplar var umarım yakın zamanda düzelir bu durum zaten en çok gurbetçilerin işine geldi
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Doların  değer kazanması sadece TL karşısında değilmi.Yoksa genel bi yükselişmi var. Fazla süreceği kanaatinde değilim  . 1 kaç ay içinde stabilleşir.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Gücün fazlası da zarar ama ben bu dolar meselelerin şuan bitcoin ile ilişkilendirilebilecek durumda olduğunu düşünmüyorum, bitcoin için daha çok yol var
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Kim Dotcomun sözlerinde haklılık payı var ama doların değersizleşmesinin zamanını tahmin etmek mesele. Amerika dünyanın en borçlu ülkesi ve ekonomik durumunun son yıllarda kötüleştiği biliniyor. Dünyadan doları ülkeye çekerek değer yükseltmeye ve ülke içi yatırımları büyütmeye çalışıyorlar.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Doların sürekli olarak diğer tüm emtiaları ezmesi ve sabit kalmayarak yükseliyor olması Amerikaya da zarar vermez mi?
Belki kısa vade de Amerika'da ki herkes daha zengin olabilir ama dünya ülkeleri ve ticaret platformlarında buna tepki doğmaz mı?
Daha stabil bir pariteye geçmek ister ticaret.

Ben böyle düşünüyorum. Ama Amrikanın kendi içinde de farklı etkileri olur mu?

Demek istediğim şu: Dolar daha ne kadar süre boyunca güçlenme trendini sürdürür ve ne zaman stabilleşir?
Doların ne zaman stabilleşeceğini tahmin edebilirsek, kripto boğasının anahtarlarını da çözeriz.

Benim izlenimim ve analizim en fazla 1-2 ay sürer.

Ayrıca şu haber dikkatimi çekti. Adam haklı olabilir:
https://uzmancoin.com/kim-dotcomdan-cagri/
https://twitter.com/KimDotcom/status/1028642741343801346?s=08
Pages:
Jump to: